Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Καλησπερα !!
θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος που βρισκεται η ραισα ;;; Και τι βαρδια ;
επιπλεον να πω πως ειμαι ο johnsimp αν βλεπει ο διαχειριστης ! Εχει μπλοκαρει ο λογαριασμος μου και δεν ερχεται με τιποτα email επιβεβαιωσης ! Δε μπορω να στειλω πουθενα για να λυθει το προβλημα. Οποιος συναγωνιστης μπορει αν επικοινωνησει με τη διαχειρηση !Καλη σας ημερα !

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.075
Πόντοι
16.235
Από εμφάνιση σαν τα γκομενες του τικτοκ..
Άλλο ένα πιπινι που ουσιαστικά ψειρισε τα λεφτά ενός συναγωνιστού και τον ξενέρωσε....καλά κάνω εγώ και κυρίως επενδύω σε ώριμες ηλικίες.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Αν δε μιλάει ελληνικά έχω σταματήσει πλέον να μπαίνω, θεωρώ τη δυνατότητα επικοινωνίας και την καλή διάθεση της κοπέλας ίσως και πιο σημαντικά από την εμφάνιση.
Και εγώ τα ίδια αν δεν μιλάει μια από τις δύο γλώσσες που ξέρω δεν μπαίνω πλέον

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Άλλο ένα πιπινι που ουσιαστικά ψειρισε τα λεφτά ενός συναγωνιστού και τον ξενέρωσε....καλά κάνω εγώ και κυρίως επενδύω σε ώριμες ηλικίες.
Η τσα2 έλεγε κιόλας ότι είναι φρέσκα δεν έχει γίνει επαγγελματίας ότι κάνει τα πάντα και δεν βιάζεται αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.075
Πόντοι
16.235
Η τσα2 έλεγε κιόλας ότι είναι φρέσκα δεν έχει γίνει επαγγελματίας ότι κάνει τα πάντα και δεν βιάζεται αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική
Είσαι πολύ άτυχος μεγάλε...έπεσα και εγώ σε μικρούλες στα πρώτα τους βήματα αλλά πέρασα ονειρεμένα μαζί τους και φυσικά και αυτές με εμένα!!

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Είσαι πολύ άτυχος μεγάλε...έπεσα και εγώ σε μικρούλες στα πρώτα τους βήματα αλλά πέρασα ονειρεμένα μαζί τους και φυσικά και αυτές με εμένα!!
Έχω πετύχει πρωτάρες καλές και ήταν πολλή καλύτερα από τις παλιές μόνιμες άλλα μερικές φορές τυχαίνει και αυτά

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280
Δεν θελω να χαλασω μερικους αλλα η λυπανση κατα 99‰ γινεται πριν μπει στο δωματιο, εσωτερικά. Δεν χρειάζεται να το κάνει μπροστα σας...
Συμφωνώ δικέ μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι είναι. Με τη συγκεκριμένη υπάρχουν σημάδια που το αποκλείουν

Chal1996

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
2.333
Πόντοι
441
Πάω Αντζελίνα στο hot lady
Ενημερώνω μόλις γυρίσω

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.333
Πόντοι
371
Φωτιά μέσα στο δωμάτιο. Το μόνο που μου αρνήθηκε, ήταν στο να φύγω άχυστος (εννοείται δε ζήτησα κάτι το οποίο δεν είχα πληρώσει). Καμία χρήση λαδιού, η λίπανση ήρθε εκ των έσω με βογγητά. Προσωπικά, πολύ καλή επιλογή και θα ξανατιμηθεί.
Υ.γ. στις φωτογραφίες δε φαίνεται, ή τουλάχιστον εγώ δεν το κατάλαβα, έχει βυζάρες.
H Nary ποια είναι ; Δε τη βλέπω στο άλλο site.

Chal1996

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
2.333
Πόντοι
441
Περιμένουμε. Και αυτή βυζάρες έχει απ' ότι βλέπω.
Με την έδωσε η τσατσά εκεί και επίσης δε με γέμισε πολύ το μάτι....
Μπορεί να κάνω και λάθος οπότε πήγα για πρώτη φορά Λιλιάνα
Κορυφή!!!!
Δεν λέω τίποτα άλλο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
H Nary ποια είναι ; Δε τη βλέπω στο άλλο site.
Την έχουν με γυαλιά ηλίου στην φωτογραφία , αλλιώς αύριο δουλεύει στο Red Light μπορεις να την βρείς και πατώντας στο λινκ του μαγαζιού πρώτα.

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.333
Πόντοι
371
Την έχουν με γυαλιά ηλίου στην φωτογραφία , αλλιώς αύριο δουλεύει στο Red Light μπορεις να την βρείς και πατώντας στο λινκ του μαγαζιού πρώτα.
Ευχαριστώ. Την είδα.

Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
11
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα (δεν έχω πάει ποτέ) και θα ήθελα μερικές συμβουλές για να πάει καλά η όλη φάση.
Βασικά, ήθελα να μάθω από πού μπορούμε να βρούμε τα ωράρια και τις ημέρες που είναι διαθέσιμες οι κοπέλες (δλδ αν υπάρχει κάποιο σαιτ που τα ανεβάζουν η αν πρέπει να πάω εκεί και να ρωτήσω.)
Τέλος αν ήταν εύκολο να μου προτείνεται μερικές κοπέλες που θα άξιζαν για να περάσω μαζί τους την 1η μου φορά.
Συγνώμη αν το ποστ είναι σε λάθος μέρος.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.450
Πόντοι
4.766

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει μια καινούργια σήμερα στο άλλο σάιτ στο Βένους μια Σάρρα.τη ξέρει κάποιος;είναι ωραία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom