Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Όπως σωστά κατάλαβες αργότερα και σχολίασες στην καρτέλα κριτικής μου, το πολύ όμορφο πιπίνι που έφαγες και εσύ φόλα είναι η Ρουμάνα Καρολίνα στην Π.Ερημίτη 5,βραδινή βάρδια.Οι κοπέλες χωρίς τσατσά που είδες στη Φρίξου ήταν στον αριθμό 15Α aka Blue Dreams,αυτό;

Φρίξου 15Α (Blue Dream) (Sex Studio) Μύλος

Ελληνίδες Σουζάνα και Νταίζη στη βραδινή.Δεν έχω περάσει μαζί τους.
Οποιοσ δεν έχει πάει με ντειζι χάνει έχω πάει 2 και έπρεπε πολλές παραπάνω να πάω μαζί της να σημειωθεί ότι είναι η μόνη που έχω πάει δεύτερη φορά από όλες

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Οποιοσ δεν έχει πάει με ντειζι χάνει έχω πάει 2 και έπρεπε πολλές παραπάνω να πάω μαζί της
Καλά μου έλεγε το ένστικτο μου να περάσω μαζί της,αλλά ο παπάρας έκανα βόλτα και θαμπώθηκα από την Καρολίνα.Την προηγούμενη βδομάδα πήγα επί τούτου στο μαγαζί της,αλλά έλειπε και ήταν μια Σοφία στη θέση τους.Όταν έχω ξανά την ευκαιρία θα πάω στην Νταίζη γιατί μου έπιασε καλή κουβέντα στο σαλόνι.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Καλά μου έλεγε το ένστικτο μου να περάσω μαζί της,αλλά ο παπάρας έκανα βόλτα και θαμπώθηκα από την Καρολίνα.Την προηγούμενη βδομάδα πήγα επί τούτου στο μαγαζί της,αλλά έλειπε και ήταν μια Σοφία στη θέση τους.Όταν έχω ξανά την ευκαιρία θα πάω στην Νταίζη γιατί μου έπιασε καλή κουβέντα στο σαλόνι.Με τη φίλη της τη Σουζάνα που είναι πολύ σέξι έχεις περάσει;Καλή;
Γαμαει η ντειζι πολύ καλό χαρακτήρα και πολύ ικανότητά στο δωματιο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Όταν πάω θα γράψω και κριτική.Με τη φίλη της τη Σουζάνα έχεις περάσει;Καλή στο δωμάτιο;
Δεν την ξέρω αυτή την Σουζάνα,μάγκες θα ήθελα να δοκιμάσω να πάρουμε κάποια παρτουζα με κάποιον άμα θέλετε στείλτε προσωπικό να το μιλήσουμε είμαι ψημένος για κάτι διαφορετικό

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.272
Πόντοι
3.346
Ωραίος ο συναθλητής! Μήπως γνωρίζεις αφού είσαι χρόνια στη πιάτσα τι απέγινε εκείνο το κορίτσι η Αλίκη που ήταν συνήθως Bad Girls και Black Angels μέχρι πέρυσι; Θα άξιζε από ότι λένε να κατέβεις και Αθήνα αν είναι κάπου για πάρτι της!

την έδιωξαν τύπε μετά από αυτά που μαθεύτηκαν. διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις

όντως για μερακλήδες στο Dubai :tooth:, έπαιζαν πολλά κατουρήματα, ακάποτα γαμήσια και άλλα hardcore πράγματα μόνο το χέσιμο :shit: δεν περιελάμβανε στο μενού. Αν δεν την έδιωχναν τόσο σύντομα η Ρίτα μπροστά της θα ήταν του δημοτικού όσο αφορά τις παροχές

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.193
Πόντοι
10.555
Αυτό το είδα κι εγώ χθες σε σαλοναρισμα από την Μπιάνκα.
Για κάποιο λόγο κάτι μου θυμίζει, από κριτική σε φόλα.
Άρα επιβεβαιώνεις την υποψία μου.
ναι ρε μεγαλη φολα. κι εγω την πατησα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Για π

Για ποια βικτωρια μιλάτε για την αδύνατη που ηταν στο παράνταις δεν νομίζω εκείνη ήταν πύραυλος
Όχι,νέα προσθήκη είναι αυτή.Δουλεύει παράλληλα και ως βίζιτα με το όνομα Νεφέλη.Έχει και δικό της νήμα.

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Όπως σωστά κατάλαβες αργότερα και σχολίασες στην καρτέλα κριτικής μου, το πολύ όμορφο πιπίνι που έφαγες και εσύ φόλα είναι η Ρουμάνα Καρολίνα στην Π.Ερημίτη 5,βραδινή βάρδια.Οι κοπέλες χωρίς τσατσά που είδες στη Φρίξου ήταν στον αριθμό 15Α aka Blue Dreams,αυτό;

Φρίξου 15Α (Blue Dream) (Sex Studio) Μύλος

Ελληνίδες Σουζάνα και Νταίζη στη βραδινή.Δεν έχω περάσει μαζί τους.
Η Νταιζη δεν ηταν σιγουρα επειδη εχω περασει μαζι της πρωι θα την θυμομουνα αλλα ναι σ αυτο το σπιτακι πρεπει να ηταν

