gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 494
- Πόντοι
- 21
Νικηφορου ουρανου 1β σε βολεύει; Είναι προφανές ότι γι αυτό μιλάω. Για το πρώτο στούντιο.Το τσίρκο και η εκκλησία ΔΕΝ είναι το ίδιο στούντιο.
Νικηφορου ουρανου 1β σε βολεύει; Είναι προφανές ότι γι αυτό μιλάω. Για το πρώτο στούντιο.Το τσίρκο και η εκκλησία ΔΕΝ είναι το ίδιο στούντιο.
Εσύ αν έγραφες ότι πρωτοεπισκεφτηκες την Μιρέλα τα Χριστούγεννα του 2003 και την άλλη μέρα εγώ σου απαντούσα " Συναδελφε ψευδεσαι γιατί το άλλο σαιτ γράφει ότι η Μιρέλα σήμερα είναι 27 χρονων. Ποτετην πηρες 7 χρονων; Εσύ τι θα μου απαντουσες;Πλάκα έκανε ο yakuza , φυσικά πολλές αναφέρουν μικρότερη ηλικία όπως λές πιό πάνω. Η άλλες μπορεί να γράφουν 5 - 10 κιλά προς τα κάτω κτλ.
Ανάλογα , αν καταλάβαινα οτι το έλεγες για πλάκα τότε μάλλον δεν θα απαντούσα τίποτα , το πιο πιθανό είναι να έβαζα ένα χαχα αντί για like.Εσύ αν έγραφες ότι πρωτοεπισκεφτηκες την Μιρέλα τα Χριστούγεννα του 2003 και την άλλη μέρα εγώ σου απαντούσα " Συναδελφε ψευδεσαι γιατί το άλλο σαιτ γράφει ότι η Μιρέλα σήμερα είναι 27 χρονων. Ποτετην πηρες 7 χρονων; Εσύ τι θα μου απαντουσες;
Εγω του απάντησα με τροπο. Δεν τον προσέβαλα. Δεν τον ξέρω και ούτε με ξέρει γι αυτό και τον παρακαλεσα να ανακαλέσει.Ανάλογα , αν καταλάβαινα οτι το έλεγες για πλάκα τότε μάλλον δεν θα απαντούσα τίποτα , το πιο πιθανό είναι να έβαζα ένα χαχα αντί για like.
Κάτσε να την βάλουν στο πρόγραμμα! Όντως πολύ δυνατό! Μακάρι γλυκομουνα να περάσουμε καλά!
Φίλε Κούλη,εγώ όταν το είχα κάνει θέμα αυτό πριν καιρό ..
Βγήκαν μέλη του σάιτ και κορόιδευαν και με είπαν και βλάκα .
Οπότε τζάμπα η συζήτηση .
Εγώ δεν ασχολούμαι με τους επισκέπτες και αυτους που ψάχνουν έτοιμα πλέον ..
Κλειστά ήταν απόψεΠαίδες η Καρίνα σε ποιο είναι?
Βραδυ δουλεύει, σωστά?
Και τώρα που μπαίνουμε είναι το ερώτημα. ΧεχεχεΚλειστά ήταν απόψε
Villa erotica ΚρυσταλιαΚαι τώρα που μπαίνουμε είναι το ερώτημα. Χεχεχε
Την είδα. Δυνατή κολάρα. Αν την έδινε κιόλας.Villa erotica Κρυσταλια
Villa erotica Κρυσταλια
Αν με ρωτησεις, για την κατηγορια που αρεσει στον Αλ θα προτιμουσα Λιλιανα και Ιζαμπελα Τσεχα (για την οποια μου κανει εντυπωση πως κανεις απο τους "βρωμιαρηδες" που θελουν αλλα κολπα, δεν εχει κανει αναφορα).
Τελαυταια την πετυχα στα τριδυμα, δεν μπαινω πλεον μαζι της καθως δεν εχει να μου δωσει κατι καινουριο, μιας και πλεον λεει δε δινει κωλο.για την Λιλιάνα έχω αναφερθεί εγώ πολλές φορές στο παρελθόν με πολύ κολακευτικά λόγια, μάλιστα την πρότεινα πρόσφατα και στο συναγωνιστή @Solar σε ΠΜ. Η Λιλιάνα είναι εγγύηση, διαχρονική και σταθερή παρουσία εδώ και τόσα χρόνια.
η Ιζαμπέλα η Τσέχα δουλεύει ακόμη πρωινή στο sex and the city?
Παιδιά μαζί σας, παρόλα αυτά όμως και εμείς που ενημερώνουμε αλλά δεν έχουμε την ευχέρεια να είμαστε στη γύρα συχνά είναι κρίμα να αποκλειστούμε επειδή δεν είμαστε συχνά στο thread. Άσε που αν δεν πας σε καινούργια (κοινώς όποτε έχεις την ευκαιρία πας σε σταραντακια) δεν υπάρχει λόγος να γράφεις για κάτι που έγραψες ήδη (αν δεν έχει αλλάξει κάτι βέβαια).αυτό θα ήταν η καλύτερη λύση, γιατί αν δεις καμιά 15-20 άτομα είμαστε πάνω κάτω αυτοί που ενημερώνουμε σε τακτική βάση
Κοντοπούτανο αλλά ομορφούλα με μεγάλη πεταχτή κωλάρα...θα μπει στην λίστα al για μελλοντική συνάντηση![]()