Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Χθες κατέβηκα καρφωτός για Αλεξάνδρα Κύπρια μιας και τα σχόλια είναι πολύ καλά και επειδή δεν είχα χρόνο για γύρα. Η κοπέλα είχε πρόγραμμα όμως και δεν πέρασα τελικά λόγω έλλειψης χρόνου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι όσο πάρκαρα ήρθε μια παρέα τριών Πακιστανών και χτύπησε το κουδούνι και του bad girls και του villa Prive και δεν τους άνοιξαν σε κανένα από τα δυο.

_sirious_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
21
Like
883
Πόντοι
990
Χθες το μεσημέρι που πέρασα μια βόλτα ήταν πολλά σπίτια κλειστά

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Φουλ καυλωμενος σημερα εψαχνα στο φορουμ μηπως παιζει τιποτα καλο διαβασα λιγο πιο πανω τον τυπο που γραφει για μια κοπελα απο αλβανια ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ. Επισης διαβασα και μινοταυρωου 10. Λεω δεν παιζει, πρεπει να παω να την δω. Καβαλαω το χλιδαμαξο και φτανω στο σπιτακι. Μπαινω σε αυτο στα δεξια. Βγαινει μια κοπελα με κοντο ξανθο μαλλι πολυ καλο σωμα. Λεω αυτη ειναι η γυναικα του μακρια χ2 . Περνω 50 γυμνο απο περιεργεια. Μιλαμε η κοπελα εχει δερμα βελουδο. Κορμαρα βυζια απιστευτο σχημα δακρυ. Αλλα δεν το εχει και πολυ. Το πιο περιεργο ηταν το πως ειχε ξυρισμενο το μουνι. Πιτα στην κωλοτρυχα και κατο απο την κλειτοριδα φουλ τριχα, μουνακι πετρα σφιχτο πιο πολυ και απο κωλο. Ειλικρινα το κακοποιησα. Δεν το εχει αλλα αντεχει. Ενιωσα σαν να βιαζω. Βογκουσε μουλωχτα οσπου σε καποια φαση ενιωσα την πουτσα μου να κολυμπαει μεσα. Βγαζω να δω αν εσπασε η καποτα αλλα οκ.Ειχε χυσει κατεβασε πολλα υγρα οχι σκουιρτ, με τρελανε αρχισα να την καρφωνω στο μουνακι πιο δυνατα και αυτη κοιτουσε στον καθρεφτη και απο εκει που ηταν σφιγμενη και σοβαρη απελευθερωθηκε ωσπου εριξα ενα χυσιμο πολυ αρρωστημενο. Συμπερασμα. Οποιος γουσταρει να ξεκλειδωνει γυναικες να παει. Λεει πολλα. Ολα τα αλλα ειναι πιπες. Αυτα και καλη συνεχεια.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Χθεσινό βραδινό πέρασμα…Μέτρια κίνηση,αρκετά σπιτάκια κλειστά….Οπως μπαίνεις Ουρανού στα πρώτα(Pimp κτλ) και στα Red είχε τα μισαωρα προγράμματα…Villa Erotica 2 Κολομβιανές μέτρια πράγματα όπως και στα στενά Φρίξου και Εμπεδοκλεους…Λατινες ή μεγάλα προγράμματα…Τα σπιτάκια δίπλα στην Βιλκα μόνο το ένα ανοιχτό κει σ αυτό η Αμαρυλλίς.Ωραιο μιλφακι με καλό βυζι…Ερημίτη ανοιχτό το 2 μόνο και τα Λας Βεγκας αλλά ούτε εκεί κάτι άξιο αναφοράς…Στα τελευταία της Ουρανού Έλενα και αλλά 2 καλά κομμάτια…Τελικά τιμήθηκε για πρώτη φορά και μετά από αρκετή προσπάθεια καθώς την φόρτωναν συνέχεια,η γνωστή Κατινα…Νταξει επική πίπα,χωρίς βιασύνες το κορίτσι είναι ΤΟΠ…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην πρωινή βάρδια πέρα από Ναταλια υπάρχει κάτι αξιογαμευσιμο?
Αυτή η Αλβανίδα που λες είναι μια 21 χρόνων; Μια που φαίνεται ότι είναι μικρή όμορφουλα; Στο studio efi που δουλεύει ;

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Τα παρανταις τα 1 και 2 κλεισαν και δεν έχει πρόγραμμα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Παιδες η εβελινα δουλευει κανονικα;μια την δειχνει μια οχι στο αλλο σαιτ
Την είχαν βγάλει απο το πρόγραμμα αλλά αφήσαν το Σάββατο οτι δουλεύει. Τώρα να εννοούν οτι δουλεύει κανονικά απο σήμερα , η ξεχάσαν να αλλάξουν το πρόγραμμα ποιός ξέρει ... αν περάσει κανένας ας γράψει αν είναι ανοιχτά η όχι τώρα το βράδυ.

jmc96

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες θα περάσω από Θεσσαλονίκη την Κυριακή έχει κανείς να προτείνει κάνα καλό στούντιο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Φουλ καυλωμενος σημερα εψαχνα στο φορουμ μηπως παιζει τιποτα καλο διαβασα λιγο πιο πανω τον τυπο που γραφει για μια κοπελα απο αλβανια ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ. Επισης διαβασα και μινοταυρωου 10. Λεω δεν παιζει, πρεπει να παω να την δω. Καβαλαω το χλιδαμαξο και φτανω στο σπιτακι. Μπαινω σε αυτο στα δεξια. Βγαινει μια κοπελα με κοντο ξανθο μαλλι πολυ καλο σωμα. Λεω αυτη ειναι η γυναικα του μακρια χ2 . Περνω 50 γυμνο απο περιεργεια. Μιλαμε η κοπελα εχει δερμα βελουδο. Κορμαρα βυζια απιστευτο σχημα δακρυ. Αλλα δεν το εχει και πολυ. Το πιο περιεργο ηταν το πως ειχε ξυρισμενο το μουνι. Πιτα στην κωλοτρυχα και κατο απο την κλειτοριδα φουλ τριχα, μουνακι πετρα σφιχτο πιο πολυ και απο κωλο. Ειλικρινα το κακοποιησα. Δεν το εχει αλλα αντεχει. Ενιωσα σαν να βιαζω. Βογκουσε μουλωχτα οσπου σε καποια φαση ενιωσα την πουτσα μου να κολυμπαει μεσα. Βγαζω να δω αν εσπασε η καποτα αλλα οκ.Ειχε χυσει κατεβασε πολλα υγρα οχι σκουιρτ, με τρελανε αρχισα να την καρφωνω στο μουνακι πιο δυνατα και αυτη κοιτουσε στον καθρεφτη και απο εκει που ηταν σφιγμενη και σοβαρη απελευθερωθηκε ωσπου εριξα ενα χυσιμο πολυ αρρωστημενο. Συμπερασμα. Οποιος γουσταρει να ξεκλειδωνει γυναικες να παει. Λεει πολλα. Ολα τα αλλα ειναι πιπες. Αυτα και καλη συνεχεια.
Φαντα ηπιες?? :confused:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Αλλες πλεροφοριες μου λενε.. οτι η Σοφια (ρουμανα) θα λειψει μεχρι τελη αυγουστου.
Οποτε οσοι πηρατε φοντανακια, φατε τα να μην χαλασουν!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Αλλες πλεροφοριες μου λενε.. οτι η Σοφια (ρουμανα) θα λειψει μεχρι τελη αυγουστου.
Οποτε οσοι πηρατε φοντανακια, φατε τα να μην χαλασουν!
Πφφφφ.... :new_shocked:
θα τα παω Αλεξια, την βλεπω κομμενη.!!:thefinge:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Έχουμε πληροφορία για Σόνια και Αγάπη; Πώς κινούνται στον αγώνα; Μπήκε στο πρόγραμμα το βαρύ πυροβολικό (Έμμα) για του κωλάκηδες.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Καυτη Κυριακη..... Ντενιζ. Ενα κουκλακι για ερωτα. Ρουμανακι απο Ιασι λεει αλλα εγω την εκοψα απο συνορα με βουλγαρια γιατι ειναι μελαχροινουλα.Εριμιτη διπλα απο μεδουσα. Μπαινω μεσα βγαινει τσατσα ευγενεσταστη μου λεει εχω κουκλιτσα και τα σχετικα και βγαινει το μωρακι.Κουκλα το καριολακι. ολοσωμο δικυωτο φατσα για κλαμα. Δεν ακουσα τιποτα.Δινω 50 και μπαινω μεσα. Ερχετα στο πενταλεπτο και την αρχιναω στα γλωσοφιλα στα ορθια. Με παει κρεβατι και αρχιναμε ενα 69 στο οποιο εφαγα το μουνακι της. Μου λεει πως θες να κανουμε σεξ? Λεω θελω να σε βλεπω. Στο διλεπτο τα εριξα ολα. Καυλιαρικο πολυ. Θα ξαναπαω ανετα. ΤΟ μονο μειον φανερα χαλαρο στηθος και μουνακι δουλεμενο και σιγουρα με παιδια οπως καταλαβα στο τελος απο μεγαλη ουλη πανω απο το μουνακι. Αλλα αγγελος το πουτανακι. Και γαμιεται καλα.

Πιες εσυ για μενα γιατι γαμαμε τις ιδιες γυναικες..:wink:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Καυτη Κυριακη..... Ντενιζ. Ενα κουκλακι για ερωτα. Ρουμανακι απο Ιασι λεει αλλα εγω την εκοψα απο συνορα με βουλγαρια γιατι ειναι μελαχροινουλα.Εριμιτη διπλα απο μεδουσα. Μπαινω μεσα βγαινει τσατσα ευγενεσταστη μου λεει εχω κουκλιτσα και τα σχετικα και βγαινει το μωρακι.Κουκλα το καριολακι. ολοσωμο δικυωτο φατσα για κλαμα. Δεν ακουσα τιποτα.Δινω 50 και μπαινω μεσα. Ερχετα στο πενταλεπτο και την αρχιναω στα γλωσοφιλα στα ορθια. Με παει κρεβατι και αρχιναμε ενα 69 στο οποιο εφαγα το μουνακι της. Μου λεει πως θες να κανουμε σεξ? Λεω θελω να σε βλεπω. Στο διλεπτο τα εριξα ολα. Καυλιαρικο πολυ. Θα ξαναπαω ανετα. ΤΟ μονο μειον φανερα χαλαρο στηθος και μουνακι δουλεμενο και σιγουρα με παιδια οπως καταλαβα στο τελος απο μεγαλη ουλη πανω απο το μουνακι. Αλλα αγγελος το πουτανακι. Και γαμιεται καλα.

Πιες εσυ για μενα γιατι γαμαμε τις ιδιες γυναικες..:wink:
Μήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Μήπως είναι η παλιά Ντενίζ που αποσύρθηκε λόγω εγκυμοσύνης και για ένα διάστημα δούλευε στην ελεύθερη αγορά;
εγω μια Ντενιζ θυμαμαι που εκανε στριπτιζ στο Platinum. Τι μουναρα θεε μου. Κυκλοφορουσε και ευοσμο το γκαυλακι. Κοντοπουτανο μελαχροινο. Αυτη αν δουλευε ανεξαρτητη θα μαζευε πολυ χρημα.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
Κάνω επίκληση στη συλλογική μνήμη του νήματος.
Η Νάταλι δουλεύει ακόμα πρωινά; Όχι γι' αυτή τη βδομάδα, για την επόμενη ρωτάω...

EHome365

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
549
Πόντοι
81
Χθεσινή επίσκεψη στο 100αρικο με DANIELA - InCall.gr
Έχω ξαναπεράσει μαζί της αλλά σε πιο χαλαρό πρόγραμμα.
Η κοπέλα είναι φωτιά, έγλυφε παντού και παθιασμένα σαν να είμαι παγωτό που πάει να λιώσει.
Έχει κωλάρα! Πρέπει να βάλει βυζιά και θα είναι ο τέλειος μούναρος!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
εγω μια Ντενιζ θυμαμαι που εκανε στριπτιζ στο Platinum. Τι μουναρα θεε μου. Κυκλοφορουσε και ευοσμο το γκαυλακι. Κοντοπουτανο μελαχροινο. Αυτη αν δουλευε ανεξαρτητη θα μαζευε πολυ χρημα.
LA CABARET Δουλεύει τωρα.. Ισως ο πιο τέλειος πατος που εχω αγγίξει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom