Πολλές φορές τελευταία πηγαίνω απο Επτάλοφο με τα πόδια για να κάνω και το περπάτημά μου , δεν μου έχει τύχει τίποτα.
Μόνο κάποια σκυλιά αδέσποτα εκεί μετά το one salonica , λίγο μετά απο τις γραμμές του τρένου με έχουν αγριέψει κανα δυο φορές απο μακριά ευτυχώς δεν πλησίασαν ... κατα τα άλλα τίποτα.
Έχει κανένα κόλπο για τα σκυλιά ; Να κάνω πως σηκώνω καμιά πέτρα απο κάτω αν το ξανακάνουν ; Έχει τύχει και σε άλλους η μόνο σε μένα αγριεύουν
πάρε μια γκλίτσα απο αυτές που είναι για τα πρόβατα όταν περπατάς....Δεν είναι ντροπή ειδικά αν περνάς απο απομονωμένες περιοχές με σκυλιά ή δέντρα/δασάκια κτλ....
Αν πάλι έρθουν προς τα επάνω σου μίλήσε με σταθερή φωνή...Τα ζώα καταλαβαίνουν εκτός αν είναι εντελώς αγρια που και πάλι αν σε δουν με τη μαγκούρα/γκλίτσα θα φύγουν.
Στο θέμα μας
είδα τελευταία Μιρέλα βράδυ στο medusa...δεν έχει αλλάξει καθόλου, Έλενα ρουμάνα στο pussycat μεχρι της 7 .
Aπέναντι βράδυ η Ρεβέκα η ρουμάνα που έχει γίνει αξιογαμεύσιμη και πολύ καλή σε αυτο που κάνει.
Απέναντι στο Βένους πέτυχα μέχρι και 5 γυναίκες......οι 2 οι Ταιλανδές ήταν για να τρομάζεις τα παιδάκια και να τρώνε το φαγητο τους.
Η μία Αννα μέτρια αλλά υποσχώμενη, η Εβελίνα κάτι μου θυμίζει απο τα παλία στις βίλλες, ωραία κοπέλα αλλα με αρκετα παραπανίσια κιλά, μια ψηλή Βερόνικα ή Βικτώρια, άχαρη και ψιλο ατσούμπαλή. Το μεσημέρι στο αντιστοιχο μαγαζί είχε 2 ξενες....Η μιά με πολλά τατουάζ ωραία λεπτη κοπέλα,ωραίο πρόσωπο και σώμα και μία άλλη Άννα σερβίδα.....
Απέναντι σε εκείνο που δούλευε η Λιλιάνα δουλέυει τώρα το βράδυ η Καρίνα το τσιμπούκι, ομόρφυνε κι άλλο αυτή.
Είδα και μερικές στις βίλλες και στο Παρανταίς
στις βίλλες είδα την Αμαρυλίς, τσιγγάνα μου φάνηκε με ωραίο πάτο....
Πάρανταις είδα τις 2 ουκρανές Γιούλια και Αλέκα ,καλούτσικες μου φάνηκαν αλλά απο ότι κατάλαβα όχι πολλά μέσα....
Αντριάννα στο παρανταις ,μια μικροκαμωμένη που εμένα δεν μου κάνει κλίκ.
Βικτώρια ,θα μπορούσαμε να γράφουμε ιστορίες για πάρτη της αλλά προσωπικά τη βαρέθηκα.....
Είδα τη Σανελ στο hot lady γυναικάρα μου φάνηκε.
Επίσης είδα την Μπέλα ,τροφαντή κωλάρα πάνω στη φρίξου στο τελευταίο αριστερα βράδυ.
Αυτά .