Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Μηνύματα
354
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
δλδ ρε παιδια τωρα απο αυτες που υπαρχουν ποια θεωρειτε οτι πλησιαζει περισσοτερο την φαση "γκομενας" ??? δλδ να σε αφηνει να κανεις τα ΠΑΝΤΑ μαζι της??? βραδυνες ωρες να δουλευει. δεν ειναι καιροι για πειραματα.πρεπει να πηγαινουμε λιγακι στοχευμενα ερχομαστε και απο λιγακι μακρυα!! καταλαβαινετε...
Καμμια αγαπητε zorro.
 

gagarin

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.011
Κριτικές
10
Like
5.075
Πόντοι
4.895
Τυχαία απογευματινή (κατα 6) βολτα πριν λιγες μερες...
τι απογοητευση ηταν αυτη

στην ερημιτη το μονο θετικο που ειδα, δυο που εδιναν κωλο με 70 (αρα τον επαιρνες και με 60)...μετρια εμφανιση
η μιρελλα, οκ κλασικη αξια με τα συν και πλην της
στο βεγκας βλεπω ενα σκυλι του πολεμου με πολα τατου, δε θυμαμαι ονομα, λεω αυτη θα κανει τα παντα, δε δινει κωλο
στην ουρανου στο τερμα μαλλον η γκιλφ ειρηνη η ξανθια...ποσα ειπαμε δινει για να τη γαμησουμε?
διπλα μια αδιαφορη...με την ωραια τσατσα.
στις βιλλες σοφια (ποσες φορες πια...φτανει) μια πανω στο νταιαμοντ γλυκια αλλα οχι για να πληρωσω. κατω χαμηλα η αφροδιτη με 50....σιγα κοπελα μου...χαλαρωσε...50 απλο, 70 γυμνο...οποιος δινει αυτα τα λεφτα σε αυτη τη μετρια πραγματικα να ντρεπεται.
διπλα στη βιλλα ηταν μια ψηλη μεγαλη σε ηλικια, σωματαρα...σιγουρα δεν ηταν ανθυπασπιστης παλια? και παραδιπλα ενα γλυκο ρωσιδακι (λαουρα?) εκει μονο σκεφτηκα να μπω.
φριξου 14β νομιζω μου ειπε νεφελη...μια μιλφ γεματη...που για οσους θυμουνται ηταν στην κεφαλληνιας....πιο μαλακομπαζο πεθαινεις...που οταν της ελεγες για κωλο σου την ελεγε κιολας.
κοροβαγκου (για να θυμομαστε πως τη λεγαμε οι παλιοι) στο ενα η ροξανα (να δωσω 40 για ροξανα και να πεθανω) και στο διπλα μια μπαστι κυπρια, μετρια στη φατσα, που βγηκε μετα απο 5 λεπτα με υφος αγγαρεια, αν δεν ειναι θυμα τραφικινγκ μαυρο και μονο για το υφος της.

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και ΤΡΑΓΩΔΙΑ για οσους εχουμε ζησει τα σπιτια παλιοτερα.
 

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
98
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Δευτέρα απόγευμα αφου έφυγε η Ρίτα λέω να πάω Σουζάνα , είχα πάει μαζί της 3-4 φορές την περίοδο του lockdown και όντως ήτανε πολύ καλή. Την έδινε στο άλλο site στο venus2 , πάω και ήταν ή Βλάντα. Μπουρδέλο ενημέρωση σπιτιών για τα μπουρδέλα τελικά.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Εχουμε καμια κρυφη φωτο μεσα απο οικους;
 

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.128
Κριτικές
53
Like
3.978
Πόντοι
6.050
Τυχαία απογευματινή (κατα 6) βολτα πριν λιγες μερες...
τι απογοητευση ηταν αυτη

στην ερημιτη το μονο θετικο που ειδα, δυο που εδιναν κωλο με 70 (αρα τον επαιρνες και με 60)...μετρια εμφανιση
η μιρελλα, οκ κλασικη αξια με τα συν και πλην της
ποιες εδιναν κωλο στην Ερημιτη; πρωινη βαρδια εννοεις και τα πετυχες ανοιχτα; θυμασαι ονοματα μηπως;
 

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.255
Κριτικές
44
Like
3.544
Πόντοι
7.195
Ειχα πει 2-3 σελιδες πισω μετα απο μια αποτυχιμενη τσαρκα οτι θα κανω καιρο να ξαναπαω ... ε ξαναπηγα , κανω μια συντομη γυρα μπας και .. αφηνοντας για τη χαριστικη βολη μια εκ των liza , xristina η mirela που δυστυχως πια για μενα ειναι στανταρακια οταν παω μονο λογο εμφανισης και μιας τυπικα καλης συμπεριφορας αφου δε ψαχνω κατι αλλο ... να που κανω ομως τη μλκια και παω στο playboy που το ειδα ανοιχτο , θυμαμαι ειχε μια ξανθια ξινη η οποια ουκ ολιγες φορες εδω μεσα εχει φαει ακυρο λογο συμπεριφορας ( που να το ειχα φανταστει αυτο το πραγμα ) , αλλο που απο εμφανιση στη περιοχη μαλλον ειναι οτι καλυτερο εχει αυτη τη στιγμη ..
ΛΟΙΠΟΝ η γκομενα ειναι η χειροτερη π***ανα με την οποια εχω παει , με τουπε ξερεις ποια ειμαι εγω , αμα ησουν καποια δε θα εκανες αυτη τη δουλεια στη θεσσαλονικη . Ημουν στα προθυρα να κανω θεμα και να σηκωθω να φυγω (40 το απλο ) αλλα προτιμησα να τη πηδηξω οσο πιο σκληρα μπροουσα μεχρι τελους μονο και μονο για να ξενερωνει ( δε μ χει ξανατυχει αυτο ) . Μακαρι να μπορουσα να τη δειρω κιολας πανω στο σεξ σα κατι κα***λες που λεμε οτι αυτη ειναι για ξυλο . Η γκομενα δε το γουσταρει αυτο που κανει και φαινεται , ελπιζω να μη την εχουν εκει με το ζορι αλλιως να το αφησει το σπορτ δεν υπαρχει λογος .
Με το που μπαινει στο δωματιο ουτε ενα γεια , ξεντυνεται και μ λεει να ξαπλωσω , - δεν εχεις ορεξη της λεω ε ? - οχι μου απανταει αποτομα ( οκ το ξερουμε οτι σαυτη τη δουλεια καμια δεν εχει την ορεξη μας αλλα οκ ) , μου λεει να κρατησω το πεος μ γιανα φορεσει το σκουφο ουτε να το κανει μονη της δεν ηθελε .. ( δεν ειμαι ουτε βρομιαρης ουτε τιποτα ) , ξεκιναει μια απαραδεκτη πιπα με κατι κινησεις με τη γλωσσα λες και εχει μπει στο αυτοματο ( δε ξερω ποιος της εχει πει οτι ειναι ωραιο και το κανει αλλα ειναι για να σε πιανει νευρικο γελιο ) .. τελος παντον μη σας πριζω ανεβαινει απο πανω και ξεκιναει ενα νωχελικο κουνημα και σε 1 λεπτο τη κοιταω και μου βγαζει τη γλωσσα και κανει γκριματσα !!! λεγοντας μου κουραστηκα γαμα με εσυ , λεω δε παιζει με τρολαρει η γκομενα .. τη γυρναω στα 4 και βαζει χερι να μη μπαινει ολη μεσα , τη γυρναω ανασκελα ξανα χερι .. και με κραζει γιατι δεν εχω κανει λειζερ και οτι τη τσιμπουσε η αποτρυχωση .. ε καπου εκει μου γυρισε το μυαλο και την επιασα ""κεφαλοκλειδωμα"" και ξεκινησα κομπρεσερ , την ωρα που τελειωνα το καταλαβε η ρουφιανα οπως μαλλον κτλβε και οτι νευριασα γιαυτο την επιασα ετσι και τραβιεται , με κοβει στη μεση λοιπον και μ λεει ζεσταθηκα .. μακαρι να μπορουσα να της πατησω και 2-3 σφαλιαρες αλλα .. .. .
Ντυνομαι και της λεω εισαι οτι χειροτερο εχω συναντησει απο συμπεριφορα .. και μ απανταει παλι καλα γιατι σημερα ειμαι και στα καλα μου και φευγει . Φευγοντας ουτε η τσατσα εξω ουτε αυτη κατι της ελεγε μεσα και γελουσε , η τσατσα πριν μπω με εκραξε κιολας που δεν ειχα ψηλα , την αλλη φορα μ ειπε να ερθεις με ψηλα ... Δε ξερω για εσας ετσι οπως τα λεω μπορει να νομιζετε οτι κατι εχω εγω αλλα ειμαι ατομο που ουτε η χριστινα δε με πειραζει απο το λας βεγκας τοσο ανετος ειμαι οταν παω στα δελα , αλλα αυτη το εχει τερματισει το θεμα . Προσοχη αυτοι που πληρωνουν μονοωρα χωρις να εχουν ξαναδοκιμασει , Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι μπουρδελο με την εννοια του σατυρικου δραματος .

*** α περασα κιαπο το σουπερ παραντισε που εχει μια καινουρια απο κολομβια ( υποτιθεται) , ωραια γκομενα αλλα μυριζε σα τα αποδυτηρια των new york knicks
στο συγκεκριμένο δεν πλησιάζω ούτε απο έξω......σιγά να μην κάνω τον κόπο να ανέβω και τις σκάλες.......μακριά ορισμένα μαγαζιά έχουν αποκλεισμό δια βίου.......
 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
5.200
Κριτικές
293
Like
9.530
Πόντοι
12.525
Δευτέρα απόγευμα αφου έφυγε η Ρίτα λέω να πάω Σουζάνα , είχα πάει μαζί της 3-4 φορές την περίοδο του lockdown και όντως ήτανε πολύ καλή. Την έδινε στο άλλο site στο venus2 , πάω και ήταν ή Βλάντα. Μπουρδέλο ενημέρωση σπιτιών για τα μπουρδέλα τελικά.
Ε ναι και μένα μου είπαν ότι η Βλαντα δε ξεκίνησε ακόμα και έτσι είναι νύχτα στο Βίλα Ερώτικα η Σουζανα
 

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.128
Κριτικές
53
Like
3.978
Πόντοι
6.050
Παντως η απογευματινη αντικαταστατρια της Ειρηνης στο Ν.ουρανου 26,ειναι βγαλμενη απο τσοντα με λατινες.
Χοντροκωλαρα πεταχτη,μολις γυρισε να παει μεσα ζαλιστηκα,ειδα δυο κολωμαγουλα να στελνουν δονησεις γκαυλας στο κατω μερος του σωματος μου.
Αυτος ο κωλος στα 4 ,να παιρνει σχημα καρδιας και να κανει πλατς πλατς απο το κοπανημα και τις σφαλιαρες,πρεπει να ειναι μαγία.
Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος?
εχω μια εντυπωση οτι ειδα μια χαλια κριτικη, οποτε εχε το νου σου
 

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Μηνύματα
332
Κριτικές
14
Like
562
Πόντοι
311
Πέρασα σήμερα από Belarus είχε μία Adriana Ρωσίδα 19(23)λέει η τσα2 νέα ούτε ένα μήνα (3 μήνες) δεν μιλάει ελληνικά ούτε αγγλικά σχετικά άπειρη δεν της αρέσει η δουλειά είπε αλλά λεφτά είναι καλά μάλλον...
στα προγράμματα τα κλασικά μπήκα με 60 για ντουζάκι μαζί, τίποτα το ιδιαίτερο ωπος με τις περισσότερες τζάμπα λεφτά,. χάδια φιλιά τα δέχτηκε το δεύτερο όχι με τόσο πάθος η πιπα μεχχ έκανε με τη γλώσσα λες και ήταν παγωτό, μετά από πάνω μου είχε αρκετή όρεξη και προσπάθησε πολλή όχι σαν κάποιες μετά από 1 λεπτό κουράζονται εγώ την είχα για κάνα τέταρτο, Γύρισα από πάνω της αλλά ψόφησα γρήγορα. 69 δεν ξέρει να κάνει παρότι το είχα πληρώσει αλλά στο γλύψιμο ήταν ξεκάθαρα παρθένα, πρώτη φορά είδα κάποια σοβαρή αντίδραση και όχι κλασικά βογκητα μέχρι που την έβαλα πάνω μού για γλύψιμο και την έπαιζα εκεί φάνηκε πόσο προταρα ήταν με το ζόρι τη κρατούσα κάτω με ένα χέρι στο τέλος ζαλισμένη ήταν αλλά βογκουσε με αληθινό τρόπο λες και γαμουσα παρθένα
 

