Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.439
- Πόντοι
- 201
Αλλεξανδρα και ΧρυσαΓεια σας συνάδελφοι.
Επέστρεψα στην πόλη μετά από κάποιο διάστημα. Ποιες κοπέλες με μεγάλα βυζια δουλεύουν στα σπιτάκια;
Αλλεξανδρα και ΧρυσαΓεια σας συνάδελφοι.
Επέστρεψα στην πόλη μετά από κάποιο διάστημα. Ποιες κοπέλες με μεγάλα βυζια δουλεύουν στα σπιτάκια;
Και οι δύο στο bad girls της ΚοροβάγκουΑλλεξανδρα και Χρυσα
Νομίζω δεν αργείΠουντη όμως ?
Ποιο είναι αυτό το μαγαζί και πότε δουλεύει η κοπέλα ;Νάντια στο μπλακ Έιντζελ...τεράστια βυζιά
Eπειδή έχω πολύ καιρό να επισκεφτώ και έχω χάσει επαφές, θυμάμαι π.χ. τη Ραίσα - Έλενα, μήπως γνωρίζεις να προτείνεις καμία?Για την Καρολίνα - Καρλα έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Οπως και για τις λατινες. Σεβαστείτε τα λεφτά σας ρε μαγκες
Αυτή η Καρολίνα πρέπει να είναι καινούργια και πιπίνι γύρω στα 20. Εσύ για ποια Καρολίνα λες;Για την Καρολίνα - Καρλα έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Οπως και για τις λατινες. Σεβαστείτε τα λεφτά σας ρε μαγκες
lol...to polinaki εχει μαγαζι δικο της,δεν νομιζω να κατσει να ασχοληθει ξανα με τα ντελα(ποτε δεν ξερεις)...ασε π οι φωτο δεν ειναι δικες της στο σαιτ..ειναι πλεον 40+ και τα εχει τα κιλακια της...εχει γουστο να ειναι αυτη!Στο φάιντγκερλς βλέπω καλά; ετοιμάζεται επιστροφή της Candy;
Έλα μουνί στον τόπο σου, κυριολεκτικά!
Έχει αφήσει ιστορία αυτό το κορίτσι, να δούμε τι θα φέρει ο κουλουράς τελικά.
Ρουμάνα, όμορφη μελαμψω χρώμα, κάστανο σκούρο μαλλι. Εχει δούλεψε στης Καρινας το δέλο, στην Εριμητη εκεί που είναι η Έλενα - Ραϊσα, στην Νικ. Ουρανόυ με Μινωταυρου γωνία. Εχει καμια 10 ετια σχεδόν στην Ελλάδα.Αυτή η Καρολίνα πρέπει να είναι καινούργια και πιπίνι γύρω στα 20. Εσύ για ποια Καρολίνα λες;
Αυτήν εδώ την ειδα την Παρασκευή είναι ήδη εκεί στην θεση που ηταν η μελινταΣτο φάιντγκερλς βλέπω καλά; ετοιμάζεται επιστροφή της Candy;
Έλα μουνί στον τόπο σου, κυριολεκτικά!
Έχει αφήσει ιστορία αυτό το κορίτσι, να δούμε τι θα φέρει ο κουλουράς τελικά.
Κοκαλιάρα είναι ρ ποια κιλακια λες ακριβώς? Πήγαινε να δειςlol...to polinaki εχει μαγαζι δικο της,δεν νομιζω να κατσει να ασχοληθει ξανα με τα ντελα(ποτε δεν ξερεις)...ασε π οι φωτο δεν ειναι δικες της στο σαιτ..ειναι πλεον 40+ και τα εχει τα κιλακια της...εχει γουστο να ειναι αυτη!
Ρουμάνα, όμορφη μελαμψω χρώμα, κάστανο σκούρο μαλλι. Εχει δούλεψε στης Καρινας το δέλο, στην Εριμητη εκεί που είναι η Έλενα - Ραϊσα, στην Νικ. Ουρανόυ με Μινωταυρου γωνία. Εχει καμια 10 ετια σχεδόν στην Ελλάδα.
Φίλε μου, δε λέω αυτή την Κάρλα, που όντως δεν είναι κάτι εξαιρετικό, την έχω δοκιμάσει πολύ παλιά,. Εγώ αναφέρομαι σε καινούργια πιπίνα από Ρουμανία, 20 χρονών.Ρουμάνα, όμορφη μελαμψω χρώμα, κάστανο σκούρο μαλλι. Εχει δούλεψε στης Καρινας το δέλο, στην Εριμητη εκεί που είναι η Έλενα - Ραϊσα, στην Νικ. Ουρανόυ με Μινωταυρου γωνία. Εχει καμια 10 ετια σχεδόν στην Ελλάδα.
Άλλη είναι εκείνη.Η τωρινή είναι ένα πολύ όμορφο πιπίνι 20-22 χρόνων με αρκετά ανοιχτή επιδερμίδα και μοντελέ κορμί.Τι να το κάνεις όμως!Έτσι την πάτησα και εγώ πριν λίγες βδομάδες,για αυτό και έγραψα κριτική και στην καρτέλα του οίκου.Τότε δεν υπήρχε καμία κριτική ούτε στην καρτέλα ούτε στο νήμα για αυτήν.Ρουμάνα, όμορφη μελαμψω χρώμα, κάστανο σκούρο μαλλι. Εχει δούλεψε στης Καρινας το δέλο, στην Εριμητη εκεί που είναι η Έλενα - Ραϊσα, στην Νικ. Ουρανόυ με Μινωταυρου γωνία. Εχει καμια 10 ετια σχεδόν στην Ελλάδα.
Όχι, αυτή είναι άλλη. Η Καρολίνα που αναφέρει ο συναγωνιστής, είναι νεαρής ηλικίας και καινούργια, αλλά φόλα, από ό,τι ακούγεταιΡουμάνα, όμορφη μελαμψω χρώμα, κάστανο σκούρο μαλλι. Εχει δούλεψε στης Καρινας το δέλο, στην Εριμητη εκεί που είναι η Έλενα - Ραϊσα, στην Νικ. Ουρανόυ με Μινωταυρου γωνία. Εχει καμια 10 ετια σχεδόν στην Ελλάδα.
Η φωτογραφιες ειναι δικες της απο το μακρινο 2012... τωρα αν ξεκινησε να δουλευει, εχει ζορια, ή ερχεται να τσιμπισει πελατολογιο οπως εκανε στην τελευταια εμφανιση της πριν σταματησει....παντως απο τα καλυτερα μουνια που ειχανε περασει απο τα μπουρδελα...lol...to polinaki εχει μαγαζι δικο της,δεν νομιζω να κατσει να ασχοληθει ξανα με τα ντελα(ποτε δεν ξερεις)...ασε π οι φωτο δεν ειναι δικες της στο σαιτ..ειναι πλεον 40+ και τα εχει τα κιλακια της...εχει γουστο να ειναι αυτη!
Για παλαιοτερα. Δεν νωμιζω να δουλευει.Η Άννα με τα τατουάζ δουλεύει αυτόν τον καιρό ή για παλιότερα λες?
βρε λες;καλα η καντυ εκανε σεξαρα παντα.. πολυ ερωτικη γυναικαΗ φωτογραφιες ειναι δικες της απο το μακρινο 2012... τωρα αν ξεκινησε να δουλευει, εχει ζορια, ή ερχεται να τσιμπισει πελατολογιο οπως εκανε στην τελευταια εμφανιση της πριν σταματησει....παντως απο τα καλυτερα μουνια που ειχανε περασει απο τα μπουρδελα...
Η σονια ήρθε δουλεύει πέμπτη παρασκευή ΣάββατοΠουντη όμως ?