Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Χτεσινή βόλτα βαρεμάρας κατά τις 22.00

‌@Venus 2 είχε 2 μικρές για παρτουζα αλλά δεν κάνουν μεταξύ τους

Δεν μπήκα πουθενά..
Και σήμερα πέρασα Ναταλία για σεμινάρια ήταν τα καλύτερα
με εψησε και εμενα να μπω μεμονομενα με την μια απο τις 2 αλλα δε το ρισκαρα ......αναφερομαι στη καστανομαλλα με τις ξανθιες ανταυγιες και οχι στην αλλη την μελαγχροινη με τον κοτσο μαλλι

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα η Καρινα δουλευει αυτες τις μερες?ξερετε?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Άντε να δούμε πότε θα ξαναγυρίσει
.... Για την καρίνα λέω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Χτεσινή βόλτα βαρεμάρας κατά τις 22.00
@‌Bad girl's Κύπρια μπαμπατσικη δεν πέρασα
@‌Villa erotica 2 μαύρες δεν μπήκα γιατί από μαύρες έχω 0% . Έκανα γκριμάτσα και δεν άρεσε στη τσα2
@‌Νικηφόρου 1Β Άννα Ρουμάνα εχ κλασικό τίποτα εντυπωσιακό
@‌Pimp ??)
@‌devil girls μια Βραζιλιάνα δεμεκκ συνένωση
@‌super paradise 2 Κολομβίας
@‌paradise 1 τα ίδια χάλια 2 αλά δεν τής είδα
@‌paradise 2 τα ίδια χάλια
@‌hot lady's ουκρανεζα ρεαλλ
@‌εφι 2 μια ροσσιδα και αλβανίδα μικρά νορμάλ κορίτσια
@‌μινοταυρου γωνιακό ροσσιδα αγενές
‌@Venus 2 είχε 2 μικρές για παρτουζα αλλά δεν κάνουν μεταξύ τους
‌@las vegas το γωνιακό μέσα μικλα Ρουμάνα πετιτ θα την έπαιρνα μόνο για slim αλλά δεν τη είδα ενθουσιασμένη

Δεν μπήκα πουθενά..
Και σήμερα πέρασα Ναταλία για σεμινάρια ήταν τα καλύτερα
Αν αυτό το έκανες συγκεκριμένα χθες και συγκεκριμένα στις 22.00 είσαι απλά ήρωας :rockon:

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
243
Πόντοι
20
Μάγκες μου είπε ένα φιλαράκι από Κύπρο ότι ο λόγος που γέμισε και Ελλάδα ξαι Κύπρος από λατινες είναι διότι αυτές δούλευαν όλες Ισραήλ και με τον πόλεμο έφυγαν και απορροφήθηκαν εδώ. Δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει αλλά μια βάση την έχει
Γαμανε οι Ισραηλινοί;

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Ξέρουμε ποια δουλεύει στο Medusa στην θέση της Μιρέλας;
τελευταια φορα που περασα δουλευε μια κοντη μελαχροινη ρουμανα ...δεν συγκρατησα ονομα και δε θυμαμαι αν ειπε η τσατσα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
@antisthenis καλησπερα η τελευταιες 2 κριτικές μου δεν ανέβηκαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδιά περασμα με Έμμα δεν είναι αυτή στης φωτο του σάιτ αλλά όντως έχει ωραίο κωλο και πολυ διαθεσηη

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.735
Πόντοι
3.506
@antisthenis καλησπερα η τελευταιες 2 κριτικές μου δεν ανέβηκαν

Παιδιά περασμα με Έμμα δεν είναι αυτή στης φωτο του σάιτ αλλά όντως έχει ωραίο κωλο και πολυ διαθεσηη
Διάθεση για πούτσο δεν είχε ποτέ. Πάντα ήταν ντεγκαυλέ από όταν την γνώρισα στο Ρέντ Λάιτ πριν δέκα χρόνια από τότε που ήταν οι παλιές φωτογραφίες. Τουλάχιστον τότε ήταν μπουμπούκι και το μουνάκι της και η κωλάρα της . Τώρα την έχει ψιλοαρπάξει και η κυτταρίτιδα. Δεν κατάλαβα ποτέ τι μέσο έχει και από το άλλο σάιτ δεν τη βγάζουν ποτέ, ούτε όταν λείπει για μήνες. Μάλλον την πηδάει κανένας νταβάς.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.735
Πόντοι
3.506
Η Ναταλια στερεψε;;!
Ουτε βογγητα ουτε squirt αλλο!
Κρίμα. Το διαπίστωσε κάνεις στην πράξη;
Πέσαμε όλοι με τα μούτρα, όλοι οι σκουρτάκηδες της Βορείου Ελλάδας πέρασαν από κει. Τι να μείνει μετά; Εγώ πάντως θα πάω να την δοκιμάσω γιατί μου κάνει λυσσασμένη πίπα. Άμα δεν καυλώνει από μπροστά ας σκεφτεί να δώσει ξανά και λίγο κώλο.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Μόλις γύρισα από την μπουρδέλο περιοχή.... Είχα πολύ όρεξη σήμερα, ξεκίνησα για Λιλιάνα δυστυχώς κλειστό, καρίνα επίσης κλειστό. Από όσα μπήκα τίποτα το γαμισιμο και πολλές μαύρες. Στο σεξ ιν δε Σίτι η γνωστή πλέον Άννα και στο διπλανό η Καταλίνα την οποία δεν έχω δει ποτέ και ούτε σήμερα καθώς ήταν σε πρόγραμμα. Στο χοτ λειντι η κλασική πλέον πιτσιρικά από Ουκρανία που κανένας δεν γράφει τίποτα για αυτην. Η περιοχή ήταν γεμάτη από επενδυτές και φτωχό Βαλκάνιους τουρίστες. Δεν πέρασα πουθενά καθώς κανένα στανταρακι μου δεν δούλευε σήμερα και όσες είδα δεν μου άρεσε καμία.

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα από την μπουρδέλο περιοχή.... Είχα πολύ όρεξη σήμερα, ξεκίνησα για Λιλιάνα δυστυχώς κλειστό, καρίνα επίσης κλειστό. Από όσα μπήκα τίποτα το γαμισιμο και πολλές μαύρες. Στο σεξ ιν δε Σίτι η γνωστή πλέον Άννα και στο διπλανό η Καταλίνα την οποία δεν έχω δει ποτέ και ούτε σήμερα καθώς ήταν σε πρόγραμμα. Στο χοτ λειντι η κλασική πλέον πιτσιρικά από Ουκρανία που κανένας δεν γράφει τίποτα για αυτην. Η περιοχή ήταν γεμάτη από επενδυτές και φτωχό Βαλκάνιους τουρίστες. Δεν πέρασα πουθενά καθώς κανένα στανταρακι μου δεν δούλευε σήμερα και όσες είδα δεν μου άρεσε καμία.
Ποια είναι αυτή η λιλιανα;

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Πέρασμα με την Έλενα από νικ ουρανού προ τελευταίο σπιτάκι 40 με ελεύθερο στοματικό βυζι σιλικόνη γύρω στα 27-28 μαυρομαλα με προσωπο για σκίσιμο πολύ καλή στο δωμάτιο προσπάθησε να με ευχαρίστηση πίπα πολύ Ωραια με διάρκεια κάτι που με χαλασε ήταν ότι δεν δεχόταν να τελειώσω πουθενά σε αυτήν

Η καρινα θα λειπει και αυτήν την εβδομάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom