Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Θεωρώ ήταν το καλύτερο μουνι τοπ εμφάνιση καλύτερη απ την Ήρα όχι βέβαια ότι δεν ήταν ωραία η Ήρα την πήρα κάποιες φορές και αυτή. Τώρα για μέσα στο δωμάτιο αυτό είναι κάτι σχετικό.... υποκειμενικό δε θα διαφωνισω μαζί σου. Έχω δώσει λεφτά και στις δύο.....
Συμφωνώ... Η Βερόνικα χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο ήταν μάλλον η καλύτερη του Βαρδάρη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ξεχωριστή γυναίκα η Βερόνικα

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Μην μασάς μεγάλε φυσικά και κατάλαβα τι ήθελες να πεις...τι τα έχουμε τα γαλόνια του bou.;

Συμφωνώ... Η Βερόνικα χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο ήταν μάλλον η καλύτερη του Βαρδάρη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ξεχωριστή γυναίκα η Βερόνικα
Κάτι το ίδιαιτερο (εξτραδάκια) δεν έκανε καμία. Αντε το πολύ μια ακαπωτη πίπα όπως μια στην προμηθέως αμέσως μετά από το δυοροφο

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
281
Μπηκα Ναρυ στο διαμαντι, λιγες ωρες πριν, γενικα καλη κινησουλα ειχε . Θα γραψω κριτικη συντομως, απλως νομιζω καποιοι τα παραφουσκωνουν , ενταξει κατι τοπ 3 και τεττοια με την καμμια σαν τιττλος.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.087
Πόντοι
16.235
Αυτό που με πειράζει είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...το ότι όλοι την εκθειαζανε τόσο ενώ δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.Κλα'ι'ν μα'ι'ν...Ηρα και δεν είμαι καλααααα.... :smitten:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Μπηκα Ναρυ στο διαμαντι, λιγες ωρες πριν, γενικα καλη κινησουλα ειχε . Θα γραψω κριτικη συντομως, απλως νομιζω καποιοι τα παραφουσκωνουν , ενταξει κατι τοπ 3 και τεττοια με την καμμια σαν τιττλος.
Εισουν ενας τυπος με ενα μαυρο σκουφακι ?
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλια κτλπ.

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
281
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλ
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλια κτλπ.
ναι ημασταν καμια 3-4 εκεινη ττην ωρα μεσα, δεν τα κλαις αλλα δν βγαινεις και φουλ ευχαρισημενος.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Σε λιγες μερες ξεκινανε πάλι :
Ειρήνη μιλφ (Νικηφόρου ουρανου.
Ρεβέκκα ρουμανα (Πέτρου Ερημίτη κει π δούλευε κ περσυ καλοκαίρι).

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Αφού διαβάζω ότι η Εβελίνα από τα τρίδυμα έφυγε. Ποια κοπέλα προτείνετε για αυταρχικό; Υπάρχει και αν ναι ποια ; Ευχαριστώ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μιας και λετε για Βερονικα..για λιγο και πριν φυγει για επαρχια,ειχε δουλεψει και σε στουντιο!
Για μενα αν οχι η καλυτερη..στο τοπ 3 του βαρδαρη!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Μιας και λετε για Βερονικα..για λιγο και πριν φυγει για επαρχια,ειχε δουλεψει και σε στουντιο!
Η Βερόνικα έβγαζε έναν αισθησιασμό κ αυτό με έκανε να την πηδαω τακτικά.Δυστυχως όμως δεν έκανε γυμνό μπουκι!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Kαλα εκει στα παρανταις, ολες οι κοπελες τελειες ειναι ? :think:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.087
Πόντοι
16.235
Εγώ νόμιζα γύρισε στα πάτρια εδάφη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom