panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.491
- Πόντοι
- 4.005
η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
Δεν δουλεύει έχει μέρες που λείπει.ισως επανέλθει μετά τις γιορτές.η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....
Τα κιλάκια την καναν έναν κωλο όμως….πλατστερρρρναει στο γαμησι! Στο 50 που την δίνω δεν κάνει και πολλά! Κάποτε την έκανα και γλυφομουνι με αυτά τα λεφτά! Αλλά δεν τα κλαίω τα λεφτά για μια φορά στο τόσο που τα δίνω!Η Ναστια όταν ήρθε ήταν καλή περίπτωση. Τωρα έχει βάλει κιλακια. Εχω να την πάρω από το 2020. Δεν ξέρω πως είναι πλέον μεσα
Παλιά άνοιγαν στις 00.30. μετά την αλλαγή χαμός από πιτσιρίκια. Φέτος δεν ξέρω το πρόγραμμα αλλά σίγουρα θα ανοίξουν κάποια μετά την αλλαγή του χρόνου.παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?
Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήνΝαι πιπα χωρίς. Την πήρα με 40 γυμνό και σεξ, αλλά στην πορεία της λέω κάνε μόνο πιπα, καλά το κάνεις. Μου λέει οκ αλλά δε θέλω να χυσεις στο στόμα μου. Εκεί άρχιζε να φτύνει και να γλύφει μπάλες. Την μπουκωσα κανενα 10 λεπτό. Άμα θέλει είναι καλή πιπατζού.
Αυτό που λες ισχύει για όλες. Γιατί όλες κάνουν πρόγραμμα με γυμνό στο στοματικό. Η σχεδόν όλες. Εσύ όταν πηγαίνεις να ζητάς μόνο το απλό πιπα δηλ. με προφυλακτικό για να μην κολλήσεις κανένα παρασημο. Τι θέλεις τώρα να σου απαντήσω πάνω σ αυτό;Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήν
Καλή Χρονιά ξέρει κανείς μήπως αν σήμερα είναι ανοιχτά τα σπιτάκια?Χρόνια πολλά και καλή χρονιά μπουρδελιαριδες συναγωνιστές με υγεία και πολλά ωραία γαμησια.
Μπα δεν δουλευει αυτή την περίοδοΦίλοι γνωρίζει κάποιος να μας πει που δουλεύει η ΕΜΜΑΝΟΥΈΛΑ ;;;
Σήμερα πιστεύω πως όλες θα είναι κανονικά στη θέση τους. Απλά επειδή λογικά δεν έχουν κλεισει πόδι αυτές τις μέρες και γίνεται ο κακός χαμός να ταλαιπωρηθείς. Περίοδο Χριστουγεννα - Πρωτοχρονιά γίνεται ο κακός χαμός. Την περίοδο του οΠάσχα πέφτει ξεραίλα... Γενικά αν μπορείς να καταθέσεις μετά τις γιορτές θα ήταν προτιμότερο.Καλη χρονια καυλιαρηδες.!!!!!!!!!!
Δεν εχω πληρωσει ποτε για πρωτοχρονιατικο.!! Αν κατεβω στα στενα της πληρωμενης ιδωνης, θα βρω τιποτα να κινητε, η ειναι κλειδοραμπαρομενα.??? και οι κορασιδες ακομα ειναι με τα μελομακαρονα στο στομα.....
Για πες, για πες....κουβαλουσαν και δωρακια, παστες, λουλουδια κτλ.??? Μπας και τους κανει κολπακια.???Ήρθα σήμερα στη Λαρα και θα πω το εξής ρε μαλακές πόσο κάρβουνο καίτε πραγματικά είναι δυνατόν να κλείνετε ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ τελικά σ αυτή την πόλη είναι μαζεμένοι όλοι οι μπετοβλακες δεν εξηγείται διαφορετικά
Oλο και κατι θα εφεραν ενας ηρθε απο βολο και ειχε ραντεβου που στο μπουρδελο θα μας τρελανουν εντελωςΓια πες, για πες....κουβαλουσαν και δωρακια, παστες, λουλουδια κτλ.??? Μπας και τους κανει κολπακια.???