Δεν θυναμαι μια γεματουλαποια λες; μια λαουρα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Χθες βράδυ νέα κατάθεση Νικ. Ουρανού 24 το γωνιακό αριστερά που στρίβεις στα χαλίκια .
Πέρασα πρώτα από την Έλενα-ραισα αλλά τελευταία έφαγε 2-3 μαζεμένα μιας και δεν έβρισκα κάτι ανάλογο οπότε δεν ήθελα να ξανά μπω.
Στο 24 ,ωραίο ρουμανακι 25-27 χρόνων με ωραίο βυζακι και γενικά σώμα καλοσχηματισμένο και κωλαρα ,λίγα τατού αλλά σε εμφάνιση πολύ όμορφη ,σε όσους αρέσουν πετιτ γκομενάκια..
Εδώ παρακαλώ πολύ οποίος πέρασε ,να με βοηθήσει με το όνομα γιατί δεν θυμάμαι,ώστε να γράψω κριτική.( Το έχω πάθει και άλλη φορά ) .
Σήμερα έγινε και άλλη κατάθεση στη γνωστή Ναταλί στο godiva που τα λόγια είναι περιττά,η γυναίκα δεν παίζεται είναι μέσα στην καυλα από το πρώτο λεπτό ..με το που ανοίξει η πόρτα ορμάει πάνω σου .
Επίσης στο Incognito είναι μια ξανθιά μιλφ το πρωί η οποία φαινόταν καλή αν και και δεν την ξέρω και δεν επιχείρησα .
Δίπλα ήταν πρωινή μια ξανθιά πάλι ,γύρω στα 30-35 Ελληνίδα αν κατάλαβα καλά αλλά πάλι δεν μπήκα .
Και Φρίξου 13 μάλλον ήταν η παλιά Χριστίνα που αναφέρθηκε ,η οποία έχει αρκετά κιλά σώμα παλαιστή ,δεν είναι στα γούστα μου.
Πρωί ειδικά μόνο που έχεις στο μυαλό ότι δουλεύει η Ναταλί δύσκολα ενδίδεις άλλου .
Πέρασα πρώτα από την Έλενα-ραισα αλλά τελευταία έφαγε 2-3 μαζεμένα μιας και δεν έβρισκα κάτι ανάλογο οπότε δεν ήθελα να ξανά μπω.
Στο 24 ,ωραίο ρουμανακι 25-27 χρόνων με ωραίο βυζακι και γενικά σώμα καλοσχηματισμένο και κωλαρα ,λίγα τατού αλλά σε εμφάνιση πολύ όμορφη ,σε όσους αρέσουν πετιτ γκομενάκια..
Εδώ παρακαλώ πολύ οποίος πέρασε ,να με βοηθήσει με το όνομα γιατί δεν θυμάμαι,ώστε να γράψω κριτική.( Το έχω πάθει και άλλη φορά ) .
Σήμερα έγινε και άλλη κατάθεση στη γνωστή Ναταλί στο godiva που τα λόγια είναι περιττά,η γυναίκα δεν παίζεται είναι μέσα στην καυλα από το πρώτο λεπτό ..με το που ανοίξει η πόρτα ορμάει πάνω σου .
Επίσης στο Incognito είναι μια ξανθιά μιλφ το πρωί η οποία φαινόταν καλή αν και και δεν την ξέρω και δεν επιχείρησα .
Δίπλα ήταν πρωινή μια ξανθιά πάλι ,γύρω στα 30-35 Ελληνίδα αν κατάλαβα καλά αλλά πάλι δεν μπήκα .
Και Φρίξου 13 μάλλον ήταν η παλιά Χριστίνα που αναφέρθηκε ,η οποία έχει αρκετά κιλά σώμα παλαιστή ,δεν είναι στα γούστα μου.
Πρωί ειδικά μόνο που έχεις στο μυαλό ότι δουλεύει η Ναταλί δύσκολα ενδίδεις άλλου .
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.729
- Πόντοι
- 456
Εχει καποιος προταση για καμια καλη μιλφαρα ή και μικρη που κανει καλο γλυψιμο και ρουφηγμα αρχιδιων?
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Δοκιμή Τζωρτζίνα στο Hot-Lady (το οποίο για να μη το αδικήσω συνήθως έχει εξαιρετικά και όμορφα κορίτσια). Ρουμάνικο κομοδίνο από ξύλο Κωστάντζας! Καλά να πάθω αφου θέλω δοκιμές και δε βαδίζω στα σίγουρα. Χίλιες φορές να πήγαινα με την εκπληκτική τσατσά (στην οποία πιστώνεται εξολοκλήρου η πώληση) με 600 Lei...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Είναι φυσιολογικό να μην έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος,τα έχουμε πει τόσες φορές .οι λατινες έρχονται με 3μηνη τουριστική βίζα και ότι αρπάξουν .να μην το ξανά αναλύσουμε .Παιδιά ξέρουμε σε ποιον οίκο έγινε ντου τι γίνετε το 60% δεν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος αυτό το βλέπουνε εμείς και μέσα στην καυλα λέμε στα αρχιδια μας αλλά μάγκες δεν είναι έτσι κάποια στιγμή θα την πατήσουμε αργά η γρήγορα
Να γαμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες .
