Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
Ας πει καποιος τι εγινε στην κοπη
Το κέρδισε ο Dewars και το εξαργύρωσε στην ΛάραΑς πει καποιος τι εγινε στην κοπη
κι αλλα 3 ελεγαν θα κληρωθουν. ποιοι τα κερδισαν;Το κέρδισε ο Dewars και το εξαργύρωσε στην Λάρα![]()
Δυο πακια και ενας ιρακινος.κι αλλα 3 ελεγαν θα κληρωθουν. ποιοι τα κερδισαν;
Ας πει καποιος τι εγινε στην κοπη
Όλα τα φλουριά εγώ τα πήρα! Είπα ότι θα τους γράψω καλές κριτικές !Το κέρδισε ο Dewars και το εξαργύρωσε στην Λάρα![]()
Δεν μας είπες, η Λάρα ήταν καλή τελικά;Όλα τα φλουριά εγώ τα πήρα! Είπα ότι θα τους γράψω καλές κριτικές !
Άφησα τα τσουρέκια για τον Βαρβάρα γιατί έτσι μας τα έκανε .
Ο Al pacino δεν κερδισε??!!Το κέρδισε ο Dewars και το εξαργύρωσε στην Λάρα![]()
Που δουλεύει τώρα η vlada?40 ελεύθερο με τελείωμα
μια μελαχρινη;; βραδυνη βαρδια;Πήγα με Ρόζα στη ερημίτη δεξιά από τα καινουρια το δευτερο δήθεν ισπανίδα αλλά μιλουσε ελληνικα τη λεω από που είσαι με λέει Ρουμάνα καλή κοπέλα καθαρή ωραία βυζια καινπεταχτο κωλο ζήτησα χαλαρό αλλά με έκανε και ακαποτο χωρίς να το ζητήσω 50 ευρώ καλουτσικη ήταν θα ξανά πήγαινα ίσως
Είχα καύλες σήμερα και πήγα πριν πάω δουλειά με την Αλινα και μετά το βράδυ πήγα κι εγώ με την Ρόζα..Πήγα με Ρόζα στη ερημίτη δεξιά από τα καινουρια το δευτερο δήθεν ισπανίδα αλλά μιλουσε ελληνικα τη λεω από που είσαι με λέει Ρουμάνα καλή κοπέλα καθαρή ωραία βυζια καινπεταχτο κωλο ζήτησα χαλαρό αλλά με έκανε και ακαποτο χωρίς να το ζητήσω 50 ευρώ καλουτσικη ήταν θα ξανά πήγαινα ίσως
Νικ ουρανου 26 το μεσαιο βραδυΗ Έλενα η Ραΐσα.. ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα και τι βάρδια είναι ?
Την Ροζα ποτε την πετυχες;Είχα καύλες σήμερα και πήγα πριν πάω δουλειά με την Αλινα και μετά το βράδυ πήγα κι εγώ με την Ρόζα..
Ας ξεκινήσω με την Αλινα, έχω ξαναπάει κάποιες φορές..
μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα... Η πίπα τέλεια υγρή.. κάναμε 2 στάσεις, από πάνω αυτή και στα 4.. για να είναι στην ίδια ευθεία ο πούτσος με το μουνακι της , όταν ήταν στα 4 άνοιγε από μόνη της τα πόδια της πιο πολύ.. Είναι πολύ GFE η φάση και δεν βιάζεται καθόλου..
Την Ρόζα την πέτυχα στο πράσινο ουρανού με Μινωταυρου.. Όπως τα λέει ο συναγωνιστής είναι..πετιτ , ωραία βυζιά ωραίος κωλος ... απλά καθότι 22 χρονών, δεν έχει και τόση πολύ συμμετοχή..
Αλλά στα 4 με τουρλωνενο το μικρό κωλαρακι της ήταν οπτασία.. Ακουγοντουσαν και τα φλαπ φλαπ από τον αέρα που είναι στο μουνάκι της...
Naiμια μελαχρινη;; βραδυνη βαρδια;
Εγώ η ρόζα που λέω την έχω δει να δουλεύει μόνο στην ερημίτη και δεν το λες μικρό το κολαράκι της δεν ξέρω άμα λέμε την ίδιαΕίχα καύλες σήμερα και πήγα πριν πάω δουλειά με την Αλινα και μετά το βράδυ πήγα κι εγώ με την Ρόζα..
Ας ξεκινήσω με την Αλινα, έχω ξαναπάει κάποιες φορές..
μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα... Η πίπα τέλεια υγρή.. κάναμε 2 στάσεις, από πάνω αυτή και στα 4.. για να είναι στην ίδια ευθεία ο πούτσος με το μουνακι της , όταν ήταν στα 4 άνοιγε από μόνη της τα πόδια της πιο πολύ.. Είναι πολύ GFE η φάση και δεν βιάζεται καθόλου..
Την Ρόζα την πέτυχα στο πράσινο ουρανού με Μινωταυρου.. Όπως τα λέει ο συναγωνιστής είναι..πετιτ , ωραία βυζιά ωραίος κωλος ... απλά καθότι 22 χρονών, δεν έχει και τόση πολύ συμμετοχή..
Αλλά στα 4 με τουρλωνενο το μικρό κωλαρακι της ήταν οπτασία.. Ακουγοντουσαν και τα φλαπ φλαπ από τον αέρα που είναι στο μουνάκι της...
Κι ομως συναγωνιστες ειναι 2 διαφορετικες Ροζες. Η μια ηταν χθες πρωινη στο γωνιακο με Μινωταυρου και η αλλη στην Ερημιτη. Οντως ζουμερο κωλαρακι οχι ασχημο και βυζακι κρεμαστο φαινοταν αλλα δεν ειναι μελαχρινη, κατι σε καστανοανοιχτο ειναι. Μελαχρινη ειναι η αλληΕγώ η ρόζα που λέω την έχω δει να δουλεύει μόνο στην ερημίτη και δεν το λες μικρό το κολαράκι της δεν ξέρω άμα λέμε την ίδια