Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Γι αυτό για να μην κλαίμε μετά πάμε στις αγαπημένες μας θείες όπως εγώ στη μιλφ Ειρήνη σήμερα...με την κωλάρα της,το στητο βυζάκι της, μαύρα εσώρουχα και πορνογόβες... πίπα για σεμινάριο,καβάλημα σαν κομπρεσέρ... σφυροκόπημα στα 4 με σφαλιάρες στα κωλομαγουλα .
Αυτή τη γυναίκα δε τη χόρτασα ποτέ και ούτε πρόκειται

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
Η καρίνα σταμάτησε τελικά ξέρει κάποιος? Έχει 10 μέρες και παραπάνω που περνάω και εξναι κλειστό

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
Αν και δίπλα απτό μέδουσα το δεξί έχει ένα ξανθό πιπινακι γύρω στα 25 μοντελε σώμα που κάνει τελείωμα στο στόμα με 40 .
Προφανώς τα φτύνει στο καπάκι.
Πιπα πολύ μέτρια

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Στο λας Βεγκας έχει έρθει ένα τρελό κορμι η Σουζι πρωινη, ψηλό ξανθό μοντελε. Δεν μπήκα γιατί συνήθως αυτό συνδυάζεται με κομοδίνο ... την έχει πάρει κάποιος συνάδελφος εδώ ;
Είναι άλογο! Και κάνει ωραίο τσιμπουκι! Συμμετοχή μετρια

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Ποια σούζι, αυτη η ψηλή που ήταν στης Αθηνάς, που είναι κλειστό τώρα? Με τα χάλια μούτρα?
Ναι ήταν στις Αθήνας απ τον κοβιτ ακόμα! Τώρα μούτρα έχω δει και χειρότερα!

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
868
Πόντοι
96
Καλησπέρα,η Σουζάνα η Τσέχα μιλφ επέστρεψε έχουμε νέα?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
Καμία φιλότιμη που αξίζει τα λεφτά της πρωινή βάρδια πλην ειρήνης Ρουμάνας έχετε καμία να προτείνετε;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Καμία φιλότιμη που αξίζει τα λεφτά της πρωινή βάρδια πλην ειρήνης Ρουμάνας έχετε καμία να προτείνετε;
250 φορές τα έχουμε γράψει... Νάταλι η κορυφή...Φρίντα Βλάντα στα Βέγκας ...η Ρίτα λείπει.
Τουλάχιστον η πρωινή βάρδια πάντα έχει στανταράκια

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
Γι αυτό για να μην κλαίμε μετά πάμε στις αγαπημένες μας θείες όπως εγώ στη μιλφ Ειρήνη σήμερα...με την κωλάρα της,το στητο βυζάκι της, μαύρα εσώρουχα και πορνογόβες... πίπα για σεμινάριο,καβάλημα σαν κομπρεσέρ... σφυροκόπημα στα 4 με σφαλιάρες στα κωλομαγουλα .
Φοβερη η ειρήνη πήγα αρκετές και θα ξαναπάω, απλά μια φορά που την είπα για 2 εκτονώσεις μου αρνήθηκε ότι δεν μπορεί να περιμένει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
250 φορές τα έχουμε γράψει... Νάταλι η κορυφή...Φρίντα Βλάντα στα Βέγκας ...η Ρίτα λείπει.
Τουλάχιστον η πρωινή βάρδια πάντα έχει στανταράκια
Οκ Μπος , θενκς. Νάταλι σε πιο την βρίσκω;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
για δωσε που την βρισκω ;

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
610
Πόντοι
290
Παιδιά μια γρήγορη βοηθεια οποίος μπορεί, βρίσκομαι Αθήνα για δουλειά και το ξενοδοχείο που μενω για να ανέβεις στο ασανσέρ πρέπει να σκαναρεις καρτα, πως θα γινει να καλέσω μια μορφονιά και να την αφήσουν να ανεβεί πάνω χωρίς να χρειαστεί να κατέβω στην είσοδο;

Ξερω ότι δεν είναι για εδώ το θεμα αλλά με έχει βαρέσει η καυλα και η απόγνωση οποίος μπορεί να μου απαντήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom