Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Ναι μια λατινα την ΧουφτανιταΚαμία καλή πουτάνα με σφιχτό στενό μουνί έχει αυτή την περίοδο?
Ναι μια λατινα την ΧουφτανιταΚαμία καλή πουτάνα με σφιχτό στενό μουνί έχει αυτή την περίοδο?
Σε αυτήν αμά θες δε μπορείς να μπεις κιόλας....Ναι μια λατινα την Χουφτανιτα
Πάλι καλά δεν την θέλεις και παρθένα την πουτάναΚαμία καλή πουτάνα με σφιχτό στενό μουνί έχει αυτή την περίοδο?
Τίμιο…Εγώ πέρασα καλά για μια φοραΞέρουμε κάτι για μια ιζαμπελα με τατουάζ στο πρώτο Λας Βέγκας?
Ποτε ειπαμε θα παμε?LA CABARET Δουλεύει τωρα.. Ισως ο πιο τέλειος πατος που εχω αγγίξει..
ΠροσπερνάςΚαλησπέρα σε όλλους έχει δοκιμάσει κάποιος τη Bianca στο βένους 2;την είδα πολύ όμορφη μια μέρα αλλά η τσα2 οποία και αν είναι εκεί είναι εριστική και θέλει να σ επιβάλει να περάσεις με το ζόρι! Πριν λίγο Ήσουνα την είδες κάθε μέρα τη βλέπεις! Κτλ και σε μπήκα! Αλλά μ έμεινε ΕΙναι ωραίο κορμάκι αλλά μέσα τι κάνει;
πάμε σήμερα!!!Ποτε ειπαμε θα παμε?
Χοχοχοχο το βλεπουμε γτ ακομα ειμαι με συνοδεια υψηλου βεληνεκουςπάμε σήμερα!!!![]()
ΜακριάΞέρουμε κάτι για μια ιζαμπελα με τατουάζ στο πρώτο Λας Βέγκας?
Για πες??Μακριά
Να βάζεις αντηλιακό στο κορίτσι να μην καεί και μετά θα τσούζειΧοχοχοχο το βλεπουμε γτ ακομα ειμαι με συνοδεια υψηλου βεληνεκους
Σαββατο βραδι θες; θα μοιράσουμε το κωλαρακι αυτο στα 2 ή θα παρουμε και τοpscorer μαζι στα 3?Ποτε ειπαμε θα παμε?
Μπορω αυριο βραδυ. Μετα φευγω παλι 3 ημερο! Αλλιως απο την επομενη εβδομαδα!Σαββατο βραδι θες; θα μοιράσουμε το κωλαρακι αυτο στα 2 ή θα παρουμε και τοpscorer μαζι στα 3?
Γούστα είναι αυτά φίλε. Πήγαινε στην Λάρα όταν επιστρέψει τέλος του μήνα για να είναι τουλάχιστον ωραίο το γκομενάκι και όχι κανένας δράκος.Για κάποιον που θα πάει πρώτη φορά σε ρδελο ποια έχετε να προτείνετε από πρωινή ή βραδινή βάρδια?