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.272
Πόντοι
3.346
άρα το πιο πιθανό να ξαναγύρισε Ντουμπάι από ότι κατάλαβα! Τέλος Ελλάδα! Ή κατάλαβα λάθος;

στην Αθήνα επέστρεψε, απλά αυτά που περιλάμβαναν οι υπηρεσίες της στο black angels ήταν για μερακληδές στο dubai αν με πιάνεις :wink:
οι γλυφο-κωλάδες της Ρίτας δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που έκανε η Αλίκη μέσα στο δωμάτιο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
στην Αθήνα επέστρεψε, απλά αυτά που περιλάμβαναν οι υπηρεσίες της στο black angels ήταν για μερακληδές στο dubai αν με πιάνεις :wink:
οι γλυφο-κωλάδες της Ρίτας δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που έκανε η Αλίκη μέσα στο δωμάτιο
Μηπως ξερουμε σε ποιο δουλευει στην Αθηνα.?? Για ενα φιλο ρωταω.!!! :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.272
Πόντοι
3.346
Μηπως ξερουμε σε ποιο δουλευει στην Αθηνα.?? Για ενα φιλο ρωταω.!!! :2funny:

δυστυχώς δεν ξέρω σύντροφε για σε διαφωτίσω, ίσως να γνωρίζουν συναγωνιστές που κατεβαίνουν Αθήνα όπως πχ. ο Αζαζέλ

• Ουάου
Αντιδράσεις: azazel

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.459
Πόντοι
736
Άρα πρέπει να ήταν από της πιο βρωμιαρες με λιγα λογια
Βρώμιαρα δεν ξέρω γιατί 1-2 φορές που πήγα ούτε ακαποτα πρότεινε ούτε τίποτα .

Golden Shower δεχόταν, χυσιματα παντου και αυταρχικό η υποτακτικο έκανε και κάνα κωλαρακι άντε να έδινε απλά μάλλον τα κάνε κρυφά από την υπηρεσία για αυτό αν ισχύει πιθανών να την έστειλαν

Πάντως η Αλίκη υποτακτική ήταν πολύ δυνατή να την σκίζεις στα όρθια να την τραβάς πίσω τα μαλλιά να την σφαλιαριζεις στα κωλομερια και να βογγαει το πορνιδιο

Και είχε μια λαγνεία που δεν γινόταν να μην την κατουρισεις και να της τα δώσεις στη μάπα . Κρίμα που δεν πρόλαβα να την ξεκωλιασω κιόλας γιατί έφυγε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.272
Πόντοι
3.346
1-2 φορές που πήγα ούτε ακαποτα πρότεινε ούτε τίποτα .

δεν έκανε με όλους ακάποτα, επιλεκτικά με κάποιους λίγους έκανε με έξτρα+++ λεφτά όπως η Λάρα

Υ.Γ. ξέρω μία περίπτωση που της ζητούσε επίμονα ακάποτο κάποιος και του είπε η Αλίκη φέρε μου εξετάσεις και θα κάνω, πήγε λοιπόν ο τύπος (γνωστός μου) έκανε εξετάσεις και την πήρε ακα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.272
Πόντοι
3.346
Golden Shower δεχόταν, χυσιματα παντου και αυταρχικό η υποτακτικο έκανε και κάνα κωλαρακι άντε να έδινε απλά μάλλον τα κάνε κρυφά από την υπηρεσία για αυτό αν ισχύει πιθανών να την έστειλαν

Πάντως η Αλίκη υποτακτική ήταν πολύ δυνατή να την σκίζεις στα όρθια να την τραβάς πίσω τα μαλλιά να την σφαλιαριζεις στα κωλομερια και να βογγαει το πορνιδιο

Και είχε μια λαγνεία που δεν γινόταν να μην την κατουρισεις και να της τα δώσεις στη μάπα . Κρίμα που δεν πρόλαβα να την ξεκωλιασω κιόλας γιατί έφυγε.

το μενού περιελάμβανε τα πάντα γλυφοκωλάδες, κατούρημα, ξύλο, λωκό, μαλιοτράβηγμα, χαστούκια, μαστίγωμα, χύσιμο παντού, ακάποτο, γλωσσόφιλα και GFE ενίοτε, εκτός από :shit: δεν περιελάμβανε. Η Ρίτα μπροστά της είναι του δημοτικού. Αυτά τα ολίγα :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
δεν έκανε με όλους ακάποτα, επιλεκτικά με κάποιους λίγους έκανε με έξτρα+++ λεφτά όπως η Λάρα

Υ.Γ. ξέρω μία περίπτωση που της ζητούσε επίμονα ακάποτο κάποιος και του είπε η Αλίκη φέρε μου εξετάσεις και θα κάνω, πήγε λοιπόν ο τύπος (γνωστός μου) έκανε εξετάσεις και την πήρε ακα
Η Λαρα δεν ζητουσε εξετασεις, με Ε9 ή στην καλυτερη με επιδειξη του κλειδιου του αυτοκινητου σου...γλιστρουσες.!!!!

Nervous George Costanza GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom