Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.360
- Πόντοι
- 8.296
Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις στο Inkognito και αντικρίζεις μια μουνάρα που εν τέλει είναι η τσατσά και οι 2 κοπέλες που δουλεύουν να μην βλέπονται.
Θα ξανά έρθει πιστευωΝα την @katalanos3 https://*****/en/StudioWorker/7785-Tatiana.
Αλλά κρίμα να την πάρουν έτσι γρήγορα από εδώ ρε!
Εκαψε καρδιές η ρουφιάνα! Είχε γεμίσει πιτσιρικαρία του μπουρδέλο να την περιμένει!![]()
Η Τζεση είναι η τσατσα το βραδυΔηλαδή δεν είναι η Τζέσυ στο Ινκογκνιτο, που έχει το φαιντγκερλς..;
Την είδα μια φορά και μου άρεσε προν κάτι μήνες, αλλά όσες φορές ξαναπέρασα δεν ανοίγαν την πόρτα..
σε ποιο;Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις στο Inkognito και αντικρίζεις μια μουνάρα που εν τέλει είναι η τσατσά και οι 2 κοπέλες που δουλεύουν να μην βλέπονται.
εμενα μου έχει τύχει να μπω στο sex and the city ετσι και η τσατσα να είναι μια νεα περισσοτερο μουναρα απο την κοπελα που δουλευε αλλα δεν μπορουσα να την παρω......πολυ ξενερα τωρα τελευταια,δε ξερω που να παω για να πηδηξω..ολο ιδιες και ιδιες ενω καποιες νεες που ερχονται δεν αξιζουν,έχουμε γεμίσει λατίνες αλλα καλα λεγανε οι παλιοι οτι οι ρουμανες γινονται οι καλυτερες ιεροδουλες..Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις στο Inkognito και αντικρίζεις μια μουνάρα που εν τέλει είναι η τσατσά και οι 2 κοπέλες που δουλεύουν να μην βλέπονται.
Που δουλευει η λιλιαναΦίλε πριν περάσω με Λιλιάνα δεν μου άρεσε καθόλου. Αφού πέρασα μαζί της ...πολλές φορές πλέον....και μόνο που την βλέπω καυλονω. Και έχει όντως φοβερό κολο.
Εδω:Που δουλευει η λιλιανα
Αν θυμάμαι καλά λίγο πριν το ευρώ έφτασε 7.000 δραχμές και τα χριστούγεννα έδινες και δώρο ενα πεντακοσάρικο.Καλημερα μια ερώτηση στους ποιο παλιούς μπουρδελιαριδες ποσό ήταν η ταρίφα πριν το ευρώ δηλαδή περιοχή βαρδαριου!!!
Πολυ καλη με κωλαραΕχει κάνεις εμπειρία με τη mia από το hot lady???
1000 ευχαριστώΠολυ καλη με κωλαρα
Η Τζεση είναι η τσατσα το βραδυ
Την έχω δοκιμάσει την Τζέσυ ! Πολύ καλή με βυζαρες ! Καλό το αποτέλεσμα !!καλη επιλογή !Η Τζεση είναι η τσατσα το βραδυ
Το δώρο ήταν κόλπο της ταράτσας για να σου φάει το 500ρικο. Ποτέ καμία κοπέλα δεν πήρε δώρο. Το ίδιο κόλπο πήγε να μου το κάνει τσατσά με την αγάπη το 2012, ήθελε 5€ επιπλέονΑν θυμάμαι καλά λίγο πριν το ευρώ έφτασε 7.000 δραχμές και τα χριστούγεννα έδινες και δώρο ενα πεντακοσάρικο.
Δεν υπηρξε ποτε αυτο που λες. Τον Ιανουάριο του 2002 περνουσες ή με 6000 δραχμές ή με 20 ευρώ "και μου ελεγε η τσατσά πέρνα μέσα παλικάρι με 6.000 όχι με 20 ευρω δεν έχεις να χασεις..." ήταν τα χρονια πριν μια 20ετία που μέρα παρά μερα εκανα μπουρδελοτσαρκα. Μια φορά τη βδομάδα γαμουσα και τις υπόλοιπες έπαιρνα μάτι. Ουτε το 500αρικο ίσχυε. Για το δώρο που λες έτσι γινόταν και γίνεται και σήμερα με τις τσατσαδες, ζητανε στην πορτα πριν μπεις στο δωματιο ενα δωρακι και ότι τσιμπήσουν....Αν θυμάμαι καλά λίγο πριν το ευρώ έφτασε 7.000 δραχμές και τα χριστούγεννα έδινες και δώρο ενα πεντακοσάρικο.
Τότε υπήρχαν κάποτες η μπαίνετε ντουγρούΕχω προλαβει και με 500 δρχ το 1985 σε ηλικια 17 χρονων...απο εκει και μετα ανεβαινε η τιμη συνεχεια....εποχες ΠΑΣΟΚ..
Ούτε ακαποτη πιπα δεν σου έκαναν τότε. Στην Φυλής το 86-87 αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν 1.500-2.500 δρχ. Δεν είχε πάνω από 10 μαγαζιά τότε η Φυλής και όλες σχεδόν Ελληνίδες...Τότε υπήρχαν κάποτες η μπαίνετε ντουγρού
Ναι υπηρχαν......αλλα η πιπα ηταν σπανια...λιγες κανανεΤότε υπήρχαν κάποτες η μπαίνετε ντουγρού