veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Πρωινή συνήθως και δουλεύει στο μαγαζί αριστερά από το MedusaΗ Έλενα είναι πρωινή ή απογευματινή βάρδια;;;
Και σε ποιο δουλεύει γιατί μπερδεύτηκα...
Πρωινή συνήθως και δουλεύει στο μαγαζί αριστερά από το MedusaΗ Έλενα είναι πρωινή ή απογευματινή βάρδια;;;
Και σε ποιο δουλεύει γιατί μπερδεύτηκα...
Tην ειχα καποτε στο φβ. ειδα οτι ειχε μικρο παιδι..ισως αυτο να την αλλαξε ισως κατι αλλο..Εγώ την πήρα πέρυσι τέτοιες μέρες λίγο πριν το lockdown, ήταν το τελευταίο μου γαμησι Εντάξει καλή ήταν αλλά όποιος την γνώρισε στις μεγάλες καύλες της τότε στο Αν.Γεωργιου 38 θα έχει να θυμάται... Άλλη κοπέλα η Ελενα τότε άλλη σήμερα
Δουλεύει πήγα κατά τις 3 και ειχε όλα τα δωμάτια γεμάτα. Δεν είχα χρόνο να περιμενω και έφυγα.Η Έλενα η βυζαρου στο Πέτρου ερημίτη 2 δουλεύει;;
Μήπως υπάρχει και τηλέφωνο του μαχαζιου... Τώρα με το lockdown άλλαξαν οι βάρδιες;;
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο;;Δουλεύει πήγα κατά τις 3 και ειχε όλα τα δωμάτια γεμάτα. Δεν είχα χρόνο να περιμενω και έφυγα.
Δεν ξέρω τηλέφωνο μέχρι τις 7 λογικά.Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο;;
Και μέχρι τι ώρα δουλεύει;;
Λέω μήπως αλλαγής ωραρίου το πάει σερί....;;Δεν ξέρω τηλέφωνο μέχρι τις 7 λογικά.
Πέτρου ερημίτη 2α δουλεύει ή 2;;Λέω μήπως αλλαγής ωραρίου το πάει σερί....;;
Όπως...;;;Σοβαρά τώρα,υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι που γαμανε και πληρώνουν αυτά τα μπάζα που κυκλοφορούν στα σπίτια της Θεσσαλονίκης;
Ζήτημα να υπάρχουν 2-3 εξαιρέσεις μέσα σ'ολη τη σαβουρα και τη λάσπη
Ρωτάς ποια είναι τα μπάζα η ποιοι πάνε και γαμανε;Όπως...;;;
Από απορία η ερώτηση...
Ποιες αξίζουν...Ρωτάς ποια είναι τα μπάζα η ποιοι πάνε και γαμανε;
Η τυπική χωρίς εξέλιξη Λάρα,η τυπική χωρίς εξέλιξη Αφροδίτη και η τυπική χωρίς εξέλιξη ΑλεξάνδραΠοιες αξίζουν...
(δε το παίζω έξυπνος)
Εξέλιξη κάνεις μόνος σου στη δουλειά σου για να έχεις περισσότερους πελάτες και περισσότερους ευχαριστημένους άντρες,αλλά άμα δεν σε νοιάζει απλά δεν κάνεις τίποτα και μένεις στάσιμη στη μετριότητα.Γιατί να υπάρχει εξέλιξη όταν στα υπόλοιπα στούντιο κυκλοφορούν υπηρεσίες ή παρουσίες κάτω του μετρίου...
Δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Και δε νομίζω να υπάρχει...
Εσύ πιστεύεις ότι τους νοιάζει;;Εξέλιξη κάνεις μόνος σου στη δουλειά σου για να έχεις περισσότερους πελάτες και περισσότερους ευχαριστημένους άντρες,αλλά άμα δεν σε νοιάζει απλά δεν κάνεις τίποτα και μένεις στάσιμη στη μετριότητα.
Δίπλα στο Μέδουσα το τρίτο δεξιά όπως μπαίνεις από την μινωταυρουΛέω μήπως αλλαγής ωραρίου το πάει σερί....;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέτρου ερημίτη 2α δουλεύει ή 2;;