azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.249
- Πόντοι
- 39.777
ερχεται,εφυγε εχθες η προχθεςΕννοείς από τον επόμενο μήνα φεύγει ή έρχεται ?
ερχεται,εφυγε εχθες η προχθεςΕννοείς από τον επόμενο μήνα φεύγει ή έρχεται ?
Καρμεν Ρουμανακι,τυπικη,οχι για πολλα πολλαΜεγάλη τσάρκα πριν από λίγη ώρα, πρώτη φορά είδα τόσες πολλές άσχημες ως αδιάφορες κοπέλες. Πολλά μαγαζιά είχαν δύο μαζί, άλλα δύο άσχημες.
Μόνο το όνομα μίας carmen συγκράτησα αλλά και αυτή κορμί παιδικό. Απογοήτευση... Κατέληξα να δώσω ένα εικοσάρικο στην έλενα στην πιάτσα.
Έτσι μου φάνηκε κι εμένα...κάτι τέτοιες τις καταλαβαίνεις από το βλέμμα και το σαλοναρισμα.Καρμεν Ρουμανακι,τυπικη,οχι για πολλα πολλα
Τι εννοείς. Η Ρουμανία είναι η μέκα της πορνείας. Από εκεί ξεκινάνε οι περισσότερες. Αλλά ενοειτε πρώτα πάνε Γερμανία και βόρεια Ευρώπη και ότι ψαροκόκαλο περισσεύει το στέλνουν εδώΔεν δίνει και η Ρουμανία υλικό πλέον δυστυχώς
θα συμφωνησω αλ ετσι ηταν τα πραματα τοτε οπως τα λες τα εζησα και εγω..και γιαννιτσων ειχε κατι μπουρδελα τοτε εποχη 1999 με 2000..θυμαμαι πολυ χαβαλε αλλα χρονια εμεις σκαγαμε τοτε με τα honda cub 90 malboro μαλακοΝαι συμφωνώ αυτό σκεφτόμουν... αυτοί που κυκλοφορούν τώρα στα μπουρδέλα δεν είναι κλασσικές μπουρδελοφατσες.
Κάτι καγκουρες με ηλεκτρονικά τσιγάρα,με κάτι ξυρισμένα κεφάλια...με τουπέ. κυκλοφορούσες Βαρδάρη και έβλεπες κάτι τύπους που μόνο η ταμπέλα στο μέτωπο τους έλλειπε να γράφει 'ειμαι πουτανιαρης'
Έμπαινες Σαπφούς 7 στην τρωγλη και έβλεπες μουνάρες...
Έμπαινες Σαπφούς 8 με άλλους 15 στο σαλόνι και χαιροσουν γιατί όλο και κάποιος θα πετούσε μια μαλακία να γελάσεις...
Έβλεπες τη σπορού την τσατσά να στέκεται μισοκοιμισμενη στην καρέκλα και να τρώει τα σπορακια της...
έχει χαθεί ο ρομαντισμός στα μπουρδέλα πλέον
Ξεχασες να πεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες...Επίσκεψη στην Sasha στο Paradise 2 σήμερα.Κινείται σε πολύ ρηχά νερά.Μονο οι βυζαρες της αξίζουν.Απλα προσπεράστε.
Φριντα και Νάταλι σε ποια δουλεύουν . Πρωί η βράδυ
Ναι συμφωνώ αυτό σκεφτόμουν... αυτοί που κυκλοφορούν τώρα στα μπουρδέλα δεν είναι κλασσικές μπουρδελοφατσες.
Κάτι καγκουρες με ηλεκτρονικά τσιγάρα,με κάτι ξυρισμένα κεφάλια...με τουπέ. κυκλοφορούσες Βαρδάρη και έβλεπες κάτι τύπους που μόνο η ταμπέλα στο μέτωπο τους έλλειπε να γράφει 'ειμαι πουτανιαρης'
Έμπαινες Σαπφούς 7 στην τρωγλη και έβλεπες μουνάρες...
Έμπαινες Σαπφούς 8 με άλλους 15 στο σαλόνι και χαιροσουν γιατί όλο και κάποιος θα πετούσε μια μαλακία να γελάσεις...
Έβλεπες τη σπορού την τσατσά να στέκεται μισοκοιμισμενη στην καρέκλα και να τρώει τα σπορακια της...
