Όλα είναι λάθος.....Απο τη στιγμή που συζητάμε για πουτάνες, πορνεία ,πόρνους και πόρνες είμαστε ήδη of side.
Σαφώς έχει μεγάλη βαρύτητα η Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο για εναν Χριστιανό αλλα και εσύ αγαπητέ Alfie που πήδηξες Μεγάλη Τρίτη και εγώ που πήδηξα μέσα στη σαρακοστή και γενικά όλοι όσοι κάνουν ενα απο τα σοβαρότερα αμαρτήματα την πορνεία ....Ως πόρνες ή ως ανθρωποι πόρνοι που ερχονται σε επαφές με πόρνες. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε .....
Οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση για την Τυρόπιτα που δεν έφαγες αφού συνεχίζεις τον ίδο τρόπο ζωής χωρίς Μετάνοια Υakuza......
Καλά παιδιά, εγώ δεν το είπα τόσο πολύ στα σοβαρά, οκ;
Γι αυτό κ δε σχολιάζω τόση ώρα γιατί δεν το παίρνω σοβαρά. Ο καθένας κάνει ότι θέλει αλίμονο. Εγώ όντως γαμησα Μ.Δευτέρα βράδυ γιατί ήδη είχα πέντε έξι μερες να γαμησω και έβλεπα λίγο θολά, μου σηκώνονταν με ότι έβλεπα σχεδόν! Όποτε σκέφτηκα καλύτερα να γαμησω Δευτέρα του Νυμφίου παρά στα 12 Ευαγγελία και Ποσο μάλλον Μ. Παρασκευή!
Προσωπικά προσπαθώ πάντα να κρατάω μια εθιμοτυπική παράδοση νηστείας τη Μεγάλη Εβδομάδα απ όλα. Αλλά μου έκανε εντύπωση ο άλλος που ντε και καλά θέλει να μησειγα Μεγάλη Παρασκευή που αντικειμενικά είναι η πιο πένθιμη μέρα του Χριστιανικού ημερολογίου! Δλδ το είδα σαν επιτηδευμένη δήλωση τύπου σαν αυτούς που επίτηδες ψήνουν στα μπαλκόνια κ τις ταράτσες όταν περνάει η περιφορά. Κατάλαβες; Κάτι σαν οκ ρε μεγάλε do whatever u want but, μην το κανεις έτσι για να προκαλέσεις!
Από κει και πέρα, ναι συμφωνώ, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε με τις ακολασίες που κάνουμε δεν το συζητώ.
Αλλά όταν στο 90’ οσοι και οσες, που δεν πιστεύουν (και είναι δικαίωμα τους) παρακαλάνε το Χριστο κ την Παναγία να τους σώσει…. Όχι καριολακια! Αυτό δεν προβλέπεται! Ξαφνικά θυμήθηκες και κανεις τα πάντα παρακαλοντας και κανοντας προσευχεσ Και τάματα για να σωθείς, ανακαλύπτοντας μόλις την ύπαρξη της ορθοδοξίας; Μην το συνεχίσω…
Ελεύθερη βούληση για όλους και όλες αδέρφια, καλά μυαλά και υγεία!