Καλησπερα συναδελφοι! εκανα μια μινι τσαρκα νωριτερα, απογοητευτηκα κι εφυγα χωρις να καταθεσω.
Παρα πολλα σπιτακια κλειστα ειδικα προς το τελος..λας βεγκας, νταλικες, φρει χαουζ και πετρου ερημιτη κανα δυο ανοιχτα!
Μπηκα στο τελευταιο
νικηφορου ουρανου.τι το ηθελα μια θεια καπου 55+ κοντο ξανθο μαλλι χαλια δοντια...νομιζω ειρηνη τι λενε, ολα με 30 τα κανω μου ειπε..κι εγω τι φταιω τις λεω
Μπελαρουζ Συναδελφε αλλη κοπελα ηταν, μια μαυρομαλα γεματουλα..δεν μ'αρεσε!
Μπλακ αντζελ διπλα δηλαδη..μια αλεξανδρα κυπρια ειπαν, πρεπει να το τρωει ολο το φαει της. Ουτε με 20 ευρω δεν εμπαινα μαζι της.
Red Light H σοφια στο δωματιο,ισως να περνουσα αν δεν ειχε κοσμο.
Στην παλια εκκλησια..μια λιγο ενδιαφερουσα παρουσια..ολγα μου ειπε, αλλα δεν περασα γιατι δεν ξερω κατι για αυτην.
διπλα ακριβως..μια κοπελα μελαχρινη που δουλευε για πολυ καιρο πρωινα στο λας βεγκας. αυτο που ειναι μονο του.
Καθολου κοσμο κατω..περισσοτεροι ηταν οι εργατες που κατι κανουν απεναντι απο το Red Night το οποιο ηταν κι αυτο κλειστο οταν περασα.
Φριξου πηγα μονο στο πλευ μποι, ειχε μια πιτσιρικα ψιλο ομορφη αλλα λιγο γεματουλα..μονη της δεν ειχε τσα2 και ξεκινουσε απο 40 αλλα ειχε ενα υφος.. λες και σε ελεγε χαρη σου κανω.