You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Εσύ με τέτοιο όνομα τυπε ...Εκείνο το θεομουνο την αμαριλυς απ'τους παραδείσους την θυμάστε;
Με το απορριμματοφορο σκας στους παραδείσους;
Μυρωδιάς κανονικός
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.314
- Πόντοι
- 1.346
ποιοι αγανε και τι;πού να πάει αφού τον φάγανε...
Vromi@s
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Το νικνεϊμ προσδιορίζει την αρέσκεια στην βρωμιά της νύχτας και όχι στην καθαριότητα μου, φίλε.Εσύ με τέτοιο όνομα τυπε ...
Με το απορριμματοφορο σκας στους παραδείσους;
Μυρωδιάς κανονικός
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.426
- Πόντοι
- 4.766
Μοντέλο πραγματικό... αλλά χαρακτήρας άστα να πάνε... Πάντως τυχεροί όσοι προλάβαμε και την είχαμε προσθέσει στο παλμαρέ μας.....Εκείνο το θεομουνο την αμαριλυς απ'τους παραδείσους την θυμάστε;
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 330
- Πόντοι
- 20
Νικ. Ουρανού 26,επίσκεψη χθες βράδυ ήταν η γνωστή Έλενα/Ραίσα. Τέταρτη δοκιμή μακράν η καλύτερη απ όλες τις προηγούμενες! Η κοπέλα είναι παίκτρια ψυχολογίας. Δε λέω αν είναι σωστό ή επαγγελματικό,γράφω απλά τι ισχύει με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Στην εμφάνιση ωστόσο για τα γούστα μου είναι τούμπανο για όποιον δεν την έχει δει.
Caligularas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 610
- Πόντοι
- 290
Η Καταλίνα στο inside είναι μαύρη ή απλά έχει σοκολατί χρωμα;
tom_for_the_watch
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Ετοιμαζόμουν να πάω να τη δοκιμάσω αλλά τελικά μόλις είδα πως την βγάλαν από το πρόγραμμα....Προσθέσανε μια Νικόλ με κολαρα και βυζαρες στο δίπλα σαιτ η Φωτο που είναι μπρούμυτα μου θυμίζει τη Νάταλι τη κυπρια αυτό θα ισχύει βέβαια μόνο σε περίπτωση που ο λόγος που έλειπε ήταν για να βάλει βυζι
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.246
- Πόντοι
- 361
Το είδα ναιΕτοιμαζόμουν να πάω να τη δοκιμάσω αλλά τελικά μόλις είδα πως την βγάλαν από το πρόγραμμα....
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Εγω πιστευω χορτασε το μουνακι της Τσαρινας η Λιλιανα.Πέρασα πρόσφατα με Λιλιάνα....γενικά σχεδόν όπως πάντα πολύ καλή αλλά μου φάνηκε λιγότερο γκαυλομενη από ότι συνήθως...λέτε να χορτάσει πούτσα επιτέλους;
Για την Ναταλι που εχουν γραφτει τοσα καλα, μπορει καποιος να κανει μια καλη περιγραφη? αλλος λεει η τυπισσα ειναι 45 αλλος λεει ειναι βαρυα 35. τι ισχυει τελικα? οχι οτι θα κολλησουμε στην ηλικια αλλα λιγο τα της εμφανισης με εχουν μπερδεψει. Αξιζει να παω να την δω?
48 είναι απο ότι μου είχε πεί , στην κριτική (αν δεν κάνω λάθος) εννοεί οτι μικροδείχνει λόγω του σώματος , και όντως έτσι είναι δηλαδή αν δεν το είχα διαβάσει εδω και δεν μου είχε πεί τίποτα θα την έκανα max 40. Εγώ νομίζω πως αξίζει για μια φορά τουλάχιστον για δοκιμή.Εγω πιστευω χορτασε το μουνακι της Τσαρινας η Λιλιανα.
Για την Ναταλι που εχουν γραφτει τοσα καλα, μπορει καποιος να κανει μια καλη περιγραφη? αλλος λεει η τυπισσα ειναι 45 αλλος λεει ειναι βαρυα 35. τι ισχυει τελικα? οχι οτι θα κολλησουμε στην ηλικια αλλα λιγο τα της εμφανισης με εχουν μπερδεψει. Αξιζει να παω να την δω?
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 903
- Πόντοι
- 7.205
Όταν κατέβεις καμιά φορά για τη Λάρα, μπες δίπλα και δες την. Επειδή κάπου πιστεύω ότι ξέρω τα γούστα σου (Αφρούλα, Λάρα etc.) δεν νομίζω να ενθουσιαστείς, αλλά μέσα είναι εξαιρετική, ιδίως αν θέλεις πλούσιο μπουφέ.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Για την Ναταλί του godiva ρωτάς;Εγω πιστευω χορτασε το μουνακι της Τσαρινας η Λιλιανα.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Ναι ρε λακη.Για την Ναταλί του godiva ρωτάς;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Έχει και γαμω το σώμα γυμνασμενο για την ηλικία της βυζί φτιαχτό αλλά πολύ καλό και τέτοιο γαμησι δεν σου έχει κάνει σίγουρα η Λάρα ..Ναι ρε λακη.
Η ηλικία της κάνει μπαμ από το πρόσωπο ,άσε τι λένε αλλά μια χαρά συμπαθητική γυναίκα είναι και με όρεξη αφού σου ορμάει με το που μπει στο δωμάτιο..45+
Μαλακα δεν την έχεις δει καν και την εκραζες και μαλωνες με όλο το νήμα ..έχεις θέμα να ξέρεις
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Έχει και γαμω το σώμα γυμνασμενο για την ηλικία της βυζί φτιαχτό αλλά πολύ καλό και τέτοιο γαμησι δεν σου έχει κάνει σίγουρα η Λάρα ..
Η ηλικία της κάνει μπαμ από το πρόσωπο ,άσε τι λένε αλλά μια χαρά συμπαθητική γυναίκα είναι και με όρεξη αφού σου ορμάει με το που μπει στο δωμάτιο..45+
Μαλακα δεν την έχεις δει καν και την εκραζες και μαλωνες με όλο το νήμα ..έχεις θέμα να ξέρεις![]()
ειναι αυτη που μου ειχε πει καποιος οτι ειναι σαν χομπιτ?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Για αυτόν μπορεί να μοιάζει με χόμπιτ...αλλά μόλις σε γραπωσει στο δωμάτιο και μόλις απλώσει υποσεντονο θα καταλάβεις τι χάνεις τόσο καιρό .ειναι αυτη που μου ειχε πει καποιος οτι ειναι σαν χομπιτ?γιατι αν ειναι αυτη και ολοι γραφουν οτι ειναι οκ, τοτε ισως λαθος του φιλου. τεσπα θα παω να την δω.
Δεν είναι μοντέλο ..είναι ένα μιλφακι που κρατιέται παρά πολύ καλά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38