You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (4 μέλη και 67 επισκέπτες)
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 201
Ναι αυτό είναι ένα θέμα με την λαρα! Από περσυ έτσι το δούλευε το ωράριο! Θα πρότεινα Ναστια αν σου αρέσει εμφανισιακά, γιατί μέσα τα τιμάει τα λεφτά! Με 50αρι την κανείς και γλυφομουνι στο καθαρό μουνακι! Και στα 40 απλό καλή είναι! Αφήνει να χουφτώσεις άφοβα τα βυζακια της! Απλα δεν γουστάρει δαγκωνιές και τσιμπήματα.Που προτεινετε να παω σημερα το βραδυ? Ειμαι αναμεσα σε Ναρυ και Λυδια. Ναρυ αν παω σκεφτομαι οτι θα δωσο τουλαχιστον 70 για το γυμνο και να περασω οπως θελω καλα, Λυδια ΑΝ πλεον αφηνει να πιανεις τα βυζια της και να τα γλυφεις ειναι μια πολυ καλη παρουσια αλλα αμα ειναι οπως ηταν παλια την πατησα οποτε ειναι 50-50 αν θα περασω καλα, αλλα εκει ειναι 30 νομιζω. χμμμμ. μακαρι η Λαρα να τηρουσε το ωραριο της και να καθοταν μεχρι τις 20.00 θα την προλαβαινα αλλα οποτε εχω παει κατα τις 18.00 μου λενε να φυγω. Εχει κανεις καμια αλλη προταση που μπορει να μου διαφευγει ? την Αλιονα επισης θα ηθελα πολυ να δω απο κοντα να δω πως ειναι, φαινεται καλο γκαυλακι απο τις φωτος αλλα δεν εχουμε καμια εμπειρια απο καποιον να μας ελεγε πως ειναι μεσα στο δωματιο.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.953
- Πόντοι
- 3.796
Τώρα δεν ξέρω έχω καιρό να πάω ,αλλά η Χριστίνα η Ουγγαρέζα πρέπει να λείπει .Ποιές άλλες κοπέλες ειναι στο βενους?
Τελευταία είχε πει μέχρι τέλος Ιουλίου θα δούλευε
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 868
- Πόντοι
- 96
Για Ρίτα-Σουζάνα ξέρουμε?Τώρα δεν ξέρω έχω καιρό να πάω ,αλλά η Χριστίνα η Ουγγαρέζα πρέπει να λείπει .
Τελευταία είχε πει μέχρι τέλος Ιουλίου θα δούλευε
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.953
- Πόντοι
- 3.796
Ρίτα είναι στο Βένους 2 μέχρι 2 το βράδυ νομίζω τα ωράρια της..η Σουζάνα έχω καιρό να την δω ήταν Βένους .άμα την βρεις πες μας θέλω και εγώ να την ρίξω ένα..είναι πολύ μιλφαραΓια Ρίτα-Σουζάνα ξέρουμε?
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 868
- Πόντοι
- 96
Καλώς μια χαρά,είναι καυλομιλφάρα δυνατήΡίτα είναι στο Βένους 2 μέχρι 2 το βράδυ νομίζω τα ωράρια της..η Σουζάνα έχω καιρό να την δω ήταν Βένους .άμα την βρεις πες μας θέλω και εγώ να την ρίξω ένα..είναι πολύ μιλφαρα
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.406
- Πόντοι
- 16.235
Ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας από τα καλύτερα μας χρόνια είναι πλέον....Κάτι ακούστηκε εδώ προχθές για Medusa,
Σε πιάνει μια συγκίνηση όταν την βλέπεις ,ακόμα θυμάμαι στο Βαρδάρη που μου είπαν στο σαλόνι έχουμε καινούρια κοπέλα από Ρουμανία .
Στα τρίδυμα απέναντι από το ανορθόγραφο ξεκίνησε .
Την είχα πάρει πριν ένα με ενάμιση χρόνο νομίζω ..
Nick_Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα. Υπαρχει καποια petite στα ιδρυματα αυτον τον καιρο? Η καποια μικρη σε ηλικια ? Η και τα 2 μαζι ?
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 201
Απ όλα έχει ο μπαξές! Όρεξη να έχεις για λίγη βόλτα και θα βρεις κάτι στα γούστα σου!Καλησπερα. Υπαρχει καποια petite στα ιδρυματα αυτον τον καιρο? Η καποια μικρη σε ηλικια ? Η και τα 2 μαζι ?
Nick_Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω για την βοηθεια. Αλλα υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο ?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.800
- Πόντοι
- 32.165
Η Λυδια ειναι μικρουλα και πετιτ. με λεπτο σωμα και βυζαρες πραγματικα αλλα απο υπηρεσιες ναι μεν θα κατσει να τον φαει το θεμα ειναι μην ειναι ακομα οπως παλια στα μη και μη οταν πας να γλυψεις τα βυζια της. Τα εχω γευτει η αληθεια ειναι αφου ολο την ελεγα "μα καλα τετοια βυζαρα και να μην την φαω" και κατι τετοια χαζουλικα και μ ελεγε οτι καυλωνει παρα πολυ και ερεθιζεται πολυ. τωρα τι να σε πω. σκεφτομαι να παω να την βαλω κατω να την ξηγησω το ονειρο.Ευχαριστω για την βοηθεια. Αλλα υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο ?
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 201
Φίλε ότι και να σε πω εγώ ότι και να σε πει ο άλλος και ο παραλλος άμα δεν το δεις με τα μάτια σου…όπως και με το γαμησι! Άμα σε πω εγώ δεν γαμιεται καλά και σύ πας και σου αρέσει!Ευχαριστω για την βοηθεια. Αλλα υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο ?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 746
Πηγα την προηγουμενη Κυριακη στο Poison για μια αλλη που ειχε στο προγραμμα κ ηταν τελικα η Λυδια. Ανεβασα κ κριτικη αλλα στο Φριξου που την εχει. Λοιπον ολο ποναει....μη ετσι...μη τα βυζια μου...αχ οι ρωγες μου κτλ. Κ 40 το απλο.Η Λυδια ειναι μικρουλα και πετιτ. με λεπτο σωμα και βυζαρες πραγματικα αλλα απο υπηρεσιες ναι μεν θα κατσει να τον φαει το θεμα ειναι μην ειναι ακομα οπως παλια στα μη και μη οταν πας να γλυψεις τα βυζια της. Τα εχω γευτει η αληθεια ειναι αφου ολο την ελεγα "μα καλα τετοια βυζαρα και να μην την φαω" και κατι τετοια χαζουλικα και μ ελεγε οτι καυλωνει παρα πολυ και ερεθιζεται πολυ. τωρα τι να σε πω. σκεφτομαι να παω να την βαλω κατω να την ξηγησω το ονειρο.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.800
- Πόντοι
- 32.165
Αρα στο ιδιο τροπαρι. Αρα για μιρελα με κοβω.Πηγα την προηγουμενη Κυριακη στο Poison για μια αλλη που ειχε στο προγραμμα κ ηταν τελικα η Λυδια. Ανεβασα κ κριτικη αλλα στο Φριξου που την εχει. Λοιπον ολο ποναει....μη ετσι...μη τα βυζια μου...αχ οι ρωγες μου κτλ. Κ 40 το απλο.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.903
- Πόντοι
- 12.815
Περασμα πριν λιγο με την Αμαλια στο Ν.Ουρανου 6 στο ισογειο, 27 χρωνων Μολδαβεζα συστηθηκε, συννενονηση μονο στα Αγγλικα, απο σωμα καμπυλωτο με μπουτακια, αφρατοκωλα, λεκανη που ξεχωριζει απο την μεση, λευκη επιδερμιδα, δεν εχει παει θαλλασα μαλλον, βυζακια μικρα λαχταριστα, γενικα παρουσια που γυρνας να το δεις ντυμενο με κανα κολλητο.
Στα του αγωνα το καρπουζι το φαγανε οι κοτες, μηδεν συμετοχη, δεν εβγαλε ουτε αχνα, εκατσε και τον εφαγε να περασει η ωρα, η πιπα της μετρια με πολυ σαλιο, δοντι, και βαζει μονο το κεφαλακι. Δαχτυλα δεν αφηνει, φιλια δεν δινει, πουτσοτριψιματα δεν κανει. Αν προσεχε οσο προσεξε την εμφανηση της για να παει στον επομενο, κατι θα γινοταν, αλλα μπααααα.....
Στα του αγωνα το καρπουζι το φαγανε οι κοτες, μηδεν συμετοχη, δεν εβγαλε ουτε αχνα, εκατσε και τον εφαγε να περασει η ωρα, η πιπα της μετρια με πολυ σαλιο, δοντι, και βαζει μονο το κεφαλακι. Δαχτυλα δεν αφηνει, φιλια δεν δινει, πουτσοτριψιματα δεν κανει. Αν προσεχε οσο προσεξε την εμφανηση της για να παει στον επομενο, κατι θα γινοταν, αλλα μπααααα.....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.903
- Πόντοι
- 12.815
Αν θες πετιτ κοριτσακι με μεγαλα βυζια, πανε στο παρανταιζ, ψαξε την Αντριανα, ειναι η πρωην κοκκινομαλλα Αννα που δουλευε στο λας βεγγας. Τωρα τα εχει μαυρα μαλια, δες στο σαιτ του παρανταιζ ποτε δουλευει, ειναι καλη μεσα και με λιγη καθοδιγηση τα κανει ολα και δεν λεει οχι. Εκτος με μαγαζι αν αλλαξε και γουστα....Καλησπερα. Υπαρχει καποια petite στα ιδρυματα αυτον τον καιρο? Η καποια μικρη σε ηλικια ? Η και τα 2 μαζι ?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 746
Τι να πω φιλε μου; Ισως να εισαι πιο τυχερος αυτη τη φορα....αλλα αυτα συνεβησαν σε μενα.Αρα στο ιδιο τροπαρι. Αρα για μιρελα με κοβω.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Δικη μου ειναι αγαπηυε gagarin,Αν και θεωρώ υπερβολικό το διθύραμβο γι αυτό το μαγαζί κι αυτές τις κοπέλες, τεράστιο like για την τελευταία σου πρόταση. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι δική σου ατάκα ή αν την είχε γράψει/πει άλλος, αλλά respect.
