JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Η Έλενα με τα τατουαζ-ασπρο σωματακι η μελαχρινή π δουλευε Βενους που ειναι? Ξέρει κανεις?
Συνήθως νύχτα στο Ερημιτη 3Η Έλενα με τα τατουαζ-ασπρο σωματακι η μελαχρινή π δουλευε Βενους που ειναι? Ξέρει κανεις?
Μάγκες για Σουζάνα που λέγατε και μένα γύρω στα 50 μου κάνει. Την είχα πάρει πριν τις γιορτές.
Το ονομα της μικρης και το ονομα του οικου ευχαριστωΠέρασα τις προάλλες από το μπελαρουσιαν και είχε μέσα ένα μικρό τσετσενακι (η τσατσά είπε από Ρωσία αλλά από καμιά γεωργία την κόβω εγώ)αρκετά καλό το μικρό μέσα στο δωμάτιο,έχει και μπλε ματάκια,βυζί μικρό,φιλιά είχαμε και πίπα χωρίς,πέρασα και από τα @@
Υ.γ Σωτήρη είχες δίκιο...?
Πλαστικό βυζί και δεν αφηνει να το πιασειςΚαλησπέρα μια μαύρη Έλεν στο poison τι λέει; δοκίμασε κάποιος να μας πει
Σωστός!Εγώ που έχω περάσει με όλες πιστεύω (προσεγγιστικά)
Βλάντα 42-43
Ρίτα 38-39
Σουζάνα 47-48
Νικόλ (57-58)
Τσαρίνα (41-42)
Μιρέλα (37-38)
Το νου σας ρεμάλια με τα ανήλικα πούΕγώ που έχω περάσει με όλες πιστεύω (προσεγγιστικά)
Βλάντα 42-43
Ρίτα 38-39
Σουζάνα 47-48
Νικόλ (57-58)
Τσαρίνα (41-42)
Μιρέλα (37-38)
Νατάσα,μπελαρουσιανΤο ονομα της μικρης και το ονομα του οικου ευχαριστω
Σε ολα τα στουντιο δουλευει συναδελφε?Ίνα στα στούντιο της Θεσσαλονίκης, αξίζει και το τελευταίο λεπτό. Έχει βάλει κάποια κιλά τελευταία αλλά το πρόσωπο της, η κωλαρα της και η πίπα σε στέλνουν!
Πρωι η βραδυ;Νατάσα,μπελαρουσιαν
Το βλεπουν διαφορετικα συναδελφε.. 40= δυο 20αρεςΤο νου σας ρεμάλια με τα ανήλικα πούμη σας κλείσουν μέσα
![]()
Εχει κ μία πού κοντεύει τις 3 εικοσάρεςΤο βλεπουν διαφορετικα συναδελφε.. 40= δυο 20αρες![]()
Σε μια αλυσίδα που είναι τα Red Lights, Red Diamond, Golden Lips κλπΣε ολα τα στουντιο δουλευει συναδελφε?![]()
Οχι..ειναι δυο 20αρες + μια δωρο! ?Εχει κ μία πού κοντεύει τις 3 εικοσάρες
Δεν την ξερωΣε μια αλυσίδα που είναι τα Red Lights, Red Diamond, Golden Lips κλπ
σουζανα στο βιλα ερωτικα, αρκετα τιμιαΤο ονομα της μικρης και το ονομα του οικου ευχαριστω
Πρωί λογικά,εγώ είχα πάει κατά τις 18:00Πρωι η βραδυ;