ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.232
- Πόντοι
- 37.562
Ζεις?Σύντροφοι!!! Ζω!!!! Είπα να ξεμυτίσω ....έχει κάποιο site όπως παλιότερα να δημοσιεύει τα κορίτσια και που δουλεύουν....σε π.μ. παρακαλώ
Ζεις?Σύντροφοι!!! Ζω!!!! Είπα να ξεμυτίσω ....έχει κάποιο site όπως παλιότερα να δημοσιεύει τα κορίτσια και που δουλεύουν....σε π.μ. παρακαλώ
Τι να τις κανεις τις φωτο?Τραβα δες απο κοντα..Καλή ερώτηση αδερφέ.....την προηγούμενη φορά που πήγα να ξεμυτίσω (τον χειμώνα) με χτύπησε η κορόνα (σίγουρα τα έχει μιλήσει με την ποντία) και το πέρασα δύσκολα και τώρα λέω να ξεστραβωθώ και θυμόμουν αυτό το φαιντγκιρλς να πάρω μία ιδέα αλλά δεν τρέχει πια, για αυτό ρώτησα
ε να έχω μια ιδέα......Τι να τις κανεις τις φωτο?Τραβα δες απο κοντα..
Το σάιτ λειτουργεί φίλε κανονικα Με φωτογραφεία κανονικά! Και έχει και δεύτερο paradise studiosΚαλή ερώτηση αδερφέ.....την προηγούμενη φορά που πήγα να ξεμυτίσω (τον χειμώνα) με χτύπησε η κορόνα (σίγουρα τα έχει μιλήσει με την ποντία) και το πέρασα δύσκολα και τώρα λέω να ξεστραβωθώ και θυμόμουν αυτό το φαιντγκιρλς να πάρω μία ιδέα αλλά δεν τρέχει πια, για αυτό ρώτησα
Η Νάταλι και η Άννα στα σπιτάκια Vegas είναι ?
Καλή είναι,να παςΜαγκες αυτην τη ιωαννα την ελληνιδα που δουλευει στις βιλλες τη δοκιμασε κανεις?γραφουν καλα λογια στο αλλο site
Μάλλον τη Μάνια εννοείς... Πριν κάνα δυο βδομάδες ήταν νύχτα στο Ερημιτη 3αΜια μπαμπατσικη με βιζαρες που δούλευε βραδυ εκει που δουλεύει η Ειρήνη το μιλφ που ειναι ρε τσιφλιδες?
Don't drink and fuck!Καλησπέρα μάγκες, ως τακτικός επισκέπτης του σαιτ ήρθε η ώρα να προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου στην αχανή τράπεζα πληροφοριών του νήματος.Επίσκεψη με ανάμεικτα συναισθήματα στον οίκο Godiva με μια κοπέλα το όνομα της οποίας μου διαφεύγει και ύφος που συνάδει με το 2ο συνθετικό του οίκου στον οποίον εργάζεται.
Η τσατσά ανακοινώνει το αντίτιμο των 40 ευρώ( το οποίο αποφασίζει λογικά με ρίψη κέρματος πριν την προσέλευση του κάθε πελάτη αφού τις μισές φορές λέει 30 και τις άλλες μισες 40) και στη συνέχεια εμφανίζεται ενα πολυ πετίτ ξανθό ρωσσάκι με ωραίο πρόσωπο μικρή μεσούλα και καμπυλωτό κωλαράκι.Αν και λάτρης των πιο thick καταστάσεων το όλο σύνολο ήταν πολύ καλό για να πάω πάσο οπότε και ενέδωσα.
Στα του αγώνα μπαίνει η κοπέλα με υφος ντιβε και μια νότα ξυνίλας ,απέφυγε τα όρθια όπως ειθιστε προκαταρκτικά και με ξαπλωσε για πίπα.Παρόλα αυτά η αυστηρότητα που εβγαζε μέσω ανεξήγητων και ασυνείδητων νοητικών διεργασίων με διήγειρε ακόμα περισσότερο και έτσι το πέος μου κοιτούσε ήδη το ταβάνι πριν καν ξεκινήσει .Πρώτη στάση με αυτήν από πάνω όπου βίωσα ένα απ τα πιο μικρά και εφαρμοστά μουνιά που έχω συναντήσει τόσο στην πολιτική μου ζωή όσο και στην μικρή μπουρδελοκαριέρα μου.Συνέχεια με ιεραποστολικό με πολύ καλή συμμετοχή και κραυγούλες απο πλευράς της .Από εδώ και ύστερα αρχίζει η κατρακύλα αφού κάθε φορά που πλησίαζε το κρεσέντο με σταματούσε γιατί πονούσε και επίσης με ΔΑΓΚΩΝΕ κάτι στο οποίο δεν εδωσα σημασία λόγω της μερικής αναισθησίας που είχε επιφέρει το αλκοολ που είχα πιει αλλά τελικά μου άφησε το αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας της.Πάνω στο τέταρτο με ενημερωνει εκνευρισμένη οτι ο χρόνος τελείωσε και ότι πρέπει να φύγω.Ετσι και έκανα φεύγοντας σημαδεμένος άχυστος και 40 ευρώ ελαφρύτερος
Αυτή είναι . Δουλεύει συνήθως πρωί στο μοναχικό σπιτάκι του Vegas εκεί που ήταν παλιά η Ντόνα.Αυτηνα η Άννα που δουλεύει πρωινή Λας Βέγκας είναι η ίδια με τα σπυριά και τα deepthroat? Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει για να πάω σύντομα για κατάθεση...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.Αυτή είναι . Δουλεύει συνήθως πρωί στο μοναχικό σπιτάκι του Vegas εκεί που ήταν παλιά η Ντόνα.
Καλημέρα,πως κατεβαίνεις απτα τρένα και μετά να πας δεξιά για την Ν.Ουρανου το πρώτο άσπρο σπίτι....Εγώ την ξεκώλιασα,δεν την γαμαω άλλο την βαρεθηκαΚαλημερα μαγκες. Λειπω καιρο απο την πολη και θελω να ρωτησω αρχικα που/ποτε δουλευει η ντονα που ηταν παλαιοτερα στο βεγκας πρωινη. Επισης υπαρχει καποια κοπελα με τριχωτο μουνι στην γυρα?