O καθενας αποφασιζει συμφωνα με τα γουστα του αγαπητε,οσα "παραπλανητικα"και να διαβασει απο τον οποιονδηποτε,.Σιγά εντάξει ..σκουπίσου λίγο ,θα πέσουμε από τα σάλια .
Όλα καλά αυτά που λες ..αλλά μην παραπλανείς τον κόσμο και εσύ και ο προηγούμενος .
Κάτω από 30 χρόνων δεν είναι η Βερόνικα ,μπορεί και οριακά να είναι στα 30 .
Και εγώ έχω περάσει καλά στα Βένους ,αλλά ούτε μοντέλα είναι τα κορίτσια ούτε πιτσιρίκες .
Υπηρεσίες δεν είχα παράπονο εξάλλου στα 30 ευρώ παίρνεις και αυτό που αντιστοιχεί,απλό καλό πρόγραμμα.
Αλλά μην τα ξεφτιλιζετε όλα .
Μιλάτε για μοντέλα και μετά τρέχει ο κόσμος και το βράδυ θα σας μπινελικιαζει
,Αν και θεωρώ υπερβολικό το διθύραμβο γι αυτό το μαγαζί κι αυτές τις κοπέλες, τεράστιο like για την τελευταία σου πρόταση. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι δική σου ατάκα ή αν την είχε γράψει/πει άλλος, αλλά respect.
Αν και θεωρώ υπερβολικό το διθύραμβο γι αυτό το μαγαζί κι αυτές τις κοπέλες, τεράστιο like για την τελευταία σου πρόταση. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι δική σου ατάκα ή αν την είχε γράψει/πει άλλος, αλλά respect.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.674
- Πόντοι
- 8.295
Πέρασμα μεσημεριανό χθες....
μια απογοήτευση ακόμα στη συλλογή μου.
Η μόνη που θα σκεφτόμουν να μπω θα ήταν η Καρολίνα στο Βένους η μια άλλη μικρή ξανθιά με βυζάρες στο Νικηφόρου Ουρανού 24.
Για οποιον του αρέσουν οι βρωμιάρες εκφυλες μιλφ πάει στα τρίδυμα στο πρώτο Ιζαμπέλα. (επειδή κάποιοι ρωτάνε για ριμτζομπ κτλ).
Και τελος, αυτη η μπαζόλα θεια στα τρίδυμα στο τρίτο τι είναι ρε σεις...μονο εκείνη η Βάσω στο Λας Βεγκας ήταν πιο χάλι.
@al pacino πάνε ρε συ να μας πεις
μια απογοήτευση ακόμα στη συλλογή μου.
Η μόνη που θα σκεφτόμουν να μπω θα ήταν η Καρολίνα στο Βένους η μια άλλη μικρή ξανθιά με βυζάρες στο Νικηφόρου Ουρανού 24.
Για οποιον του αρέσουν οι βρωμιάρες εκφυλες μιλφ πάει στα τρίδυμα στο πρώτο Ιζαμπέλα. (επειδή κάποιοι ρωτάνε για ριμτζομπ κτλ).
Και τελος, αυτη η μπαζόλα θεια στα τρίδυμα στο τρίτο τι είναι ρε σεις...μονο εκείνη η Βάσω στο Λας Βεγκας ήταν πιο χάλι.
@al pacino πάνε ρε συ να μας πεις
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.312
- Πόντοι
- 3.556
Είπα να περάσω από golden lips να δω την περιβόητη ναρυ κατά τις 10 ησυχία στο μαγαζί με υποδέχτηκαν κ οι δυο κ περίμενε η τσατσα να μπω χωρίς να με πει τιμές
Οπότε την ρωτάω εγώ για τα προγράμματά
40 απλό 50 χαλαρό 60 ελεύθερό στοματικό κ 70 δε ξέρω κ εγώ τι
Πάμε σε μπουρδέλο για να μας βγει φτηνά αν είναι 60/70 πάω σε μασάτζιδικο κ κάθομαι πάνω από μίση ώρα με όλα τα σχετικά
Να ήταν 30 απλό κ 40 ελεύθερό λες δε γαμεις
Κατά τα αλλά καλό μωρό η ναρυ
Οπότε την ρωτάω εγώ για τα προγράμματά
40 απλό 50 χαλαρό 60 ελεύθερό στοματικό κ 70 δε ξέρω κ εγώ τι
Πάμε σε μπουρδέλο για να μας βγει φτηνά αν είναι 60/70 πάω σε μασάτζιδικο κ κάθομαι πάνω από μίση ώρα με όλα τα σχετικά
Να ήταν 30 απλό κ 40 ελεύθερό λες δε γαμεις
Κατά τα αλλά καλό μωρό η ναρυ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις