Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Θα σου πω συναγωνιστή! Είναι ένα μπαμπατσικο μωρό με τέλειες βυζαρες που εγώ είμαι λάτρης! Ωραίος αφρατος κωλος! Στα του αγώνα φαίνεται άπειρη αλλά με όλη την πρόθεση να σε ευχαριστήσει και γαμιεται χωρίς γκρίνιες! Η πιπα είναι μέτρια αλλά το σηκώνει το εργαλείο! Πρώτη στάση από πάνω για να απολαύσω βυζι! Μετα στα 4 που όπως ειπα και πριν δεν ήθελα να ξεκαβαλησω! Πολύ ωραίο στήσιμο και πολύ καλή αίσθηση το μουνι της! Και το τέλος ήρθε ιεραποστολικά ρουφώντας το ένα βυζι και χουφτώνοντας το άλλο! Η χαρά του βυζολατρη! Από 30 απλό 40 χαλαρό με ισπανικό 50 άκαποτη πιπα και πάει λέγοντας! Εγώ πήρα 40 και άξιζε με το παραπάνω!
Καλησπέρα φίλε μου,ποια είναι αυτή η κοπέλα ,που την βρίσκουμε σπιτάκι ,βάρδια?ευχαριστω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Δεν πρόκειται να πω όνομα, γιατί είναι στο χέρι του πελάτη να προστατεύσει τον εαυτό του.
Ναι συμφωνούμε αλλά με τη 'βόμβα' που πέταξες κάποιοι περιμένουν να τους σώσεις τώρα... Εγώ προσωπικά δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί πάντα πίστευα ότι όλες οι ιερόδουλες έστω και για μία μόνο φορά είτε πάνω στην καύλα τους είτε γιατί γούσταραν πολύ τον πελάτη έχουν γαμηθεί ακάποτα

Άρα όταν γράφεις κάτι τέτοιο δημόσια ή γράφεις το όνομα και γίνεσαι ο Ρομπέν των μπουρδέλων που σώζεις τους ανυποψίαστους ή δίνεις το δικαίωμα σε καποιους πονηρούς να σκεφτούν ότι ίσως είσαι κάποιος ανταγωνιστής που απλά θέλεις να κάνεις ζημιά στην κοπέλα και στο μαγαζί που δουλεύει.Σου θυμίζω αν δε το ξέρεις ότι κάποτε τσατσαδες απέναντι μαγαζιών διέδιδαν ότι η Νικόλ και η Αντριανα η ισπανίδα είναι τραβεστί προσπαθώντας να τους κόψουν πελατεία

Βεβαίως αν δώσεις όνομα ξέρεις ότι η κοπέλα μπορεί να σε τρέχει στα δικαστήρια, να εμφανίσει όλους τους ιατρικούς ελέγχους που έχει περάσει και από πάνω να την αποζημιώσεις για τη δυσφημιση που της έκανες αφού στην ουσία την έχεις στιγματίσει ως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Και μετά να σε κυνηγήσει και η επιχείρηση για τους ίδιους λόγους

Λοιπόν κανείς δε θέλει τέτοια μπλεξίματα και καλό είναι λίγο να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι τέτοιο. Προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι θεωρητικά πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο αν κάνεις ακάποτο σεξ είτε με ιεροδουλη είτε με την κοπέλα που γνώρισες χθες νύχτα στο κλαμπ οπότε τέτοιου είδους συζητήσεις και δήθεν αποκαλύψεις εδώ μέσα δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Υπαρχει και η αντιπερα οχθη απο αυτους που θα θελησουν να μαθουν, ή αν μαθουν ποια ειναι, και θα τρεξουν να της ζητισουν να τους κατσει ακαποτα... Λες και αν το κανει καποια κοπελα, το κανει σε ολους, χωρις διακρισεις.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
809
Πόντοι
311
Τελικα καταλαβαμε ποια ειναι θελει προσοχη η κοντομαλλα με τα καινουργια βυζια χ απο μενα αν και μονο μια φορα εφαγα και περασε καιρος οποτε ειμαι οκ ΠΡΟΣΟΧΗ φιλαρακια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Ιανουαριο... με εφαγε η περιεργεια και πηγα και πληρωσα την μαυρη Εβελινα στο παρανταιζ, οι φωτογραφιες που εχουν στο αλλο σαιτ, δεν πρεπει να ειναι αυτη, ή αν ειναι αυτη ειναι παλιες, η κοπελα ειναι ποιο μπαρμπατσικια, στα μπουτια και στα ποδια εχει πολες ουλες.??? σημαδια.?? αντιαισθητικα, νεγρα αφρικανα, κοκκινο μουνακι εσωτερικα, στα του αγωνα, δεν αφηνει πολλα πολλα, γενικα αγγαρεια η δουλεια, κρυοκωλη, αλλα εμεινε μεσα στο δωματιο να με τελειωσει ακομα και με μαλακια, δεν με παρατησε, μιας και δεν καταφερνα να λειτουργησω και να την χυσω....δεν, μακρια, μονο για δοκιμη.

