Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Σαλόνικα,η πρωτεύουσα του πιτόγυρου!!!!Να πατε και στο ΛΑΙΚΟΝ στα Λαδαδικα,να προσκυνησετε!!!!

Σαλόνικα,η πρωτεύουσα του πιτόγυρου!!!!Να πατε και στο ΛΑΙΚΟΝ στα Λαδαδικα,να προσκυνησετε!!!!
Βρε μαλακα κοίτα πρώτα να έρθεις Αθήνα μου θες και Σολουν καυλανταΠιο πολύ για @ΑΝΤΖΕΛΟ θα πάμε.
Θα καυλώσει με μασαμπούκα.
Εκεί ξέρουν να τρώνε.
Ειδικά περιοχές γαμαϊκανου και Καλαμαριά.
Από πουτάνες είναι χειρότερα και από την Καλαμάτα....
Πούτσα μας,θα είμαστε freelancers...
Υπάρχει πτήση απευθείας για Σαλόνικα από Καλαμάτα.Βρε μαλακα κοίτα πρώτα να έρθεις Αθήνα μου θες και Σολουν καυλαντα
![]()
Τραβα θα έχω δώσει οδηγίες να σε σοδομισουν από το αεροδρόμιοΥπάρχει πτήση απευθείας για Σαλόνικα από Καλαμάτα.
Εσείς ελάτε με το ιντερσίτι του Κούλη.
![]()
Χάχα,πολύ αστείο....Τραβα θα έχω δώσει οδηγίες να σε σοδομισουν από το αεροδρόμιο
Το Godiva κλειστό ήταν? Έτοιμος να πάω ήμουν αλλά τελικά κάτι μου έτυχε και πήγαΜεσημεριανή τσάρκα μαζί με jamaicano!!!
Πέτρου ερημιτη 2Α: Παολα...Προμιλφ παρουσία με καστανό μαλλί ,μετρίου αναστήματος με μεγάλο ταττου στην κοιλιά! Γενικώς αξιόλογο κομμάτι!
Πέτρου Ερημιτη 4: Λορεττα ...
Las Vegas: Ρίτα - Σόνια - Έλενα ...Το ηφαίστειο κ τα 2 τσουβαλακια!
Νικ.24: Μπιανκα ... Η μινιον που δούλευε κ Φρίξου 13 βράδυ!
Belarus: Σοφία...Από Ισπανία το μωρό. Με μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι το γόνατο κ 2αρια βυζάκια στητα τα έκοψα!
Φρίξου 13α: Τζούλια ... Η γνωστή ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΑ.
Με το που μπαίνουμε λέει ο τζαμαικανος " μπουζούκια live"!
Ρε συ Τζούλια την λέω πολύ δυνατά το έχεις ! Και μου απαντά..."Αφού δεν τρώμε ΜΠΟΥΤΣΕΣ, ακούμε μουσική!"
Φρίξου 15Α: Μαρία....Ένα ωραίο μωρό μπορεί κ ελληνίδα να είναι! Αξιόλογη παρουσία!
Φρίξου 15Β: Λίντα ... Από Ισπανία και αυτή!
Μινιον και αυτή αλλά σε πιο σκούρα έκδοση!
Εμπεδοκλεους: Σαμπρινα...Μαυρουλα από Βραζιλία! Με ένα ΚΩΛΟ που λες ...Ω να σου γαμησω!
Τριδυμα: Νικόλ ...
-Αντελινα ...Αρκουδινα!
Πολλά σπιτάκια κλειστά! Κ γενικά παίζει να ήμασταν οι μόνοι που κάναμε τσάρκα με τόση ζέστη!...
Stade bordelais Μπακαγιοκοι! ΤΑ ΜΕΛΕ!!!!
ΞΕΡΟΧΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....
Τύπε και εσύ σουρωμένος μαλατίνες κτλ?Το Godiva κλειστό ήταν? Έτοιμος να πάω ήμουν αλλά τελικά κάτι μου έτυχε και πήγα
Σήμερα είναι κανονικά στο πόστο τηςΓεια σας συναγωνιστές. Έχω ξαναρωτήσει αλλά κανένας δεν ήξερε, η καρίνα ποτέ δουλεύει; Πέρασα πριν μερικές μέρες και το μαγαζί ήταν κλειστό
Έχω βαρεθεί με τις εξυπνάδες σαςΤύπε και εσύ σουρωμένος μαλατίνες κτλ?
![]()
Ούτε με 10 φίλε δεν αξίζει.Καλημέρα η ζανετ από το black angels αξίζει να περάσω με 50?
Καμία άλλη καλή που να δουλεύει βράδυ έχεις να προτείνειςΟύτε με 10 φίλε δεν αξίζει.
Καλημέρα η ζανετ από το black angels αξίζει να περάσω με 50?
40 είναιΤι 50 ρε, πότε πήγε το απλό 50? Στα 30-40 το θυμάμαι εγώ...