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Μηνύματα
357
Like
611
Πόντοι
81
Καλησπέρα μπουρδελιαριδες Θεσσαλονικείς

Για την ιστορία.

Το πράσινο ξεκίνησε δεκαετία 60 και ήταν το πρώτο στην περιοχή.ολα τα υπόλοιπα στο Βαρδάρη εξ αιτίας του σεισμού του 78. Συγκεκριμένα τέλη 80 αρχές 81 ο βαρδαρακος ξεκίνησε να γεμίζει.

Πρώτο άνοιξε αυτό απέναντι αυτό στην μεγάλη ξυλαποθηκη απέναντι από ανορθόγραφο με κολλητά τα 2.

Μετά αυτό που γράφει πωλείται ακόμα. Μαζί με αν ακόμα παλιό στην Προμηθέως ροζ φουλ παρακμή.δεν θυμάμαι νούμερα οδων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι για την ιστορία και την τιμή....
 

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Μηνύματα
332
Κριτικές
14
Like
562
Πόντοι
311
Πρώτη μου φορά ήταν στο βαρδαρη όχι πράσινο και ήταν ενδιαφέρον τότε 2010+??
 

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Μηνύματα
208
Like
219
Πόντοι
21
Πάντως γενικά παλιά παίζανε πολλές χοντρές θείες πουτανες τώρα παίζουν πιο καλά κορμια
 

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Μηνύματα
54
Like
140
Πόντοι
0
συνάδελφοι καλησπέρα,,,,
αφού έκανα σκασιαρχειο από το σπίτι πήγα στις κοπέλες μας.....
δεν είχα πολύ χρόνο στην διάθεση μου οπότε η βόλτα μου ήταν πολύ σύντομη.κατεληξα Φρίξου στο γωνιακό ήταν η Άννα.πλαδαρο κορμί παίρνω το απλό των 30.πιπα μέτρια έως αδιάφορη προκαταρκτικά μηδέν στο 3λεπτο μου λέει θες στα 4; λέω όχι στα 4 έλα κανονικά.βαρουσα κανονικά την λέω βγάλε σουτιέν και μπλούζα να πιάσω βυζιά γιατί δεν θα χύσω έτσι ούτε μέχρι το πρωί...απάντηση δεν τα βγάζω είναι σε άλλο πρόγραμμα το βγάλσιμο ρούχων..καλά λέω γύρνα στα 4 σφυροκόπημα Κανά 10λεπτο σκεφτόμουν αλλά δεν πρόκειται να εχυνα την λέω ξαναγυρνά ιεραποστολικό γιατί δεν θα πάρεις άλλο πελάτη γυρνάει την πιάνω με το ζόρι στήθος έχυσα με το ζόρι και ενώ ακόμη έχυνα με σπρώχνει να βγω έξω.απαραδεκτη καιρό είχα να φάω τέτοια φόλα.ξεχασα να πω πως έβαλε και μισό κιλό αλοιφή να γλιστράει.
 

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Μηνύματα
51
Like
114
Πόντοι
0
Μαγκες ξερει κανεις που χαθηκαν οι συγκεκριμενες ιεροδουλες και αν ξαναρθουν; Αγγελικη η κοντουλα η πρωτη στο γωνιακο το ασπρο και η αλλη η Μαρια η μολδαβεζα στο las vegas.
Η Μαρία η Μολδαβέζα από το Las Vegas σταμάτησε γιατί παντρεύτηκε . Η ενημέρωση ήρθε από το σπιτάκι που δούλευε.
 

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Μηνύματα
767
Κριτικές
14
Like
1.492
Πόντοι
496
Και άλλη φορά τα ίδια λέγανε και μετά από κανένα μήνα δούλευε πάλι εκεί.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
32.493
Κριτικές
62
Like
41.246
Πόντοι
8.530
Τυχαία απογευματινή (κατα 6) βολτα πριν λιγες μερες...
τι απογοητευση ηταν αυτη

στην ερημιτη το μονο θετικο που ειδα, δυο που εδιναν κωλο με 70 (αρα τον επαιρνες και με 60)...μετρια εμφανιση
η μιρελλα, οκ κλασικη αξια με τα συν και πλην της
στο βεγκας βλεπω ενα σκυλι του πολεμου με πολα τατου, δε θυμαμαι ονομα, λεω αυτη θα κανει τα παντα, δε δινει κωλο
στην ουρανου στο τερμα μαλλον η γκιλφ ειρηνη η ξανθια...ποσα ειπαμε δινει για να τη γαμησουμε?
διπλα μια αδιαφορη...με την ωραια τσατσα.
στις βιλλες σοφια (ποσες φορες πια...φτανει) μια πανω στο νταιαμοντ γλυκια αλλα οχι για να πληρωσω. κατω χαμηλα η αφροδιτη με 50....σιγα κοπελα μου...χαλαρωσε...50 απλο, 70 γυμνο...οποιος δινει αυτα τα λεφτα σε αυτη τη μετρια πραγματικα να ντρεπεται.
διπλα στη βιλλα ηταν μια ψηλη μεγαλη σε ηλικια, σωματαρα...σιγουρα δεν ηταν ανθυπασπιστης παλια? και παραδιπλα ενα γλυκο ρωσιδακι (λαουρα?) εκει μονο σκεφτηκα να μπω.
φριξου 14β νομιζω μου ειπε νεφελη...μια μιλφ γεματη...που για οσους θυμουνται ηταν στην κεφαλληνιας....πιο μαλακομπαζο πεθαινεις...που οταν της ελεγες για κωλο σου την ελεγε κιολας.
κοροβαγκου (για να θυμομαστε πως τη λεγαμε οι παλιοι) στο ενα η ροξανα (να δωσω 40 για ροξανα και να πεθανω) και στο διπλα μια μπαστι κυπρια, μετρια στη φατσα, που βγηκε μετα απο 5 λεπτα με υφος αγγαρεια, αν δεν ειναι θυμα τραφικινγκ μαυρο και μονο για το υφος της.

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και ΤΡΑΓΩΔΙΑ για οσους εχουμε ζησει τα σπιτια παλιοτερα.
Νεφέλη;Ξανθιά γύρω στα 40-45;Ενδιαφέρουσα περίπτωση...την θυμάμαι είχα περάσει καλά μαζί της.Απλως μην περιμενετε μαζί της ,όπως με τις πιο πολλές Ελληνίδες,να ζήσετε κάτι απίστευτο όπως με την πλειονότητα των κοριτσιών του Ανατολικού Μπλοκ.Για Ελληνιδα είναι αξιόλογη και περιποιητικη .
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
32.493
Κριτικές
62
Like
41.246
Πόντοι
8.530
Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Η Μαρία η Μολδαβέζα από το Las Vegas σταμάτησε γιατί παντρεύτηκε . Η ενημέρωση ήρθε από το σπιτάκι που δούλευε.
Εμενα η τσατσα πριν κανα 2μηνο που χα παει μου χε πει οτι εκανε παιδι και πρεπει να κανουμε λιγο υπομονη τεσπαντων για την κοντουλα την αγγελικη που δουλευε σε ενα γωνιακο ασπρο ξερεις τπτ? Η τσατσα εκει οταν ρωτησα μου ειπε οτι εφυγε Αγγλια, ισχυει κατι τετοιο?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom