John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 3.846
Όπως επίσης και η skinny Ελίνα στη βραδινή βάρδια,πάλι στα τρίδυμα @gggxxx1999η Νικολ στα τριδυμα
Όπως επίσης και η skinny Ελίνα στη βραδινή βάρδια,πάλι στα τρίδυμα @gggxxx1999η Νικολ στα τριδυμα
τωρα που ειπες σκιννυ,ειναι και η Γιαννα στην Ερημιτη.Μεσημερι και αυτη,οπως και η ΝικολΌπως επίσης και η skinny Ελίνα στη βραδινή βάρδια,πάλι στα τρίδυμα @gggxxx1999
Και στο free house μεγαλούτσικες πρέπει να έχει,αν και δεν τις έχω δει.Γενικά την ημέρα ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγαλύτερος,γιατί το συνεχόμενο ξενύχτι δεν αντέχεται εύκολα από τις milfτωρα που ειπες σκιννυ,ειναι και η Γιαννα στην Ερημιτη.Μεσημερι και αυτη,οπως και η Νικολ
τι παιχνιδια;Το bad girls έκλεισε;γνωρίζει κάποιος;Στήθηκαν παιχνίδια στην αλάνα και άνοιξαν τον Μύλο!
ποια ελινα; σε ποιο τριδυμο;Όπως επίσης και η skinny Ελίνα στη βραδινή βάρδια,πάλι στα τρίδυμα @gggxxx1999
Γιαννα σε ποιο στην Ερημιτη;τωρα που ειπες σκιννυ,ειναι και η Γιαννα στην Ερημιτη.Μεσημερι και αυτη,οπως και η Νικολ
Την Ελίνα την πέτυχα στη βραδινή βάρδια πριν μια βδομάδα.Στο τρίτο από τα τρίδυμα,στο βάθος.Δεν την έχω πάρει.ποια ελινα; σε ποιο τριδυμο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιαννα σε ποιο στην Ερημιτη;
Κοντά στα 60.. Βέβαια καλοδιατηρημένη. Απλά έχει πολύ ρεκτιφιέ στο πρόσωπο. Αλλά από υπηρεσίες είναι σούπερ.η Νικολ στα τριδυμα
Δεν πρέπει να είναι σαρανταπεντάρα. Είναι σκίννυ και ομορφούλα. Από υπηρεσίες πολύ δοτική. Για μένα μείον δεν κάνει ακάποτη πίπα, για άλλους συν. Υπηρεσίες πολύ καλές ( χωρίς γλωσσόφιλα). Αν έκανε ακάποτη πίπα θα ξαναπήγαινα.ποια ελινα; σε ποιο τριδυμο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιαννα σε ποιο στην Ερημιτη;
Σε ποιο όμως της Ερημίτη η Γιάννα;Δεν πρέπει να είναι σαρανταπεντάρα. Είναι σκίννυ και ομορφούλα. Από υπηρεσίες πολύ δοτική. Για μένα μείον δεν κάνει ακάποτη πίπα, για άλλους συν. Υπηρεσίες πολύ καλές ( χωρίς γλωσσόφιλα). Αν έκανε ακάποτη πίπα θα ξαναπήγαινα.
Για την Ελίνα αναφέρομαι. Την Γιάννα δεν την ξέρω.Σε ποιο όμως της Ερημίτη η Γιάννα;
Αν δεν είναι 45,είναι σίγουρα ανάμεσα σε 40 και 45Για την Ελίνα αναφέρομαι. Την Γιάννα δεν την ξέρω.
Αυτή είναι η Αγάπη που δούλευε πριν καμιά 15αρια χρόνια στην κωλέττη μαζί με την Αφροδίτη;Αγάπη 55αρα ξανθιά Ρωσίδα με κορμαρα. Red night η Red diamond
Τύπου λούνα πάρκ!τι παιχνιδια;
ΝαιΑυτή είναι η Αγάπη που δούλευε πριν καμιά 15αρια χρόνια στην κωλέττη μαζί με την Αφροδίτη;
Αν εννοείς τη μελαχρινή πετίτ,πριν μια βδομάδα την πέτυχα στη Νικηφόρου Ουρανού 24 με Μινωταύρου,σε αυτό δηλαδή:Αυτή η Ερικα που βρίσκεται αυτές της μέρες αν ξέρει κάποιος κ αν έχει και εμπειρία μαζί της