Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
κοροίδευε π@πάρα εσύ...κάτι τέτοια κάνατε και στον kikas και το παιδί τα έπαιξε...αλήτες του bou
Ζεί ο Κίκας....όπου να'ναι θα σκάσει μύτη......Μην σου πώ μπορεί να είναι και φιλαράκια με το παλικάρι και να μας κράξει για τις απερισκεψίες μας......

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.454
Πόντοι
2.306
Και μάλιστα ότι προθυμοποιήθηκε κοπέλα αυτής της αλυσίδας να σου δώσει εξτραδάκια είναι πολύ περίεργο...
Δε θέλω νε σε τρομοκρατησω, απλές σκέψεις κάνω...
Ωορρηξία θα είχε. Εκείνες τις μέρες τρελένονται και μάλιστα θέλουν και μεγάλο πουτσο. Δεν κάνω πλακα, μιλάω σοβαρά.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ειχαμε καμια Ελληνοβραζιλιανα παλιοτερα στα στουντιο;
Ελενα στο ονομα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Μάλλον δεν έπιασες το υπονοούμενο όταν έγραφα "Σοβαρά?". Άσε που δεν ασχολείται κανένας με την Λάρα σας πια....
Μια χαρά ασχολούμαστε εγώ την επισκέπτομαι πάντα όταν έρχεται!

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Μια Αλίνα που δούλευε δίπλα απ' αυτό της Ρεβέκκας, με ένα τατουάζ πεταλουδα που είχε πάνω από τον κωλο ξέρει κανείς αν σταμάτησε; Δεν μπορώ να την βρω δυστηχως!

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
720
Πόντοι
5.840
Αν σε δεκαπέντε μέρες δεν έχεις βγάλει τίποτα σπυράκια η δυσοσμα υγρά η τσούξιμο στο πέος μάλλον την γλύτωσες .Δια παν ενδεχόμενο μην τον χώσεις πουθενά ούτε με προφυλακτικό( σαν καραντίνα ) μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα αυτό.Ιδανικα ρώτα ουρολόγο ανεξαρτήτως αν δεις κάτι.
Αυτό ακριβώς κάνω όπως τα λες. Είναι και το κώλο καλοκαίρι και λόγω περπάτηματηματος έχει φαγουρες και ιδρύματα η περιοχή και συνέχεια το μυαλό μου είναι εκεί...

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
720
Πόντοι
5.840
Θα πω και γώ την γνώμη μου γιατί είδα πολλές κάποιες σωστές κάποιες τελείως λάθος! Αν έχεις αμφιβολίες για την υγεία σου πήγαινε κάνε εξετάσεις και μην ακούς για φάτνες και γιατροσόφια του κάθε μπουρδελιαρη εδώ μέσα! Αυτοί που σου είπαν απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο και αλλά τέτοια πιστεύω οι μισοί πήγαν την άλλη μέρα και την ζητήσανε ακαποτη πιπα με 50€! Και τελευταίο προσέχουμε τον εαυτό μας αλλά πάντα υπάρχει ρίσκο! Αν το σκεφτείς ούτε φιλία θα έπρεπε να δίνεις ούτε τα βυζια να την πιπιλας γιατί μπορεί να έχυσε ο άλλος πριν να μην πλύθηκε η εκδιδόμενη και να βγάλεις έρπητα ! Λίγο το κακό μεν σε σχέση με τα αλλά,αντιβίωση δε! Το συμπέρασμα μου!; Να είσαι επιλεκτικός που θα δώσεις ακαποτο τσιμπουκι η γλυφομουνι και όλα θα πάνε καλά!
Αυτό ακριβώς θα κάνω αδερφέ.περιμενω να περάσουν 10-15 ημέρες και θα πάω για γενική και σμν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για aids θεωρώ πολύ πολύ τραβηγμένο αλλά για τα υπόλοιπα εάν αυτή τσιμπουκωνει και τη χύνουν μέσα στο στόμα 20 άτομα τη μέρα την εβδομάδα είναι το λιγότερο 100 άτομα, γάμησε τα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Αυτό ακριβώς θα κάνω αδερφέ.περιμενω να περάσουν 10-15 ημέρες και θα πάω για γενική και σμν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για aids θεωρώ πολύ πολύ τραβηγμένο αλλά για τα υπόλοιπα εάν αυτή τσιμπουκωνει και τη χύνουν μέσα στο στόμα 20 άτομα τη μέρα την εβδομάδα είναι το λιγότερο 100 άτομα, γάμησε τα
για ποια Ιωαννα λες; σε ποιο σπιτακι;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Άμα 20 άτομα την ημέρα γαμανε αυτό το μπαζο με τους πατσαδες έχουμε σοβαρό πρόβλημα σαν πόλη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom