yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Mια καινουργια Μαρινα που εχει στο διπλα σαιτ..22 χρονη, μεγαλο στηθος,λεπτο κορμι τα θετικα.. Ελληνιδα τα αρνητικα..ξερουμε κατι παραπανω?
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο και θα συμφωνησω.Ακομη και να την ξερω την κοπελα (και να εχω περασει μαζι της) παλι θα περιμενω για να την δω ετσι απλα για να παρω ματι ασχετα αν θα μπω η οχι.Και παλι δεν ξερεις 1 στις 100 αν θα ειναι αυτη αλλα αν ειναι για πρωτη φορα που πας ε τοτε δεν πρεπει να την δεις ?Συναδελφε πολυ απειρος εισαι..
δεν μπαινεις ποτε στο δωματιο αν δεν δεις την κοπελα, ακομα και να σου πουνε πια ειναι και να την ξερεις..παλι περιμενεις να την δεις, γιατι καμια φορα εμφανιζετε αλλη (το εχω παθει παλια στο βαρδαρη) παντως καλα εκανες και εφυγες.
για ποιον λες;Παιδιά έτσι κι αλλιώς ο τύπος διεγράφη από μέλος μαζί και τα μηνύματά του γιατί προφανώς έκανε χαβαλέ, κακώς τσιμπήσαμε και σχολιάσαμε και άρα δεν έχει νόημα να συνεχίζεται αυτή η κουβέντα
Periklis1823... Παλιός μαλακας χρόνια είχε να εμφανιστεί θυμήθηκε και την κριτική μου για τη Νάσια 15 χρόνια πρινγια ποιον λες;
αν γράφαμε ότι θυμόμασταν για σένα...σήμερα δε θα πήγαινα δουλειά, στο γράψιμο θα ήμουνPeriklis1823... Παλιός μαλακας χρόνια είχε να εμφανιστεί θυμήθηκε και την κριτική μου για τη Νάσια 15 χρόνια πριν![]()
Δύο χρόνια λείπεις η μήπως δύο δεκαετίες;Γεια σας παιδια. Λειπω στο εξωτερικο εδω και 2 χρονια και θα ερθω για λιγες μερες Θεσαλονικη. Οι τιμες παραμενουν ιδιες; 40 στα στουντιο και 30 στα υπολοιπα ή εχει αλλαξει κατι;
Ναι αυτο εννοουσα λεγοντας "υπολοιπα". Ευχαριστω για την ενημερωσηΔύο χρόνια λείπεις η μήπως δύο δεκαετίες;
Τα υπόλοιπα ποια ειναι; τα στούντιο-μπουρδελα εκτων από τις βίλες και τα παρανταις;..
Εκείνα ναι είναι στα 30 και τα πιο "καλά" από 40....
Τώρα που αναφέρθηκε ο" Περικλής "στην Νάσια, θυμάμαι όταν πρωτοήρθε η Νάσια ,επειδη ήταν μουνάρα στα δικά μου μάτια μαυρομάλα νομίζω ίσιο μαλλι μέχρι τους ώμους στην αρχή ,άσπρη ψηλή σχετικά με μικρό βυζί αλλα κωλάρα...αχλαδοκώλα θα έλεγα και την δοκίμασα κοντα στα χριστούγεννα σε εκείνο το μαγαζί δίπλα απο το Πλάτινουμ,ηταν ντημένη αγιοβασιλίτσα .....αν γράφαμε ότι θυμόμασταν για σένα...σήμερα δε θα πήγαινα δουλειά, στο γράψιμο θα ήμουν![]()
Τώρα μου θύμισες την Καρμεν την βυζαρου στην Κατεχάκη, ίσως την πιο 'μαυρισμένη' σε κριτικές κοπέλα που πέρασε ποτέ... Αλλά εγώ είχα περάσει καλά μαζί της. Ναι συμβαίνει αυτόΉταν απο τα τυχερά στην μπουρδελοκατασταση......
Σίγουρα έχει καμιά δεκαετία η ιστορία ....
To γράφω σε αντίθεση με το πόσο χάλια πέρασε ο Αλ Πατσίνο ,όσο μπορώ να θυμηθώ εκείνη την κριτική στο Αλουμινάτο.....
Νope!Πέτρου εριμιτη 3βλ 80€ χωρίς προφυλακτικά λέει η τσα2..
Η ριτα 28 πιάνει
Η Μαρίνα στο black angel είναι καλή?
Τι ακριβώς το 1ο η το τελευταίο
Μια καινούρια λες, που ήρθε για ένα φεγγάρι.....Καλησπέρα στη παρέα. Μια Νατάσσα Τσαρίνα που δούλευε Μινωταύρου ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα? Και που?
Last!Τι ακριβώς το 1ο η το τελευταίο