Chal1996
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 441
Η ξανθιά φίλε μιλφ η Αλίσια...Ας γράψω και εγώ την άποψή μου, μιας και έχω περάσει αρκετά χρόνια από εκείνη την περιοχή...
Στο συγκεκριμένο μαγαζί όπως και στο άλλο που είναι δίπλα στον όροφο σπάνια μπαίνω πλέον..... Στο hot lady έχω μπει αρκετές φορές παλαιότερα όταν είχε πρώτο ανοίξει και έχω πάρει μια κοπέλα ξανθιά αν θυμάμαι καλά ψιλό μιλφ με ωραίο κορμί.... Εγώ δεν θα σταθώ σε ο, τι είπε η κοπέλα (Λίζα), άλλωστε όπως ο καθένας μας κρίνει και αντιδρά διαφορετικά σε κάθε μία κοπέλα.... Γουστάρει η δεν γουστάρει κάποια γιατί του έκανε η δεν του έκανε κάποια πράγματα στο δωμάτιο.... Έτσι και οι κοπέλες γουστάρουν η δεν γουστάρουν κάποιες συμπεριφορές αντρών που τις επισκέπτονται.....
Όλα αυτα δεν θα τα κρίνω.
Θα πω όμως αυτά που θυμάμαι το συγκεκριμένο μαγαζί αν και έχει φέρει αρκετές ωραίες κοπέλες, όπως την Τζουλιανα και μια άλλη όμορφη Ελληνίδα.... Γενικώς και άλλες ωραίες σε εμφανιση....
Σαν χώρος όμως είναι ψιλό άθλιος έως παρακμιακός....το δωμάτιο θυμάμαι τότε που πέρασα πριν μερικά χρόνια δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και από άποψη καθαριότητας και σαν κρεβάτι που ετριζε κτλ....
Δεν λέω μπορεί να αλλάξανε πολλά γιατί όπως είπα σπάνια μπαίνω στο συγκεκριμένο μαγαζί.....
Την Λίζα δε, ούτε την έχω δει οπότε δεν θα κρίνω την εμφάνιση της, ούτε και αν ειναι η όχι καλή κτλ....
Θεωρώ πως σίγουρα η αναδουλειά τους έχει αγγίξει και αυτούς όπως όλους και όλα πλέον, οπότε είναι λογικό να γκρινιάζουν..... Προσωπικά απέχω από τα συγκεκριμένα μαγαζιά και θεωρώ πως αν επισκεφτώ κάποιο μαγαζί θα το κάνω μόνο αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση για τα δεδομένα μου......
Μη γελιόμαστε καλύτερα να μαζεύεις τα χρήματα σου και να πας με κάποια βίζιτα ή να πας στην Αθήνα... Από το να δίνεις τα χρήματα σου σε κακές περιπτώσεις, σε άσχημες παρουσίες κτλ......
Δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχουν καλές επιλογές,αλλά κάποια στιγμή και αυτές τις βαριέσαι.....
Αξέχαστη πραγματικά