Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.491
Πόντοι
4.005
η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.373
Πόντοι
1.076

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....
παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.469
Πόντοι
201
Η Ναστια όταν ήρθε ήταν καλή περίπτωση. Τωρα έχει βάλει κιλακια. Εχω να την πάρω από το 2020. Δεν ξέρω πως είναι πλέον μεσα
Τα κιλάκια την καναν έναν κωλο όμως….πλατστερρρρναει στο γαμησι! Στο 50 που την δίνω δεν κάνει και πολλά! Κάποτε την έκανα και γλυφομουνι με αυτά τα λεφτά! Αλλά δεν τα κλαίω τα λεφτά για μια φορά στο τόσο που τα δίνω!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
567
Πόντοι
81
δε μου αρέσουν οι πολυ αδύνατες γυναίκες,θέλω να έχουν πιασίματα,τώρα μάλιστα με καυλώνουν οι ψηλες,μου είπατε για μια καρινα,μηπως ξέρετε εάν δουλεύει αλλο η βερόνικα στα ξυλινα?? ήταν κι αυτη ψηλή την ειχα παρει πιο παλια...καλη μπουρδελοχρονιά να εχουμε και με πολλά μουνια στον πουτσο μας!!!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?
Παλιά άνοιγαν στις 00.30. μετά την αλλαγή χαμός από πιτσιρίκια. Φέτος δεν ξέρω το πρόγραμμα αλλά σίγουρα θα ανοίξουν κάποια μετά την αλλαγή του χρόνου.

• Like
Αντιδράσεις: LB

johnterry26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
280
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχετε! Πέτρου ερημίτη 5 έχει μια κοπέλα από Ρουμανία. Ωραίο σώμα, σκυλοφατσα στιλ Παολας. Είχε πελάτη μέσα ο οποίος έφυγε νευριασμένος και ενώ η τσατσα τον ρώτησε αν θα ξαναέρθει, της απάντησε όχι. Μπαίνω απλό στα 30€ γιατί την παίνευε η τσατσα και είδα τον προηγούμενο σε αυτήν την κατάσταση. Την κοιτάω με κοιτάει. Αρχίζει να μου τον παίζει να σηκωθεί και μένω μαλακας. Την λέω να ξαπλώσω μπας και βάλει τον σκούφο και κάνει καμιά πίπα και γίνει παιχνίδι. Συνέχιζε να τον παίζει. Αν ήταν να τον παίξω τον έπαιζα και στο σπίτι κοπελιά .Την λέω θέλω πρόγραμμα μπας και κάνουμε κάτι. Με απαντάει θα περιμένεις γιατί έχω πρόγραμμα με άλλον. Βγαίνω έξω και όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές άρα ψέμα τα λόγια της. Με ρωτάει η τσατσα πως πέρασα και την απαντώ ούτε να μου τον σηκώσει κατάφερε. Η απάντηση της τσατσας ήταν ότι έπρεπε να πάρω πρόγραμμα με το απλό τι να με κάνει η κοπέλα. Μετά κλαίνε ότι έπεσε η δουλειά.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
537
Πόντοι
81
Ναι πιπα χωρίς. Την πήρα με 40 γυμνό και σεξ, αλλά στην πορεία της λέω κάνε μόνο πιπα, καλά το κάνεις. Μου λέει οκ αλλά δε θέλω να χυσεις στο στόμα μου. Εκεί άρχιζε να φτύνει και να γλύφει μπάλες. Την μπουκωσα κανενα 10 λεπτό. Άμα θέλει είναι καλή πιπατζού.
Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήν

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήν
Αυτό που λες ισχύει για όλες. Γιατί όλες κάνουν πρόγραμμα με γυμνό στο στοματικό. Η σχεδόν όλες. Εσύ όταν πηγαίνεις να ζητάς μόνο το απλό πιπα δηλ. με προφυλακτικό για να μην κολλήσεις κανένα παρασημο. Τι θέλεις τώρα να σου απαντήσω πάνω σ αυτό;

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά μπουρδελιαριδες συναγωνιστές με υγεία και πολλά ωραία γαμησια.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Έχει επισκεφθεί κανείς την εβελίνα από τότε που γύρισε; Στο άλλο σαιτ έχουν 1-2 αρνητικά σχόλια για τη διάθεση της για συμμετοχή και ότι έπεσε σε απόδοση...

Sigmund Freud

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
1.126
Πόντοι
206
Φίλοι γνωρίζει κάποιος να μας πει που δουλεύει η ΕΜΜΑΝΟΥΈΛΑ ;;;

Συνημμένα

• 18e401e7c19ba7c06b8d846f976ec20636d715ce.jpg
    18e401e7c19ba7c06b8d846f976ec20636d715ce.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 46

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Καλη χρονια καυλιαρηδες.!!!!!!!!!!

Δεν εχω πληρωσει ποτε για πρωτοχρονιατικο.!! Αν κατεβω στα στενα της πληρωμενης ιδωνης, θα βρω τιποτα να κινητε, η ειναι κλειδοραμπαρομενα.??? και οι κορασιδες ακομα ειναι με τα μελομακαρονα στο στομα.....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Καλη χρονια καυλιαρηδες.!!!!!!!!!!

Δεν εχω πληρωσει ποτε για πρωτοχρονιατικο.!! Αν κατεβω στα στενα της πληρωμενης ιδωνης, θα βρω τιποτα να κινητε, η ειναι κλειδοραμπαρομενα.??? και οι κορασιδες ακομα ειναι με τα μελομακαρονα στο στομα.....
Σήμερα πιστεύω πως όλες θα είναι κανονικά στη θέση τους. Απλά επειδή λογικά δεν έχουν κλεισει πόδι αυτές τις μέρες και γίνεται ο κακός χαμός να ταλαιπωρηθείς. Περίοδο Χριστουγεννα - Πρωτοχρονιά γίνεται ο κακός χαμός. Την περίοδο του οΠάσχα πέφτει ξεραίλα... Γενικά αν μπορείς να καταθέσεις μετά τις γιορτές θα ήταν προτιμότερο.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Ήρθα σήμερα στη Λαρα και θα πω το εξής ρε μαλακές πόσο κάρβουνο καίτε πραγματικά είναι δυνατόν να κλείνετε ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ τελικά σ αυτή την πόλη είναι μαζεμένοι όλοι οι μπετοβλακες δεν εξηγείται διαφορετικά

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Ήρθα σήμερα στη Λαρα και θα πω το εξής ρε μαλακές πόσο κάρβουνο καίτε πραγματικά είναι δυνατόν να κλείνετε ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ τελικά σ αυτή την πόλη είναι μαζεμένοι όλοι οι μπετοβλακες δεν εξηγείται διαφορετικά
Για πες, για πες....κουβαλουσαν και δωρακια, παστες, λουλουδια κτλ.??? Μπας και τους κανει κολπακια.???

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Για πες, για πες....κουβαλουσαν και δωρακια, παστες, λουλουδια κτλ.??? Μπας και τους κανει κολπακια.???
Oλο και κατι θα εφεραν ενας ηρθε απο βολο και ειχε ραντεβου που στο μπουρδελο θα μας τρελανουν εντελως :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom