topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 5.646
Καρίνα Μινωταυρου 3 ντουγρου!Καμία άλλη καλή που να δουλεύει βράδυ έχεις να προτείνεις
Καρίνα Μινωταυρου 3 ντουγρου!Καμία άλλη καλή που να δουλεύει βράδυ έχεις να προτείνεις
Κάρίνά Μινώταυρου και αν σου αρέσουν οι μπαμπατσικες πάνε Αλεξάνδρα Κύπρια.Καμία άλλη καλή που να δουλεύει βράδυ έχεις να προτείνεις
Αντελινα κραταει καθολου? η παχυνε κιαλλο?Μεσημεριανή τσάρκα μαζί με jamaicano!!!
Πέτρου ερημιτη 2Α: Παολα...Προμιλφ παρουσία με καστανό μαλλί ,μετρίου αναστήματος με μεγάλο ταττου στην κοιλιά! Γενικώς αξιόλογο κομμάτι!
Πέτρου Ερημιτη 4: Λορεττα ...
Las Vegas: Ρίτα - Σόνια - Έλενα ...Το ηφαίστειο κ τα 2 τσουβαλακια!
Νικ.24: Μπιανκα ... Η μινιον που δούλευε κ Φρίξου 13 βράδυ!
Belarus: Σοφία...Από Ισπανία το μωρό. Με μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι το γόνατο κ 2αρια βυζάκια στητα τα έκοψα!
Φρίξου 13α: Τζούλια ... Η γνωστή ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΑ.
Με το που μπαίνουμε λέει ο τζαμαικανος " μπουζούκια live"!
Ρε συ Τζούλια την λέω πολύ δυνατά το έχεις ! Και μου απαντά..."Αφού δεν τρώμε ΜΠΟΥΤΣΕΣ, ακούμε μουσική!"
Φρίξου 15Α: Μαρία....Ένα ωραίο μωρό μπορεί κ ελληνίδα να είναι! Αξιόλογη παρουσία!
Φρίξου 15Β: Λίντα ... Από Ισπανία και αυτή!
Μινιον και αυτή αλλά σε πιο σκούρα έκδοση!
Εμπεδοκλεους: Σαμπρινα...Μαυρουλα από Βραζιλία! Με ένα ΚΩΛΟ που λες ...Ω να σου γαμησω!
Τριδυμα: Νικόλ ...
-Αντελινα ...Αρκουδινα!
Πολλά σπιτάκια κλειστά! Κ γενικά παίζει να ήμασταν οι μόνοι που κάναμε τσάρκα με τόση ζέστη!...
Stade bordelais Μπακαγιοκοι! ΤΑ ΜΕΛΕ!!!!
ΞΕΡΟΧΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....
Ποια είναι αυτή η Αντελινα ρε μάγκες; Δούλευε παλιά κι άλλου; Που είναι τώρα;Αντελινα κραταει καθολου? η παχυνε κιαλλο?
τριδυμα δούλευε αλλα με διαλείμματα. οπως φαινεται εκει ειναι και τωραΠοια είναι αυτή η Αντελινα ρε μάγκες; Δούλευε παλιά κι άλλου; Που είναι τώρα;
Άλλη κατάλαβα εγώ! Θα περάσω να την ρίξω ένα βλέφαρο πάντως!τριδυμα δούλευε αλλα με διαλείμματα. οπως φαινεται εκει ειναι και τωρα
Θωρηκτό είναι...από τις πιο χοντρές που υπάρχουν.Άλλη κατάλαβα εγώ! Θα περάσω να την ρίξω ένα βλέφαρο πάντως!
Κάτι με θυμίζει το όνομα! Φυστικωνα ένα χοντρουλικο λατινοϊδες με ζγουρα μαλλιά και τεράστιες βυζαρες! Περνούσα καλά! Άμα είναι αυτή θα την ξαναφυστικωσωΘωρηκτό είναι...από τις πιο χοντρές που υπάρχουν.
Απορώ δεν ντρέπονται που ζητάνε λεφτά;
αρκετοι την ψαχνουμε αλλα δεν...καλησπερες, επαιζε μια πιτσιρικα πριν λιγο καιρο, εναλλακτικο στυλ που δεχοταν και πιο ακραια πραγματα. Με τατου και μαυρο μαλι, αν θυμαμαι καλα αλικη το ονομα. Στο "βρες κοριτσια γρ"θυμαμαι να εχει και φωτο αλλα χαθηκε. Μηπως ξερουμε αν κυκλοφορει ακομα?
Πολύ καλό το πρωκτικό με Sabrina. Δυστυχώς η φάτσα κ το σώμα είναι μέτρια προς τα κάτω.αλλα η κωλαρα στα 4 είναι μαγευτική. Δεν βιάζεται και γενικά ειναι κουλ με τον χρόνο αλλά λίγο απόμακρη. Για ερισσότερες λεπτομέρειεςΕμπεδοκλεους: Σαμπρινα...Μαυρουλα από Βραζιλία! Με ένα ΚΩΛΟ που λες ...Ω να σου γαμησω!
Και εγώ ρε γαμωτο αλλά αυτός ο κύκλος πρέπει πλέον να ναι πολύ σφικτος. Αν βρεις πάντως θα δώσω και εγώ 1-2 άκρες που έχω συναγωνιστήΕχει κανενας λεβεντης ακρες με τη τσαρινα ?
Ημουν παλιος πελατης
Και θελω να τη επισκεφτω
Ακουσα οτι δουλευει σε κλειστο κυκλο
100+ ηταν προ 3ετιας... πιθανολογω οτι ειναι 140-150+ με αυτα που ακουωΘωρηκτό είναι...από τις πιο χοντρές που υπάρχουν.
Απορώ δεν ντρέπονται που ζητάνε λεφτά;
Ούτε η ζυγαριά την αντέχει για να ξερουμε100+ ηταν προ 3ετιας... πιθανολογω οτι ειναι 140-150+ με αυτα που ακουω
Νταξει απλα λεω οτι το 100+ το ξεπερασε προ 5ετιας και βαλε!Ούτε η ζυγαριά την αντέχει για να ξερουμε
Θα χασει πολυ κοσμο με τα μυαλα που κουβαλαει..Καλησπερα
Πηγα λαρα για να κοψω παραβολο αλλα λεει ελα σε 2 ωρες.
Με ξερει εννοειται χρονια.κουμαντο στα χρηματα και τις ορεξεις κανενος δεν θα κανω. Αλλα 1 ατομο , γιατι 1 ηταν στο δωματιο , να την παιρνει για 2 ωρες ; Δηλαδη να δινει 200-250 ευρω η δεν ξερω εγω ποσα; Ψωνιζονται μετα και με το δικιο τους.θα ξεκιναει το απλο απο 70 σε λιγο καιρο. Φυσικα και δε πηγα.
Πηγα ρεντ λαιτ να δοκιμασω νατασα.
Βυζι μηδεν σωμα καλο , μπηκε μεσα και χασμουριοταν. Ελληνικα μηδεν. Προκαταρκτικα μηδεν. Εκανε κατι σαν υποψια ντιπ. Και μετα απο πανω.
Ουτε καν ξανα. Η τσα2 εγγυηθηκε προσωπικα.
Οποτε εκτος απο ριτα που τη βαρεθηκαμε και γκοντιβα εκεινη ποια ειναι σαν βρυση , για πρωινη βαρδια ποια ειναι καλη;