Γενικά υπάρχει μια χαλαρωτητα σε ελέγχους σε όλους τους τομείς του σεξ ..αλλά και μια αφέλεια από πλευράς πελατών.
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 1.076
Γιατί παλιοι κάποιο με λατίνα ήταν? Δεν το λέει πουθενα νομίζω οπότε μπορεί και να μην ήταν και να ταν κάποιο ακόμα και με ρωσίδες η άσπρες όπως λες.Είναι φυσιολογικό να μην έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος,τα έχουμε πει τόσες φορές .οι λατινες έρχονται με 3μηνη τουριστική βίζα και ότι αρπάξουν .να μην το ξανά αναλύσουμε .
Να γαμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες .
Γενικά υπάρχει μια χαλαρωτητα σε ελέγχους σε όλους τους τομείς του σεξ ..αλλά και μια αφέλεια από πλευράς πελατών.
Καταλαβαίνω ότι σίγουρα πιο δυσκολα θα πετυχεις παρανομα με αυτές που λες το ανά φέρω επειδή δε το είδα στο άρθρο
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Δεν είμαι σίγουρος να σου πω την αλήθεια ,αν και αυτή την εντύπωση έχω.Γιατί παλιοι κάποιο με λατίνα ήταν? Δεν το λέει πουθενα νομίζω οπότε μπορεί και να μην ήταν και να ταν κάποιο ακόμα και με ρωσίδες η άσπρες όπως λες.
Καταλαβαίνω ότι σίγουρα πιο δυσκολα θα πετυχεις παρανομα με αυτές που λες το ανά φέρω επειδή δε το είδα στο άρθρο
Δεν νομίζω να είναι τα ίδια στούντιο που πιάστηκαν το καλοκαίρι αφού πλέον δεν τα βρίσκεις ανοιχτά
Ntarntal0ver
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2023
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Bella Ιταλίδα από τρίδυμα paradise υπάρχει κάποιος που έχει περάσει να μας πει αν λέει τπτ μέσα;;;
Μια φορά πέρασα, καλουτσικη συμμετοχή 6-7/10.
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.248
- Πόντοι
- 361
Εμφάνιση;; και αν μπορείς να μου πεις με τι πρόγραμμα μπήκες.Μια φορά πέρασα, καλουτσικη συμμετοχή 6-7/10.
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 8.296
Επέστρεψε η Ρίτα και για όποιον ενδιαφέρεται είναι στο πρώτο δεξιά.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Τι ώρες είναι η Ναταλί, αν δεν μπερδεύω το όνομα, στο Godiva; Πέρασα πριν λίγο και ήταν κλειστά!
Ανασκόπηση στοχευμένα πάω στην ίνα δούλευε δίπλα από το sex and the city μπαίνω μέσα κάθομαι και από πίσω μπαίνει ένας Πακιστανός με το που βγαίνει πετάγατε ο Πακιστάνος θα μπω με ελεύθερο στοματικό με 50 ευρώ με το που είδε η τσατσα το 50ρικο άστραψαν τα μάτια ξενέρωσα και έφυγα έκανα μια γύρα λας βεγκας ριτα υπήρχε λαός που περίμενε οποίος πάει καλύτερα ας μην δώσει γλωσσόφιλα μπορεί να έγλυφε κάνα κολο ποιο πριν στα μπροστά μια κοπέλα με ταττου ελληνίδα φάνηκε στο παραδίπλα για μεγάλης ηλικίας κρέμονταν όλα απέναντι μια ξανθιά νταρντανα (Medusa) στο πράσινο σπιτάκι μια ένα πετιτ κοντοπουτανο θα περνούσα εκεί αλλά με μίλησε κάπως η τσατσα και έφυγα Godiva κλειστό Φρίξου 13 σπανιολα με μεγάλα βίζια παραδίπλα δεν άνοιξε στο ποιο δίπλα η Τζούλια αν θυμάμαι καλά sex and the city κολομβιανή παρά πολύ φάρδη πατώ το από πίσω μια από τα ίδια!! Στου παραδείσους νινα λούνα και Αντριάνα γενικοσ Όλα ήταν καταλλελημενα από πακια πρώτη φορά είδα τόσους πολλούς να γαμάνε στην πορνό περιοχή καλά γαμισια!!!
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Ποια Ινα λες φίλε;Γρήγορο πέρασμα παντού γαμουσαν πακια πήγα στοχευμένα για ίνα μπήκε ο πακι με 50 ελεύθερο στοματικό σηκώθηκα και έφυγα από την περιοχή !!
Ουκρανεζα με είπε αν θυμάμαι καλά βγήκε με ωραίες ζαρτιέρες και μου έβγαλε κάτι αλλά ορμησε ο πακι σαν αυτόυς που πηδάν το πλέγμα στο Έβρο!!!Ποια Ινα λες φίλε;
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Αυτη δεν δούλευε sex in the city; Μια κοντούλα πετιτΟυκρανεζα με είπε αν θυμάμαι καλά βγήκε με ωραίες ζαρτιέρες και μου έβγαλε κάτι αλλά ορμησε ο πακι σαν αυτόυς που πηδάν το πλέγμα στο Έβρο!!!
Σωστά και τώρα στο δίπλαΑυτη δεν δούλευε sex in the city; Μια κοντούλα πετιτ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38