ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.234
- Πόντοι
- 3.506
Μα σου λέω ήταν το πιο πετυχημένο που έχω κάνει ούτε με την Ρίτα έτσι.Αυτή η ξινομούνα το ευχαριστήθηκε τουλάχιστον ή σου έλεγε "Άντε ψυχούλα μου χύσε!"
Μα σου λέω ήταν το πιο πετυχημένο που έχω κάνει ούτε με την Ρίτα έτσι.Αυτή η ξινομούνα το ευχαριστήθηκε τουλάχιστον ή σου έλεγε "Άντε ψυχούλα μου χύσε!"
Σορρυ αλλα σαν την Βικτωρια που το εβαζε απο μονη της τζαμπα στο κωλαρακι της χωρις να εχεις παρει προγραμμα για πρωκτικο δεν υπηρχε πουθενα.Στον κορονοϊό έχω πάρει από κώλο την Ραΐσα/ Έλενα με 50αρι και το ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο. Αλλά αυτό είναι εξαίρεση.
Αν δεν το πληρωσεις δεν εχει αξια.δεν το ευχαριστιεσαι..Σορρυ αλλα σαν την Βικτωρια που το εβαζε απο μονη της τζαμπα στο κωλαρακι της χωρις να εχεις παρει προγραμμα για πρωκτικο δεν υπηρχε πουθενα.
Εγώ εκείνο το πήρα όταν το χρέωνε και δεν μπορώ να πω ότι ήταν vfmΣορρυ αλλα σαν την Βικτωρια που το εβαζε απο μονη της τζαμπα στο κωλαρακι της χωρις να εχεις παρει προγραμμα για πρωκτικο δεν υπηρχε πουθενα.
Δεν ξέρεις αν σε δεχτεί; Δυστυχώς σε πετιτ δεν θυμάμαι κάτι καλόΓεια σας τύποι !
Τη Δευτέρα γυρίζω από σεζόν στη πόλη. Έχω βάλει μια βίζιτα στο μάτι αλλά επειδή δε ξέρω άμα θα με δεχτεί η όχι η κοπέλα.
Κατά το μεσημέρι τη Δευτέρα θα πάω μια βόλτα.
Προτιμώ τις λεπτές πετίτ σε γενικές γραμμές. Ακούω προτάσεις.
μπιανκα νικηφόρου ουρανού + ερημίτη γωνία, τελευταία την πετυχαίνω βραδυνηΠροτιμώ τις λεπτές πετίτ σε γενικές γραμμές. Ακούω προτάσεις.
Ειμαι ( σχετικά ) μικρός ηλικιακά και από πολλές τρώω άκυρα.Δεν ξέρεις αν σε δεχτεί; Δυστυχώς σε πετιτ δεν θυμάμαι κάτι καλό
Εγώ καταμεσήμερο θα πάω.μπιανκα νικηφόρου ουρανού + ερημίτη γωνία, τελευταία την πετυχαίνω βραδυνη
Δοκιμασε στο medusa αν ειναι η μελινταΕιμαι ( σχετικά ) μικρός ηλικιακά και από πολλές τρώω άκυρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ καταμεσήμερο θα πάω.
Φίλε πιστεύω από την απάντηση που σου έδωσε καταλαβαίνεις τον λόγο που δεν στέλνει φωτογραφία εγώ πήγα είδα και είπα αυτά που είδα τώρα εάν λεω ψέματα ας με διορθώσει κάποιος!Παντως μια προσφατη φωτογραφια σου δεν θα χαλαγε κανεναν ! και θα εκλεινες και στοματα :"
Αδερφέ η κοπέλα ήταν πιστόλι από εμφάνιση. Τέτοια κορίτσια δυστυχώς δεν περνάνε κάθε μερα από την Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όταν πήγα η κοπέλα είχε απανωτά δωμάτια και τηβ είδαμε όταν έβγαινε από το ένα να μπει στο άλλο. Και κομοδίνο να είναι μια δοκιμή αξίζειΕπίσης προχτές το βραδυ στο Bella Dona δούλευε μια μπελά ξανθιά ωραιο βυζακι ωραιο κολαρακι. Την πήρες κανείς να μας πει γνώμη είδα πολυκοσμία στο συγκεκριμένο
Φίλε πιστεύω από την απάντηση που σου έδωσε καταλαβαίνεις τον λόγο που δεν στέλνει φωτογραφία εγώ πήγα είδα και είπα αυτά που είδα τώρα εάν λεω ψέματα ας με διορθώσει κάποιος!
Ποιά ήταν η βόμβα οτι ίσως δίνει κώλο η οτι φεύγει απο Σεπτέμβρη ;Πέταξε ο @yakuza old boy μια βόμβα και εξαφανίστηκε. Εκτός και αν το έκανε για αντίποινα γιατί στα τελευταία μηνύματα του δήλωνε απογοητευμένος. Ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι να κάνουμε την ερώτηση στην ίδια για να μάθουμε .
Sorry φίλος αλλά έχω άλλη εμπειρία με την αθηνα.ψαρωσα με το τελειώνεις όπου θέλεις και όταν την είπα έλα να σε χύσω στα μούτρα μου λέει όχι στα μούτρα,οκ λέω πάρτα στο στόμα κ μου λέει όχι,μόνο στα βυζιά μου.ετσι κάνει κ σου λέει θα στο χρωστάω την επόμενη φορά. Καργιολικη μεγάλο.Αθηνα εγώ που είχα πάρει παλιά...να σας πω την αλήθεια ειναι μέτρια στην εμφάνιση δεν είναι μουναρα..προφανώς είναι για τους λάτρεις τον μεγάλων βυζιων και τον bbw.... κάνει ότι τις ζητήσεις δίνει κωλο και γουστάρει και περνάς καλά...πίπα καλή χωρίς και τελειώνεις όπου θέλεις αυτά...
Το πρώτο γιατί το δεύτερο είναι σίγουρο αφού σπουδάζει.Ποιά ήταν η βόμβα οτι ίσως δίνει κώλο η οτι φεύγει απο Σεπτέμβρη ;
Το δεύτερο υποθέτω είναι πιο βόμβα , αν και απο οτι βλέπω στο πρόγραμμα γενικά λείπει για μεγάλα διαστήματα οπότε είναι μάλλον αναμενόμενο να φύγει κάποια στιγμή.
Aν και ποτε μη λες ποτε μου φαινεται λιγο απιθανο η Λαρα να δωσει κωλοΤο πρώτο γιατί το δεύτερο είναι σίγουρο αφού σπουδάζει.