Πληρωσα και την Σονια, Κοροβαγκου 5 την πετυχα, αδυνατο γκομενακι με σιλικονατα βυζια πετρα, φατσα κακαρελο, το μονο που με χαλασε τα πετρινα βυζια της, καθαρο μουνακι για γλυψιμο, κωλαρακι στα ορθια τρεεεελαααα.!!! καλη επαγκελματιας, ξερει να γαμιεται, αλλα δεν με τρελανε, δεν θα την ξαναπληρωνα.

Ελισαβετ στο παρανταιζ, την εκανα στανταρακι, ακομα ενα βραδυ, ακομα καλυτερη με εμενα τουλαχιστον, μου βγαζει τα γουστα μου, δεν λεει οχι, χαμογελαστη, τα εχουμε βρει τα χαρτια μας, και περναω καλα, δεν ειναι κατι τρελο εμφανισιακα, αλλα την κατεχει την δουλεια.

Πετυχα και την Σουζανα την ψιλη μιλφαρα, την εψαχνα καιρο, την πετυχα και μπηκα με την μια, Γυναικαρα.!!! απλα.
Εχει φατσαρα, ξερει να πηδιεται, ολα καλα στο δωματιο, παρα μονο η αισθηση της επιδερμιδας της δεν μου αρεσε, μαλλον δεν την περιποιηται οπως πρεπει για την ηλικια της, θα ξαναπαω, γιατι η γκομενα ξερει τι θελει αυτος που πληρωνει...

Πετρου Ερημιτη 2 πηγαινα για την Ελενα την ρουμανα, εχω χρονια να την πηδηξω και πετυχα ενα μικρο Ιζαμπελα, μελαχρινο, με ομορφο προσωπακι, μικρα βυζακια, παστακι 20χρονο, ψιλοαπειρο στενομουνο πονουσε, με μπυροκοιλιτσα, δεν τα εκλαψα, αλλα δεν θα ξαναεμπενα.

teopaokara93

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Παίδες ξέρει κανείς αν είναι η Σουζάνα σμρ κάτω; χτες στο εροτικα είχανε μια στη θέση της που ήταν τρεις φορές σαν αυτήν... Και δεν ήταν ούτε βενους ούτε βενους2

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καμια θειτσα θα ειναι.. οι μικροτερες φοβουνται μην κανουν παιδι. ?

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Ισχύει 100%. Κατάλαβα ποια εννοείς..Συνέβη και σε μένα.. Καβαλησε ακάποτα και δεν την σταμάτησα.. Την έχυσα μεσα της και εσταζε 10 λεπτά,ημουν φορτωμενος.Άλλη μ7α φορα μου συνέβη με παλιά καραβάνα
:priest::priest::priest:

ilzux

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Ναι συμφωνούμε αλλά με τη 'βόμβα' που πέταξες κάποιοι περιμένουν να τους σώσεις τώρα... Εγώ προσωπικά δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί πάντα πίστευα ότι όλες οι ιερόδουλες έστω και για μία μόνο φορά είτε πάνω στην καύλα τους είτε γιατί γούσταραν πολύ τον πελάτη έχουν γαμηθεί ακάποτα

Άρα όταν γράφεις κάτι τέτοιο δημόσια ή γράφεις το όνομα και γίνεσαι ο Ρομπέν των μπουρδέλων που σώζεις τους ανυποψίαστους ή δίνεις το δικαίωμα σε καποιους πονηρούς να σκεφτούν ότι ίσως είσαι κάποιος ανταγωνιστής που απλά θέλεις να κάνεις ζημιά στην κοπέλα και στο μαγαζί που δουλεύει.Σου θυμίζω αν δε το ξέρεις ότι κάποτε τσατσαδες απέναντι μαγαζιών διέδιδαν ότι η Νικόλ και η Αντριανα η ισπανίδα είναι τραβεστί προσπαθώντας να τους κόψουν πελατεία

Βεβαίως αν δώσεις όνομα ξέρεις ότι η κοπέλα μπορεί να σε τρέχει στα δικαστήρια, να εμφανίσει όλους τους ιατρικούς ελέγχους που έχει περάσει και από πάνω να την αποζημιώσεις για τη δυσφημιση που της έκανες αφού στην ουσία την έχεις στιγματίσει ως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Και μετά να σε κυνηγήσει και η επιχείρηση για τους ίδιους λόγους

Λοιπόν κανείς δε θέλει τέτοια μπλεξίματα και καλό είναι λίγο να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι τέτοιο. Προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι θεωρητικά πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο αν κάνεις ακάποτο σεξ είτε με ιεροδουλη είτε με την κοπέλα που γνώρισες χθες νύχτα στο κλαμπ οπότε τέτοιου είδους συζητήσεις και δήθεν αποκαλύψεις εδώ μέσα δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω
Αγαπητέ φίλε, σε σέβομαι και είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε όπως και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται με το φόρουμ. Για τους λόγους που είπες παραπάνω, προφανώς δεν πρόκειται να πω όνομα ούτε στο νήμα, ούτε στα προσωπικά μηνύματα που πολλά παιδιά μου έστειλαν. Το μόνο που λέω είναι προσοχή στους πελάτες της, μην σας παρασύρει η κάβλα και ξεχαστείτε να βάλετε το προφυλακτικό. Ανέμενα την καχυποψία μια και δεν πολυσυμμετέχω άρα μπορεί να φαίνεται ότι θέλω να την πολεμήσω όπως λες. Αν κάποιος άλλος που διαβάζει έχει παρόμοια εμπειρία με τη συγκεκριμένη , επίσης ας το αναφέρει , ήδη νομίζω το έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν είναι "δήθεν" , είναι γεγονός και πρέπει όλοι οι πελάτες της να έχουμε ( γιατί και εγώ πηγαίνω μαζί της για να μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφω) το νου μας

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Αγαπητέ φίλε, σε σέβομαι και είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε όπως και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται με το φόρουμ. Για τους λόγους που είπες παραπάνω, προφανώς δεν πρόκειται να πω όνομα ούτε στο νήμα, ούτε στα προσωπικά μηνύματα που πολλά παιδιά μου έστειλαν. Το μόνο που λέω είναι προσοχή στους πελάτες της, μην σας παρασύρει η κάβλα και ξεχαστείτε να βάλετε το προφυλακτικό. Ανέμενα την καχυποψία μια και δεν πολυσυμμετέχω άρα μπορεί να φαίνεται ότι θέλω να την πολεμήσω όπως λες. Αν κάποιος άλλος που διαβάζει έχει παρόμοια εμπειρία με τη συγκεκριμένη , επίσης ας το αναφέρει , ήδη νομίζω το έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν είναι "δήθεν" , είναι γεγονός και πρέπει όλοι οι πελάτες της να έχουμε ( γιατί και εγώ πηγαίνω μαζί της για να μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφω) το νου μας
Και ονομα να πεις..ωστε να εισαι και φερεγγυος, νομιζω τιποτα δεν μπορει να σε κανει νομικα τουλαχιστον.
Δεν θα την κατηγορησεις για κατι..απλα θα γραψεις οτι στην συνευρεση σας κανατε σεξ χωρις προφυλαξεις.
Αλλο βεβαια να πεις χωρις στοιχεια, οτι η ταδε κοπελα εχει ειτζ.. εκει ναι νομιζω μπορει να κινηθει νομικα.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
δεν ειναι τοσο απλα...γιατι και προφυλαξη να εχεις ατυχηματα μια στις τοσες γινονονται...πχ να γλιστρήσει ή ακομα και να σπασει το προφυλακτικο...
βεβαια αλλο το ατυχημα που στατιστικα γινετε σπανια και αλλο να το κανει συστημα η αλλη...εκει μιλαμε για υγειονομική βομβα
αν καταλαβα καλα ειναι μια που πρωτα την ειχε βρει το μελος al pacino και μετα πηγαν αλλοι και εγραφαν καλες κριτικες
ειχα σκοπο να παω πριν ολο αυτο αλλα ευτυχως δεν ετυχε...φυσικα τωρα δε περναω ουτε απο εξω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Eγω παντως οποτε περναω απο κει.. κλειστο ειναι :think: ηθελα ετσι απο περιεργια να την δω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
και η Τσαρινα εκανε ακαποτα. μην πεσετε απο τα συννεφα. (και δεν μιλαω για τσιμπουκια).
Σε πολυ κλειστο κυκλο θα τα εκανε..ηταν κοριτσι που δεν εδινε δικαιωματα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Sauron

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
και η Τσαρινα εκανε ακαποτα. μην πεσετε απο τα συννεφα. (και δεν μιλαω για τσιμπουκια).
Στο ακα στοματικό έμεινα με την Τσαρίνα.Δεν ήθελα να γίνω Τσάρος...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
μην ανοιγετε τετοιες συζητησεις χαχα γιατι πολυ θα πεσετε απο τα συννεφα για τα ακαποτα, οπως ειπε και ο αλ για τις ιεροδουλες και τι πιστευε, καταλαβαμε για ποια κοπελα εννοει και πιστευω στους περισσοτερους δωθηκε η δυνατοτητα να γινει κατι τετοιο.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
μην ανοιγετε τετοιες συζητησεις χαχα γιατι πολυ θα πεσετε απο τα συννεφα για τα ακαποτα, οπως ειπε και ο αλ για τις ιεροδουλες και τι πιστευε, καταλαβαμε για ποια κοπελα εννοει και πιστευω στους περισσοτερους δωθηκε η δυνατοτητα να γινει κατι τετοιο.
PARASIMA.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom