Ιανουαριο... με εφαγε η περιεργεια και πηγα και πληρωσα την μαυρη Εβελινα στο παρανταιζ, οι φωτογραφιες που εχουν στο αλλο σαιτ, δεν πρεπει να ειναι αυτη, ή αν ειναι αυτη ειναι παλιες, η κοπελα ειναι ποιο μπαρμπατσικια, στα μπουτια και στα ποδια εχει πολες ουλες.??? σημαδια.?? αντιαισθητικα, νεγρα αφρικανα, κοκκινο μουνακι εσωτερικα, στα του αγωνα, δεν αφηνει πολλα πολλα, γενικα αγγαρεια η δουλεια, κρυοκωλη, αλλα εμεινε μεσα στο δωματιο να με τελειωσει ακομα και με μαλακια, δεν με παρατησε, μιας και δεν καταφερνα να λειτουργησω και να την χυσω....δεν, μακρια, μονο για δοκιμη.
Πληρωσα και την Σονια, Κοροβαγκου 5 την πετυχα, αδυνατο γκομενακι με σιλικονατα βυζια πετρα, φατσα κακαρελο, το μονο που με χαλασε τα πετρινα βυζια της, καθαρο μουνακι για γλυψιμο, κωλαρακι στα ορθια τρεεεελαααα.!!! καλη επαγκελματιας, ξερει να γαμιεται, αλλα δεν με τρελανε, δεν θα την ξαναπληρωνα.
Ελισαβετ στο παρανταιζ, την εκανα στανταρακι, ακομα ενα βραδυ, ακομα καλυτερη με εμενα τουλαχιστον, μου βγαζει τα γουστα μου, δεν λεει οχι, χαμογελαστη, τα εχουμε βρει τα χαρτια μας, και περναω καλα, δεν ειναι κατι τρελο εμφανισιακα, αλλα την κατεχει την δουλεια.
Πετυχα και την Σουζανα την ψιλη μιλφαρα, την εψαχνα καιρο, την πετυχα και μπηκα με την μια, Γυναικαρα.!!! απλα.
Εχει φατσαρα, ξερει να πηδιεται, ολα καλα στο δωματιο, παρα μονο η αισθηση της επιδερμιδας της δεν μου αρεσε, μαλλον δεν την περιποιηται οπως πρεπει για την ηλικια της, θα ξαναπαω, γιατι η γκομενα ξερει τι θελει αυτος που πληρωνει...
Πετρου Ερημιτη 2 πηγαινα για την Ελενα την ρουμανα, εχω χρονια να την πηδηξω και πετυχα ενα μικρο Ιζαμπελα, μελαχρινο, με ομορφο προσωπακι, μικρα βυζακια, παστακι 20χρονο, ψιλοαπειρο στενομουνο πονουσε, με μπυροκοιλιτσα, δεν τα εκλαψα, αλλα δεν θα ξαναεμπενα.