wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Venus 2 13:00-01:00Μαγκες η βλαντα που είναι αυτόν τον καιρό και σε ποια βάρδια; Έχω καιρό αποχής απο το άθλημα και θέλω να τιμήσω την milfαρα την βλαντα
Venus 2 13:00-01:00Μαγκες η βλαντα που είναι αυτόν τον καιρό και σε ποια βάρδια; Έχω καιρό αποχής απο το άθλημα και θέλω να τιμήσω την milfαρα την βλαντα
οχι φιλε, αεροπιπα και αντε να τελειωνουμεΗ αλινα δεν είναι καλή μέσα ;
Αξιζει. Παρα πολυ. Θελει ομως τον τροπο της.Καλημερα σε ολους, μετα απο πολυ καιρο αποχης απο την πολη, ειπα να δοκιμασω την Λυδια. Καποιος να μου δωσει τα φωτα του? Αξιζει? Ευχαριστω
Δηλαδή τι εννοείς αδελφέ?Αξιζει. Παρα πολυ. Θελει ομως τον τροπο της.
Αν μαθεις πες και εμας!!!εφυγε και μας αφησε με το π…. στο χερι!!!Καλησπέρα σε όλους. Βικτώρια από Paradise πως μπορούμε να την βρούμε?
Αξιζει κάνει πιπαρα σφιχτο σώμα με κωλαρα.Αυτή η Αλεξάνδρα στο paradise.αξιζει; γνωρίζει κάποιος;
Ε είδαν οτι εχει κίνηση ,δε βλεπεις κιεδω τα σχόλια..καλησπέρα περασα εχθές μια βολτα από τα μαγαζιά είδα κατι μαύρες εχει δοκιμάσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?
επίσης παρατήρησα οτι ανέβηκαν σε πολλά μαγαζιά οι τιμές από κει που ήταν 30 απλο το κάνανε 40
επίσης περασα και από λύδια με το που μπαίνω μου λέει η τσατσα 40 το απλο τι εχει γίνει ακριβός?
την προηγουμένη βδομάδα που περασα με την κοπέλα ήταν 30 απλο!!!
Νομίζω η διαφορά στην τιμή της Λυδίας έχει να κάνει με το οτι την βάλανε στα ακριβά στούντιο , δηλαδή στα gold του άλλου σάιτ , ενω πιό πρίν ηταν σε ένα απο τα silver που είναι πιό φτηνά εκεί.καλησπέρα περασα εχθές μια βολτα από τα μαγαζιά είδα κατι μαύρες εχει δοκιμάσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?
επίσης παρατήρησα οτι ανέβηκαν σε πολλά μαγαζιά οι τιμές από κει που ήταν 30 απλο το κάνανε 40
επίσης περασα και από λύδια με το που μπαίνω μου λέει η τσατσα 40 το απλο τι εχει γίνει ακριβός?
την προηγουμένη βδομάδα που περασα με την κοπέλα ήταν 30 απλο!!!
Πιο παλιά την είχα πάρει στο bad girls σίγουρα άξιζε, θυμάμαι μου έβγαζε μια αγριάδα/καύλαΚαλησπέρα σε όλους. Βικτώρια από Paradise πως μπορούμε να την βρούμε?
Αυτη στο casadmore λες ?καλησπέρα συνάδελφοι.καταδρομικη σήμερα λίγα πράγματα στα σπιτάκια μια Μάνια είδα τσέχα μου είπε η τσατσά σαν σπαζοκαρεκλα πήγαινε.τελικα κατέληξα στα τρίδυμα στο πρώτο μια Ελένη Ρουμάνα 20 ετών βυζί τούμπανο.στα του αγώνα μόνο την αφή του βελούδου που ακουμπούσες ,μόνο τις βυζάρες που χουφτωνες αξιξε τον κόπο.δεν περίμενα πολλά πράγματα από ένα 20χρονο τυπική διαδικασία η πίπα, ιεραποστολική στάση με πολυ λιπαντικό,γύρισμα στα 4 αυτη απαθεστατη στο τέλος την λέω έλα εσύ από πάνω γιατί δεν πρόκειται να χύσω έρχεται από πάνω γερό χουφτωμα τις βυζάρες και τελείωμα.για μια φορά είναι η φάση.....