You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)
Caligularas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 610
- Πόντοι
- 290
Πέρασμα σήμερα με Ανελ από χοτ λέιντι, καλή ηταν θα ανεβεί και κριτική!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.275
- Πόντοι
- 39.777
Δεν πηγε καλα η κοροιδια του ντεμεκ εσκορτ(Φακιρη)πανε δωσε και στο στουντιο 150 και θα δεις ....Νικ. Ουρανού 26,επίσκεψη χθες βράδυ ήταν η γνωστή Έλενα/Ραίσα. Τέταρτη δοκιμή μακράν η καλύτερη απ όλες τις προηγούμενες! Η κοπέλα είναι παίκτρια ψυχολογίας. Δε λέω αν είναι σωστό ή επαγγελματικό,γράφω απλά τι ισχύει με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Στην εμφάνιση ωστόσο για τα γούστα μου είναι τούμπανο για όποιον δεν την έχει δει.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Χαλαρωσε ρε μαλεα, τι εμμονη ειναι αυτη με την παρτυ μου? μηπως θες να μου ανοιξεις εσυ την πορτα να γαμησω εσενα?Μπάρμπαρα πες αλήθεια μαλακα....δεν σου άνοιξε την πόρτα στο bella donna..![]()
Θα δοκιμαστει λιαν συντομως η Ναταλι για να επιβεβαιωσο αυτα που λετε!
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.259
- Πόντοι
- 5.646
Σου αρέσει η Χρύσα Ρωπα ρε κουφαλα!Ελα πες την αλήθεια,μην κρύβεσαι άλλο!Χαλαρωσε ρε μαλεα, τι εμμονη ειναι αυτη με την παρτυ μου? μηπως θες να μου ανοιξεις εσυ την πορτα να γαμησω εσενα?

jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.521
- Πόντοι
- 4.587
Είσαι τρελός; σκέψου λίγο το χομπιτ όπως έλεγε και ο topscorer.ε βάλε και μια μίξη με τον my precious .. Και θα δεις... Σώματακι καλό... Φάτσα χαλογουίν και υπηρεσίες άψογες... Αλλά πας μόνο για αυτές...στα 40+ σίγουρα.. Αν δεν έκανε αυτό με το squirting δεν θα υπήρξε τόσος ντόρος... Την σώζει αυτοΕγω πιστευω χορτασε το μουνακι της Τσαρινας η Λιλιανα.
Για την Ναταλι που εχουν γραφτει τοσα καλα, μπορει καποιος να κανει μια καλη περιγραφη? αλλος λεει η τυπισσα ειναι 45 αλλος λεει ειναι βαρυα 35. τι ισχυει τελικα? οχι οτι θα κολλησουμε στην ηλικια αλλα λιγο τα της εμφανισης με εχουν μπερδεψει. Αξιζει να παω να την δω?
Τελευταία τροποποίηση:
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.521
- Πόντοι
- 4.587
Σόρυ φίλος αλλά η λαρα κάνει σίγουρα καλύτερο γαμησι... Απλά πας για διαφορετικά πράγματα στη μία και διαφορετικά στην άλλη...Έχει και γαμω το σώμα γυμνασμενο για την ηλικία της βυζί φτιαχτό αλλά πολύ καλό και τέτοιο γαμησι δεν σου έχει κάνει σίγουρα η Λάρα ..
Η ηλικία της κάνει μπαμ από το πρόσωπο ,άσε τι λένε αλλά μια χαρά συμπαθητική γυναίκα είναι και με όρεξη αφού σου ορμάει με το που μπει στο δωμάτιο..45+
Μαλακα δεν την έχεις δει καν και την εκραζες και μαλωνες με όλο το νήμα ..έχεις θέμα να ξέρεις![]()
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.951
- Πόντοι
- 3.796
Είσαι λάθος πιο πάνω ,δεν την σώζει καθόλου το χυσιμο και το squirting..εγώ την έχω πάρει δύο φορές και όπως επιβεβαιώνουν και οι άλλοι ,η Νάταλι είναι πολύ δυνατή μέσα .Σόρυ φίλος αλλά η λαρα κάνει σίγουρα καλύτερο γαμησι... Απλά πας για διαφορετικά πράγματα στη μία και διαφορετικά στην άλλη...
Νιώθεις λες και αυτή πλήρωσε για να γαμηθητε..πολύ δυνατή συμμετοχή και με πρωτοβουλίες.
Για πρόσωπο δεν λέω τίποτα ,αφού έχουμε τονίσει ότι δεν είναι για μοντελακηδες και δεν είναι και πιτσιρικα ..αλλά βρίσκω τους χαρακτηρισμούς υπερβολικούς .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.951
- Πόντοι
- 3.796
Μου κάνει εντύπωση που ενώ παίζουν μπάλα η Λάρα και η Ραισα ,εσύ θες να πας Ναταλί .Χαλαρωσε ρε μαλεα, τι εμμονη ειναι αυτη με την παρτυ μου? μηπως θες να μου ανοιξεις εσυ την πορτα να γαμησω εσενα?
Για αυτό το λέω ..η άρχισες επιτέλους να βάζεις μυαλό , η είσαι από αυτούς που άρχισε να ρίχνει πόρτα
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και οι 4 δοκιμές μου ηταν όλες στο τριαντάρι,το απλό δηλαδή. Απλά υπήρξε φορά που ήταν σχεδόν κακή και φορά (προχθές) που ηταν σούπερ...Δεν πηγε καλα η κοροιδια του ντεμεκ εσκορτ(Φακιρη)πανε δωσε και στο στουντιο 150 και θα δεις ....
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.790
- Πόντοι
- 1.056
Πάντως επέμενες, δυσκολα να το εκανα εγώ. Δλδη να παω μια φορά και να είναι κακή, για μενα εκεί σταματάνε όλα. Δεν υπήρχε περίπτωση για άλλες 4 φορές.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και οι 4 δοκιμές μου ηταν όλες στο τριαντάρι,το απλό δηλαδή. Απλά υπήρξε φορά που ήταν σχεδόν κακή και φορά (προχθές) που ηταν σούπερ...
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Μαζί σου! Αν την πρώτη φορά είναι κακή,δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει. Αυτο που ηθελα ως συμπέρασμα να καταθέσω για τη συγκεκριμένη είναι απλά οτι είναι παίκτρια ψυχολογίας. Δηλαδή στις 4 συνεδρίες υπήρξε καλή,μέτρια,κακή αλλα και σούπερ. Εγώ ίδιος ήμουν και ίδιο παράβολο κατέθεσα...Πάντως επέμενες, δυσκολα να το εκανα εγώ. Δλδη να παω μια φορά και να είναι κακή, για μενα εκεί σταματάνε όλα. Δεν υπήρχε περίπτωση για άλλες 4 φορές.
Πέρασμα πρωινό ψάχνοντας την Ντιάνα που είπε ένας φιλος ότι την είδε να δουλεύει πρωινή στο Medusa αλλά δυστηχος ήταν κλειστό στα δεξιά η Ιζαμπέλα με τα πολλά Ταττου στο αριστερά Λορι, λας βεγκας ριτα πρώτο δεξιά αριστερά Φρίντα δεξιά στο τέλος Βλαντά! Poison Violeta golden lips Alina,
Belarus μια Angelina μεγάλης ηλικίας!καλα γαμησια πάμε ταβέρνα!!!
Belarus μια Angelina μεγάλης ηλικίας!καλα γαμησια πάμε ταβέρνα!!!
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 201
Τέρμα νικηφόρου ουρανουΠοιο είναι το συνθισμενο της σπιτάκι?
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 201
Έχει και ευγενικές και νορμαλ αλλά οι περισσότερες καλόγριες σε βρίζουν κιόλας στα Βούλγαρο/ρουμανικά άμα δεν μπεις!Γεια σας παιδια. καινουργιος στο σαιτ. Μετα απο σημερινη βολτα στα σπιτακια μετα απο ποτε( πρωτη φορα στη θεσσαλονικη ), θα ηθελα να θιξω ενα θεμα. αντιμετωπισα αρκετη αγενεια και απαξιωση απο τις υπευθυνες τσατσαδες οταν δεν ηθελα να περασω σε καποια κοπελα, κανοντας τη βολτα σου. ειναι κατι που συνηθιζεται; διοτι αν ναι, πολλη ξενερα και σου χαλαει ολη η διαθεση. δεν ειναι ( η δε θα επρεπε να ειναι) ετσι η φαση, κομπλαρει.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Τι να φαω πορτα ρε τι λες... Δεν πας καλα.Μου κάνει εντύπωση που ενώ παίζουν μπάλα η Λάρα και η Ραισα ,εσύ θες να πας Ναταλί .
Για αυτό το λέω ..η άρχισες επιτέλους να βάζεις μυαλό , η είσαι από αυτούς που άρχισε να ρίχνει πόρτα![]()
Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 787
- Πόντοι
- 361
Να ρίχνεις πόρτα σε είπε, όχι να τρωςΤι να φαω πορτα ρε τι λες... Δεν πας καλα.
Ότι και αν εννοεί
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.951
- Πόντοι
- 3.796
Όχι ...μια χαρά κατάλαβεΝα ρίχνεις πόρτα σε είπε, όχι να τρως
Ότι και αν εννοεί
Αν δεν σε εγκρίνει πρώτα δεν γαμας ..
Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 787
- Πόντοι
- 361
A ok, τέλεια!Όχι ...μια χαρά κατάλαβεοπως μας ενημέρωσε ο yakuza προχθές πλέον η Λάρα κάνει φεις κοντρόλ πριν σε βάλει στο δωμάτιο γιατί λέει είναι κάποιοι πελάτες που θέλει να τους αποφύγει .
Αν δεν σε εγκρίνει πρώτα δεν γαμας ..
Να πας από μακριά καμιά μέρα, να κάψεις βενζίνη, να φας χρόνο και να σε ρίξει άκυρο
Αλλά λογικό αν σκεφτούμε ότι γίνεται χαμός και ότι μπορεί να πάνε και μερικοί ότι να ναι... συν την "μεγάλη φήμη"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις