Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.298
- Πόντοι
- 3.346
θα την δοκιμάσω μέσα στις επόμενες μέρεςΚοντοπούτανο αλλά ομορφούλα με μεγάλη πεταχτή κωλάρα...

θα την δοκιμάσω μέσα στις επόμενες μέρεςΚοντοπούτανο αλλά ομορφούλα με μεγάλη πεταχτή κωλάρα...
Επίσης κάτι που είδα χθες και δε μου άρεσε είναι ότι το Νικ.ουρανου 28 το κάνανε σκατα απ'έξω.Βαψανε δηλαδή με σπρέι συνθήματα και μαλακίες
Σκουλήκια οι μάνες σας είναι πουτανες και τέτοια
Μπηκα σε αυτο με τα 2 κοριτσια. Η τσατσα συμπαθητικη αλανι. Προγραμμα λοιπον με φουλ εξτρα αναλ τζακουζι κτλ μια ωριτσα οπου γυρισαμε μια πολυ ωραια τσοντουλα 2 επαναληψεων. Φουλ gfe. Money well spent. Αυτα να περνατε και να γαματε καλα και φτανει ρε μαλακες με τη μιρλα και τα μαλωματα.
επειδη κολησα στο ιδιο σημειο της αφηγησης: νομιζω εννοει το ξυλινο με νταρια και καθριντο venus είναι αυτό που αναφέρεις με τις δύο κοπέλες, μάλλον θα είχε την Σουζάνα και την Ρόζα το βράδυ.
επειδη κολησα στο ιδιο σημειο της αφηγησης: νομιζω εννοει το ξυλινο με νταρια και καθριν
μάλλον όχι το venus εννοούσε, αλλά καλύτερα να μας το διευκρινίσει ο συναγωνιστής
Χτες το βραδυ κατεβηκα συμφωνα με το αλλο σαιτ στοχευμενα για Σασα στο ρεντ ντιαμοντ. Συμπαθητικο κοριτσακι νορμαλ κυβικων δεν δουλευε το τζακουζι οποτε εφυγα απραγος. Αναφερω ως παρενθεση οταν ζητησα φιλια ζητησε εξτρα χρηματα και καπου εδω ξεκινησε η μινι τσαρκα μου.
Επίσης πέρασα είδα Μαρίζα...την είχα δει πριν κάνα χρόνο στο golden αλλά τότε είχε πολύ σκοτάδι και δεν είδα καλά μάλλον.
Ένα θα πω...αν αυτό το μπάζο ξεκινάει από 40€ τότε δικαίως η Λάρα ζητάει 50€ και ακόμα πιο δικαίως η Ρίτα ανέβασε +10€ τα προγράμματα.
Τυφλοί δεν είμαστε ρε παιδιά![]()
Από αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες της στο άλλο σάιτ, σκέψου το διπλάσιοόταν βγω ξανά βόλτα θα περάσω να την δω μόνο και μόνο από περιέργεια. Για να το λες φαντάζομαι τι μπαζάκι θα είναι![]()
Από αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες της στο άλλο σάιτ, σκέψου το διπλάσιο
εμ για αυτο έγραφα εγω φακλανοπολεμος , ιδίως αυτές οι Λατίνες , τι να πω....Από αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες της στο άλλο σάιτ, σκέψου το διπλάσιο
εμ για αυτο έγραφα εγω φακλανοπολεμος , ιδίως αυτές οι Λατίνες , τι να πω....
κάτσε πρώτα να την δεις live, γιατί πολλές από τις φωτογραφίες μέχρι το ζωντανό παίρνουν κανα 15αριά κιλάσύντροφε θα ορμήξουμε στην νέα άφιξη την συντρόφισσα Σάσα από την Ρωσία.Οι Λατίνες δεν είναι για μας τους σλαβολάτρες. Μπουμπουκάκι είναι όπως είδα τις φωτογραφίες της στο άλλο site. Με την πρώτη ευκαιρία που θα βγω βραδινή βόλτα θα πάω να τσεκάρω
κάτσε πρώτα να την δεις live, γιατί πολλές από τις φωτογραφίες μέχρι το ζωντανό παίρνουν κανα 15αριά κιλά
μην ξεχνάς και τη αγωνίστρια Αμάραδίκιο έχεις σύντροφε γι' αυτό είπα με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να τσεκάρω. Αλλά το πορνό-ένστικτο μου λέει ότι οι φωτογραφίες της Σάσας δεν απέχουν από την εμφάνιση της όπως και της έτερης ρωσίδας συντρόφισσας Τατιάνας του hot lady![]()
μην ξεχνάς και τη αγωνίστρια Αμάρα
νιετ!!! για αυτό λέω , έλεγξε ....δοκίμασες?
Αυτό φίλε θέλω να πάω και εγώ να το δοκιμάσω ..όχι Σάββατο βέβαια ..ήδη κατεβαίνουν καραβάνια ,έχει και κάτι εκδρομές στο Βαρδάρη συν τους Σκοπιανούς .νιετ!!! για αυτό λέω , έλεγξε ....