al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Τιιι?Σημερα πρωινη βαρδυ ιωαννα
Τιιι?Σημερα πρωινη βαρδυ ιωαννα
Red night
Και Ελληνίδα και ακαποτη?... εγώ στη θέση σου ήδη θα έτρεχα για εξετάσειςRed night
Εάν ήτανε αλλοδαπή δλδ είχα και άλλο χρόνο;Και Ελληνίδα και ακαποτη?... εγώ στη θέση σου ήδη θα έτρεχα για εξετάσεις
Οι Ελληνίδες είναι γνωστές βρωμιαρες, δεν το έγραψα τυχαία ούτε για πλάκαΕάν ήτανε αλλοδαπή δλδ είχα και άλλο χρόνο;
Και μάλιστα ότι προθυμοποιήθηκε κοπέλα αυτής της αλυσίδας να σου δώσει εξτραδάκια είναι πολύ περίεργο...Οι Ελληνίδες είναι γνωστές βρωμιαρες, δεν το έγραψα τυχαία ούτε για πλάκα
Λογικά η ΝικόλΠοια είναι η πιο μεγάλη σε ηλικία ;
Ναι δεν ειναι σύνηθες για αυτήν την αλυσίδα τα εξτραδακια. Οτι ηθελε να τον κολλήσει κατι δηλαδή ; Την ίδια σκέψη πρεπει να κάνουμε τότε και για τις υπόλοιπες που δίνουν εξτραδακιαΚαι μάλιστα ότι προθυμοποιήθηκε κοπέλα αυτής της αλυσίδας να σου δώσει εξτραδάκια είναι πολύ περίεργο...
Δε θέλω νε σε τρομοκρατησω, απλές σκέψεις κάνω...
Δεν είπα κάτι τέτοιοΝαι δεν ειναι σύνηθες για αυτήν την αλυσίδα τα εξτραδακια. Οτι ηθελε να τον κολλήσει κατι δηλαδή ; Την ίδια σκέψη πρεπει να κάνουμε τότε και για τις υπόλοιπες που δίνουν εξτραδακια
Καταλαβαίνω τι λες από την άλλη βέβαια ο κίνδυνος είναι για αυτή πολλαπλάσιος καθώς καθως αυτη κολλάει και με τα χυσιαεγω για να κολλήσω πρέπει να έχω πληγή και δεν έχω κατιΔεν είπα κάτι τέτοιο
Σε πιο δουλεύει συναγωνιστή; Για να την μαυρίσω αν έχω πάειΚαλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
εβγαλε προφυλακτικο μου λεει ''ανοιξε το δεν μου αρεσουν τα προφυλακτικα''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.
εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Red night σήμερα πρωινή βαρδυαΣε πιο δουλεύει συναγωνιστή; Για να την μαυρίσω αν έχω πάει
καλο ειναι να ενημερωθειτε ολοι και οχι απο αυτο το forum αλλα απο επισημα ιατρικα site η μιλήστε με γιατροΚαταλαβαίνω τι λες από την άλλη βέβαια ο κίνδυνος είναι για αυτή πολλαπλάσιος καθώς καθως αυτη κολλάει και με τα χυσιαεγω για να κολλήσω πρέπει να έχω πληγή και δεν έχω κατι
Οκ σ'ευχαριστω! Ούτως η άλλως σ'αυτα των 40 σχεδόν ποτέ δεν πήγαινα... Στους οίκους στο ύψος του Λας Βέγκας πάω, είτε στους πάνω είτε στους κάτω.Red night σήμερα πρωινή βαρδυα
Μίλησα ήδη με τον παθολόγο μου. Μου είπε ότι κόλλας από στοματικό μόνο εάν εχεις πληγή και έχει και η άλλη πληγή. Είναι επικίνδυνο γι αυτή που κάνει την πίπα και ειδικά όταν καταπίνει χυσια όπως αυτή μου είπε είναι πολύ επικίνδυνο.καλο ειναι να ενημερωθειτε ολοι και οχι απο αυτο το forum αλλα απο επισημα ιατρικα site η μιλήστε με γιατρο
hiv απο ακα στοματικο δε κολας εκτος και αν ρεει αιμα καπου στη πραξη...
απο ακαποτα σεξ ομως σιγουρα υπαρχει πιθανοτητα να κολλήσεις