Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.439
Πόντοι
201
Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Κυριακάτικη επίσκεψη μεταμεσονύχτια μετά από πολύ καιρό. Πέτρου Ερημίτη το τελευταίο σπιτάκι, Καρολίνα, μοντελέ αματούρι πιπίνι εκ Ρουμανίας. Υψηλού ρίσκου η συνεύρεση φαινόταν εξαρχής, αλλά είπα πόσο χάλι μπορεί να είναι, θα πάω με ένα θεόμουνο. Δυστυχώς η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη, στο πρόγραμμα των 50 ευρώ με γλυφομούνι και αποδείχτηκε μία από τις τρεις μεγαλύτερες φόλες στη μακρά μου θητεία ως πελάτης. Τι να πρωτοθυμηθώ. Έπρεπε να φύγω όταν προσπάθησε σε πεσμένο μαραφέτι να βάλει καπότα, χωρίς να κάνει τίποτε για να το σηκώσει. Αυτό που δε θα ξεχάσω και δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ είναι η πίπα, όπου κοιτούσε χωρίς να κλείνει τα μάτια τον εαυτό της στον καθρέφτη, σαν να προσπαθούσε να αυτουπνωτιστεί, σε μία φάση πέρασε από το μυαλό μου μήπως υπάρχει και κάμερα πίσω από τον καθρέφτη, σε τέτοιο σημείο με έφτασε η απίστευτη συμπεριφορά της. Παίξιμο με το χέρι μηχανικό σαν να χτυπάει γουδοχέρι για να σπάσει καρύδια,... Με το που μπήκα μισοσηκωμένος είπε με πονάς, λογικό μετά μου έπεσε τελείως και προσπαθώ να τον σηκώσω μόνος μου, μου λέει έχουμε τρία λεπτά να στον παίξω, εκνευρισμένος σκέφτομαι τι μαλακία έκανα που έμεινα... Έφυγα άχυστος, τσαντισμένος και κλαίω το 50 ευρω... Γενικά πάντως είδα ελάχιστα τεμάχια που θα άξιζαν επίσκεψη. Έλπιζα να βρω καμιά από τις παλιές, δυστυχώς είδα μέτρια πράγματα Λατίνες και γενικά μελαμψές ανάξιες λόγου με τουπέ δυσανάλογο της όψης τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.790
Πόντοι
1.056
Για την Καρολίνα - Καρλα έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Οπως και για τις λατινες. Σεβαστείτε τα λεφτά σας ρε μαγκες

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
496
ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να γυρισει η Αννα η Ισπανιδα με τα τατουαζ και τον μεγαλο κωλο

Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Για την Καρολίνα - Καρλα έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Οπως και για τις λατινες. Σεβαστείτε τα λεφτά σας ρε μαγκες
Eπειδή έχω πολύ καιρό να επισκεφτώ και έχω χάσει επαφές, θυμάμαι π.χ. τη Ραίσα - Έλενα, μήπως γνωρίζεις να προτείνεις καμία?

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
290
Πόντοι
21
Αυτή η Καρολίνα πρέπει να είναι καινούργια και πιπίνι γύρω στα 20. Εσύ για ποια Καρολίνα λες;

Ckramer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Κριτικές
25
Like
160
Πόντοι
290
Στο φάιντγκερλς βλέπω καλά; ετοιμάζεται επιστροφή της Candy;
Έλα μουνί στον τόπο σου, κυριολεκτικά!
Έχει αφήσει ιστορία αυτό το κορίτσι, να δούμε τι θα φέρει ο κουλουράς τελικά.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
lol...to polinaki εχει μαγαζι δικο της,δεν νομιζω να κατσει να ασχοληθει ξανα με τα ντελα(ποτε δεν ξερεις)...ασε π οι φωτο δεν ειναι δικες της στο σαιτ..ειναι πλεον 40+ και τα εχει τα κιλακια της...εχει γουστο να ειναι αυτη!

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.790
Πόντοι
1.056
Αυτή η Καρολίνα πρέπει να είναι καινούργια και πιπίνι γύρω στα 20. Εσύ για ποια Καρολίνα λες;
Ρουμάνα, όμορφη μελαμψω χρώμα, κάστανο σκούρο μαλλι. Εχει δούλεψε στης Καρινας το δέλο, στην Εριμητη εκεί που είναι η Έλενα - Ραϊσα, στην Νικ. Ουρανόυ με Μινωταυρου γωνία. Εχει καμια 10 ετια σχεδόν στην Ελλάδα.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
63
Πόντοι
0
Αυτήν εδώ την ειδα την Παρασκευή είναι ήδη εκεί στην θεση που ηταν η μελιντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

lol...to polinaki εχει μαγαζι δικο της,δεν νομιζω να κατσει να ασχοληθει ξανα με τα ντελα(ποτε δεν ξερεις)...ασε π οι φωτο δεν ειναι δικες της στο σαιτ..ειναι πλεον 40+ και τα εχει τα κιλακια της...εχει γουστο να ειναι αυτη!
Κοκαλιάρα είναι ρ ποια κιλακια λες ακριβώς? Πήγαινε να δεις

Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Ρουμάνα, όμορφη μελαμψω χρώμα, κάστανο σκούρο μαλλι. Εχει δούλεψε στης Καρινας το δέλο, στην Εριμητη εκεί που είναι η Έλενα - Ραϊσα, στην Νικ. Ουρανόυ με Μινωταυρου γωνία. Εχει καμια 10 ετια σχεδόν στην Ελλάδα.
Φίλε μου, δε λέω αυτή την Κάρλα, που όντως δεν είναι κάτι εξαιρετικό, την έχω δοκιμάσει πολύ παλιά,. Εγώ αναφέρομαι σε καινούργια πιπίνα από Ρουμανία, 20 χρονών.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.848
Πόντοι
3.846
Άλλη είναι εκείνη.Η τωρινή είναι ένα πολύ όμορφο πιπίνι 20-22 χρόνων με αρκετά ανοιχτή επιδερμίδα και μοντελέ κορμί.Τι να το κάνεις όμως!Έτσι την πάτησα και εγώ πριν λίγες βδομάδες,για αυτό και έγραψα κριτική και στην καρτέλα του οίκου.Τότε δεν υπήρχε καμία κριτική ούτε στην καρτέλα ούτε στο νήμα για αυτήν.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
290
Πόντοι
21
Όχι, αυτή είναι άλλη. Η Καρολίνα που αναφέρει ο συναγωνιστής, είναι νεαρής ηλικίας και καινούργια, αλλά φόλα, από ό,τι ακούγεται

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.883
Πόντοι
12.815
Η φωτογραφιες ειναι δικες της απο το μακρινο 2012... τωρα αν ξεκινησε να δουλευει, εχει ζορια, ή ερχεται να τσιμπισει πελατολογιο οπως εκανε στην τελευταια εμφανιση της πριν σταματησει....παντως απο τα καλυτερα μουνια που ειχανε περασει απο τα μπουρδελα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Η φωτογραφιες ειναι δικες της απο το μακρινο 2012... τωρα αν ξεκινησε να δουλευει, εχει ζορια, ή ερχεται να τσιμπισει πελατολογιο οπως εκανε στην τελευταια εμφανιση της πριν σταματησει....παντως απο τα καλυτερα μουνια που ειχανε περασει απο τα μπουρδελα...
βρε λες;καλα η καντυ εκανε σεξαρα παντα.. πολυ ερωτικη γυναικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom