You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
Πο ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα Βερονικα!! Η βασιλισσα του βαρδαρη με το "βατραχακι" της χαχαχαχαχ!!! Τι γαμησια της ειχα ριξει 2-3 φορες τη βδομαδα εκει πηγαινα μετα απο ποτακι με φιλους.....ωραιες εποχεςΑυτα οι αγαπουληδες τα κανουν.. εγω μια φορα στο βαρδαρη ειχα παρει ενα προφιτερολ να κερασω την Βερονικα και το εφαγα στο δρομο![]()
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 903
- Πόντοι
- 7.205
Τις μπερδεύεις, η Μαρίνα ήταν αυτή με το "βατραχάκι". Καλή κοπέλα, αλλά δεν έπιανε μια μπροστά στη Βέρο.Πο ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα Βερονικα!! Η βασιλισσα του βαρδαρη με το "βατραχακι" της χαχαχαχαχ!!! Τι γαμησια της ειχα ριξει 2-3 φορες τη βδομαδα εκει πηγαινα μετα απο ποτακι με φιλους.....ωραιες εποχες
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Πέρασα προχθές και την είδα, καμία σχέση με τις φωτό κ δεν περασα. Περιμένω να βάλουν την Αφροδίτη στο προγραμμα γιατί φαίνεται δυνατό αρκεί οι φωτό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα….πηγε δοκιμασει κανεις την καινουργια μαρια στο διπλα σαιτ ;
Περασα με τη Σοφια κολομβιανή νεαρή στο inside. Όμορφη κοπέλα αλλά έως εκεί. Δεν προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις χωρίς να είχε κάτι αρνητικό.
Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Στο δίπλα ερικα ξανθιαναπο 30
Μέδουσα Ρόζα ξανθιά όμορφη από 30
Στο 2α Κάτια μελαχρινή Ρουμάνα με γυαλιά από 30 καλουτσικη
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Στο ξύλινο Μινωταύρου ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Βέλους 2 ήταν 2 γυδτισες μια μαρια η αλήθεια δεν θυμαμαι..
Έλενα ραισα έχει αλλάξει φατσηκα πάρα πολύ δούλευε και χαμογελαστή
Στο δίπλα.μια.μαρινα θείτσα
Δεν πέρασα σε άλλα άλλα μάλλον αλλαγή βάρδιας αρκετά κλειστα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Νομιζω το ελεγε και η Βερονικα.Τις μπερδεύεις, η Μαρίνα ήταν αυτή με το "βατραχάκι". Καλή κοπέλα, αλλά δεν έπιανε μια μπροστά στη Βέρο.
Καλά που έκανες ενημέρωση γιατί ήθελα να πάω καρίνα.Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Μπορεί ανά άνοιξε ποιο μετά αλλά 8 ακριβός ήταν κλειστά δεν ξαναπέρασα να δω μήπως άνοιξε.. μπορεί να άνοιγε 8.30-9..Καλά που έκανες ενημέρωση γιατί ήθελα να πάω καρίνα.
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Το ότι δεν άνοιγαν μάλλον σημαίνει οτι δεν είχαν τσα2δες. Παίζει πολύ τελευταια.Απο τη μια το να μιλας απευθείας με την κοπελα ειναι καυλωτικό για μένα, δεν σε πρηζει η καθε τσα2 αν δεν μπεις και δεν φωναζουν ή χτυπάνε πορτες ή ακομα χειροτερα μπουκάρουν στο δωματιο οταν τελειωνει ο χρονος. Ειδικα σε μια κατηγορία σπιτιών λόγω τσα2δων όσο μπορώ τα αποφεύγω. Όχι σε αυτα που ανεφερες. Από την άλλη είναι και ξενερωμα να πας να χτυπας 2-3 φορες σε κάθε τσάρκα και να μην ανοιγει κανεις. Ειδικα αν πας για συγκεκριμενές κοπελες και δεν ξέρεις αν δουλευουν ειδκα στα σπιτακια που οόποτε θυμουνται ανανεώνουν το προγραμμα ή δεν εχουν καν κάπου προγραμμα με τις κοπέλες.Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.842
- Πόντοι
- 2.256
Ραισα εχει αλλαξει...ειναι πιο κουλ...και χαμογελαστη...αλλα πλαδαρεψε....Live τώρα
Ερημίτη
Στο 4βδεν άνοιξαν
Λας Βέγκας Στο 1 σουζι
Στα άλλα 2 δεν άνοιγαν
Καρίνα κλειστό
Βενους 1 δεν άνοιγαν
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Ίσως για αυτό κουλαρισε. Αν και προσωπικά 2-3φορές που μπηκα μαζί της ηταν πολυ επικοινωνιακη και δοτικη. Βέβαια πολυ καιρο πρινΡαισα εχει αλλαξει...ειναι πιο κουλ...και χαμογελαστη...αλλα πλαδαρεψε....
Ναι το ελεγε και η Βερονικα.. που να ειναι αυτη η ψυχη τωρα...Ειχε Απο τα ομορφοτερα ποδια που περασαν απο τα μπουρδελα τα τελευταια 15 χρονια...Νομιζω το ελεγε και η Βερονικα.
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.842
- Πόντοι
- 2.256
εγω εχω μεινει ευχαριστημενος και ως βιζιτα που την πηρα...Ίσως για αυτό κουλαρισε. Αν και προσωπικά 2-3φορές που μπηκα μαζί της ηταν πολυ επικοινωνιακη και δοτικη. Βέβαια πολυ καιρο πριν
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Σαν βιζιτα δεν την πήρα, αλλα και στα studio ηταν πολύ οκ σε όλα της. Και σε απλό πρόγραμμα.εγω εχω μεινει ευχαριστημενος και ως βιζιτα που την πηρα...
Η ραισα-Ελενα ειναι περιεργη την εχω παρει σε πρωινη βαρδια που δεν ειχε κοσμο και καναμε πολυ δυνατο γαμησι καθισε σχεδον 30λεπτα στο δωματιο με 30 ευρω...και αλλη φορα την πηρα βραδυ και ηταν μεσα στη ξινιλα και στο 10λεπτο μου ελεγε να τελειωσω.... για αυτο εφαγε ακυρο απο εμενα και εχει βαλει αρκετα κιλα χαλασε πολυεγω εχω μεινει ευχαριστημενος και ως βιζιτα που την πηρα...
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.842
- Πόντοι
- 2.256
εισαι τραγικα υπερβολικος....θα μας πεις σε λιγο οτι εγινε σαν ιπποποταμος η κοπελα....Η ραισα-Ελενα ειναι περιεργη την εχω παρει σε πρωινη βαρδια που δεν ειχε κοσμο και καναμε πολυ δυνατο γαμησι καθισε σχεδον 30λεπτα στο δωματιο με 30 ευρω...και αλλη φορα την πηρα βραδυ και ηταν μεσα στη ξινιλα και στο 10λεπτο μου ελεγε να τελειωσω.... για αυτο εφαγε ακυρο απο εμενα και εχει βαλει αρκετα κιλα χαλασε πολυ
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Άμθρωποι είναι και οι σεξεργάτριες. Έχουν τις μερες τους, τα προβληματα τους και τα ορμονικά τους. Θα μου πεις εγώ πληρώνω και θέλω τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Να όμως που την μια μέρα ξηγήθηκε με το παραπάνω και την άλλη με το λιγότερο. Νομιζω ότι όλοι όσοι επιδιδόμαστε στο σπορ αυτό το εχουμε εμπεδώσει. Ο καθένας κρινει αναλόγωςΗ ραισα-Ελενα ειναι περιεργη την εχω παρει σε πρωινη βαρδια που δεν ειχε κοσμο και καναμε πολυ δυνατο γαμησι καθισε σχεδον 30λεπτα στο δωματιο με 30 ευρω...και αλλη φορα την πηρα βραδυ και ηταν μεσα στη ξινιλα και στο 10λεπτο μου ελεγε να τελειωσω.... για αυτο εφαγε ακυρο απο εμενα και εχει βαλει αρκετα κιλα χαλασε πολυ
Διαγραμμένο μέλος 250488
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Την θυμαμαι σούπερ από εμφάνιση, δεν ξέρω πόσο μπορει να αλλαξε με καποια κιλα παραπανω. Που γενικά οι γεμάτες δεν με χαλανε καθόλου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις