New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κανείς με την Καττυ? την μαυρουλα λέω
Αυτήν εννοείς φαντάζομαι.Την είδα μια φορά στο Poison αλλά δεν πέρασα μαζί της.Πολύ όμορφη πάντως και με ωραίο κορμίΈχει πάει κανείς με την Καττυ? την μαυρουλα λέω
Απέναντι από το Medusa τέρμα δεξιά πρωινή βάρδια.Σε ποιο ;;
Πέτρου Ερημίτη 5 δηλαδή,ε;Απέναντι από το Medusa τέρμα δεξιά πρωινή βάρδια.
Νάντια στο μπλακ Έιντζελ...τεράστια βυζιάΓεια σας συνάδελφοι.
Επέστρεψα στην πόλη μετά από κάποιο διάστημα. Ποιες κοπέλες με μεγάλα βυζια δουλεύουν στα σπιτάκια;
Την είδα σημερα ψιλοξενερωτη φάνηκε και δεν μπήκα. Από σαράντα ξεκινάει προγραμμαΑυτήν εννοείς φαντάζομαι.Την είδα μια φορά στο Poison αλλά δεν πέρασα μαζί της.Πολύ όμορφη πάντως και με ωραίο κορμί
ΚΑΤΤΥ - InCall.gr
Πρωινή βάρδια είναι η κοπέλα;Νάντια στο μπλακ Έιντζελ...τεράστια βυζιά
Τζέσυ, πρωινή βάρδιαΓεια σας συνάδελφοι.
Επέστρεψα στην πόλη μετά από κάποιο διάστημα. Ποιες κοπέλες με μεγάλα βυζια δουλεύουν στα σπιτάκια;
Και Έλενα Ρουμάνα. Μεγάλες βυζαρες. Πρωινή και αυτη, δε ξερω αν αλλαξεΓεια σας συνάδελφοι.
Αδυνάτισε καθόλου η Ελενα με τα πράσινα μάτια; Η πήρε την κάτω βόλτα και αυτή;Και Έλενα Ρουμάνα. Μεγάλες βυζαρες. Πρωινή και αυτη, δε ξερω αν αλλαξε
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι είναι μπαμπάτσικια. Όμως όσες φορές τη γαμησα πέρασα καλά αν και έχει χρόνια.Αδυνάτισε καθόλου η Ελενα με τα πράσινα μάτια; Η πήρε την κάτω βόλτα και αυτή;
Εχω αφησει κ κριτικη. Απλα θα τα ξανακλαψεις.ΛΟΥΙΖΑ - InCall.gr ειδα αυτην την κοπελα μουναρα αλλα φονηθηκα γιατι εχω καψει πολυ χρημα με λατινες ξερει κανεις αν αξιζει
Σε υπερευχαριστω δεν είναι σε αυτή την περίοδο να κάψω χρήμα καλύτερα στα στάνταρ (Λιλιάνα) παρα πειράματαΕχω αφησει κ κριτικη. Απλα θα τα ξανακλαψεις.
Τέρμα πάνω δεξιά πατάς στον μεγεθυντικό φακό. Στην αναζήτηση μπορείς να γράψεις ό,τι σχετίζεται με αυτό που ψάχνεις. Τέλος στο βελάκια που έχει πάνω κάτω βάζεις την επιλογή που λέει "Σε αυτό το topic"Εχω μια γενικη ερωτηση.Πως γινεται αναζητηση σε αυτα που εχουν γραφτει;Θελω πχ να ρωτησω αν δουλευουν πενηνταρες και πεταγεται καποιος και μου λεει πως αυτο συζητηθηκε στην σελιδα 4444
Τέρμα πάνω δεξιά πατάς στον μεγεθυντικό φακό. Στην αναζήτηση μπορείς να γράψεις ό,τι σχετίζεται με αυτό που ψάχνεις. Τέλος στο βελάκια που έχει πάνω κάτω βάζεις την επιλογή που λέει "Σε αυτό το topic"