Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 674
- Πόντοι
- 81
Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.Μήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;
Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.Μήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;
Nai αυτη ειναιΜήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;
Πρωί η βραδινή ήταν φίλε;Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.
24 χρόνων είναι, το 2000 γεννηθείσα...Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.
ΝαιΠρωί η βραδινή ήταν φίλε;
λες και δουλευε φουλ του φουλ και τωρα για πρωτη φορα θα λειψει τοσο...απο τα καλυτερα κοριτσια αλλα εχει γερασει αισθητα και ενω θελει πλεον δν μπορει και ειναι λογικο,εχει γραψει υδρογειους η γυναικα,να ναι καλα.Αλλες πλεροφοριες μου λενε.. οτι η Σοφια (ρουμανα) θα λειψει μεχρι τελη αυγουστου.
Οποτε οσοι πηρατε φοντανακια, φατε τα να μην χαλασουν!
Δίκιο έχεις τώρα το είδα5 ποστ πάνω μέχρι κ φωτογραφία το σπιτάκι βάλανε τσέκαρε το
Ρε φίλε ερώτηση ήταν..αν θες πες μας αν ήταν το πρωί η το βράδυ όταν την έσπρωξες….γιατι με το ναι δεν βγάζουμε άκρη
Λογικά η Αλίκη.Καποια που να δεχεται μαλλιοτραβηγμα και δυνατα χαστουκια στον κωλο εχουμε;
που ειναι αυτη φιλε;Λογικά η Αλίκη.
Αλλά πιο συχνά έχουμε έκλειψη ηλίου παρά αυτή
Μεσημερι την καρφωσα.Ρε φίλε ερώτηση ήταν..αν θες πες μας αν ήταν το πρωί η το βράδυ όταν την έσπρωξες….γιατι με το ναι δεν βγάζουμε άκρη
Σε ποιο δουλευει;Δεν εχω ιδεα. Απλα ειναι θεομουνο και μικρουλα δειχνει.
Απέναντι από το σπίτι της Λάραςπου ειναι αυτη φιλε;
Στο άλλο σάιτ είναι , γράφει στην σελίδα της οτι γυρνάει μετά τις 20 του μηνός. Συνήθως στο black angels δουλεύει η στο bad girls.που ειναι αυτη φιλε;
Εδώ:ΥΓ.Κολομπαρέισον που να πάμε, πεστε καμιά ιδέα να περάσουμε καλά!!