έχει χαθεί ο ρομαντισμός στα μπουρδέλα πλέον
Στις λάτιν δυνάμεις βάλε και τον ιρακινό, λαθροκομάντο και έδεσε το γλυκόΑπο την χθεσινοβραδινή τσαρκα στα σοκάκια της ηδονης καταλαβα οτι εχουν κανει αποβαση δυναμεις απο την λατινική Αμερική και εχουν καταλάβει τα στουντιο . Οι Ρωσικες και Ρουμανικες στρατιες μαλλον εχουν αρχισει να αποσύρονται. Δυστυχώς η ποιοτητα εχει πεσει και θα περασουμε δυσκολες μερες. Περαστικα μας.
ΑμαραΜπορεί να ετυχε αλλά με όσες λάτιν πήγα ήταν όλες πολύ καλές εκτός από μια που διαφεύγει το όνομα. Ήταν πολύ πετιτ μαυρομαλλα μάλλον δε βρίσκεται στο ρόστερ πια.
Η Σονια ειναι η Σονια που ειχα γραψει κριτικη? γυμνασμενη φουλ με σιλικονατα βυζια νεαρη ?Σύντομο πέρασμα από τα Las Vegas χθεσινοβραδινο...
Ντιανα.... Κοντοπουτανο, με ξανθό μαλλακι, αφράτο μωρό με ωραία βυζάκια!
Καρμεν... Από Ισπανία το μωρό, όταν μπήκα ήμουν ο μόνος μέσα στο μαγαζί κ ξαφνικά σιγά-σιγά γίναμε 10 Μπακαγιοκοι() να περιμένουμε το μωρό! Κλασική τσατσά αγχωθηκε κ ανεβοκατεβαζε τον ήχο της έντασης....
Η κοπέλα ο Πάτος , μοντελάκι με μαύρο καρέ μαλλακι!
Σόνια...Κι αυτό ωραίο μωράκι, ευδιάθετο στο σαλόνι με ωραία βυζάκια, μοιάζει λίγο στην Ντιανα που είναι στο πρώτο, αλλά αυτή είναι πιο σφιχτή!
Κατέληξα super paradise...Μπελλα ... Αναμονή σε κριτική Μπουστηδες!![]()
Σοβαρη απάντηση...Οπως κ η απάντηση τουPanorama που συμφωνώ μαζί του. Δεν εχω προβλημα με σενα προσωπικά γτ στο κάτω κάτω μπορεί να μην είναι κ δικά σου 100%... αλλα με τα μαγαζια που ούτε τα βασικά δεν εχουν για να σκουπίστει και να πλυθεί, πόσο μάλλον όταν παίρνει ακάποτο στοματικό ο πελάτης η ότι άλλο πρόγραμμα. Ετσι σέβεστε τον πελάτη κ τον θέλετε;;; Να πω για το κρύο νερό; Να πω για ντουζ που δεν δούλευαν; Να πω για πρίζα δίπλα σε ντουζιέρα, να πω για μουχλα σε πετσέτες, να πω για χαρτί που λείπει από το νεροχύτη;; για καποτες πεταμένες στο πάτωμα, στο κρεβάτι, δωμάτια στην σκόνη κ πάτωμα βρόμικο. Ασε τις φτηνές ειρωνικες δικαιολογίες γτ αν είχες επαγγελματισμο κ επίπεδο λόγου θα ντρεπόσουν γιαυτα που γραφεις. Και ναι να κλάψουμε που δεν έχεις δουλειά, τι άλλο θα ακούσουμε. Φάσεις κ αντιφάσκεις σαυτο το θέμα. Έχεις η δεν εχεις δουλειά. Που ανακαίνιση δεν μπορείς να κάνεις. Ο Σκλαβενίτης δίπλα είναι για χαρτί σαπούνι κ απορυπαντικα
Ανναμπελ Αμπέρ (η καλυτερη) και δοκίμασα και μισελ στο χοτ Λειντι πολυ καληΑπό αυτές τις λατινες που είναι τώρα στην πόλη μας δεν κάνει καμία είναι ξεπετες .ενω μου αρέσουν οι γυναίκες με αυτό το σωματοτυπο προσωπικά απέχω και περιμένω κάτι καινούριο να έρθει.απο αυτές που δοκίμασα άξιζαν μόνο η Σαβίνα μια μελίντα και η αμπερ οι αλες ήταν πεταμένα λεφτά .δυστηχως το επίπεδο των κοριτσιών στην πόλη μας έχει πέσει πολύ τόσο σε εμφάνιση όσο σε υπηρεσίες.