You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ρε αστον κικας και μαθε για δαναη.....γυρισε σαλονικα;Ρε παιδιά η Εμμανουέλλα η Ελληνοκύπρια δε θα επιστρέψει? Σε ποια studio της Κρήτης έχει κριτικές στο Ηράκλειο ή στα χανιά. Λέτε να επέστρεψε εκεί?
Και κάτι ακόμα. Είχαμε κανένα νέο από τον kikas![]()
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
ρε αστον κικας και μαθε για δαναη.....γυρισε σαλονικα;![]()
Η Δανάη δεν γύρισε Σαλόνικα και ούτε θα γυρίσει τουλάχιστον τώρα στα γρήγορα. Φυσιολογικά από μεθαύριο επιστρέφει από άδεια στο studio της Κοζάνης.

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε γαμωτο....προχτες που ημουν σε αποσταση βολης δεν δουλευε.....Η Δανάη δεν γύρισε Σαλόνικα και ούτε θα γυρίσει τουλάχιστον τώρα στα γρήγορα. Φυσιολογικά από μεθαύριο επιστρέφει από άδεια στο studio της Κοζάνης.![]()

DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.225
Eρημιτη η Μιλφ Αννα
Κωλεττη η πιπινα Νικολ
Ουρανου η βυζαρου Ναταλι
Τσιρκο Λαουρα
Λα Φαμ Σιμονα
Ανδρ Γ 24 Βιολεττα
ΣΑΑΛ Χριστυ ξανθια αδιαφορη φατσα με λιγα πιασιματακια
Μαντζαρου14 Η ουκρανιδα Νατασσα ( νο2 ) ολιγον θλιμμενη μου φανηκε..
Κατεχακη η Καρμεν με νεο λουκ καστανο κοντο μαλλακι .. φωναζε στο τηλεφωνο... καρμεν δεν θελω να παιτσουμε
Προμηθεως 11 Σιμονα ιμμιτασιον....
Σαπφους 5 Βερονικα
Σαπφους 7 η Τζεσικα που εθεαθη και ΝΙκ ουρανου
Σαπφους 20 η πατατα Κελλυ
Τανταλου 14 ενα καινουργιο κοριτσακι μολις καλα καλα ειχε ερθη ντυμενο με ρουχα αβγαλτο τελειως
Τανταλου 8α η Βικυ ουκρανιδα σπαστο δοντακι ... ηταν το χιουνται της απ εξω
Τανταλου και Σαπφους η κορασιδα που ειχα εντοπισει και στην προηγουμενη αναφορα μου αυτη τη φορα με ισιο μαλλι .. παντα με εναν πελατη μεσα
κατεθεσα στη Βιολεττα στο καινουργιο ... μετριες οι εντυπωσεις μου .. καθως και στην Βερονικα που δεν ειχα δοκιμασει ποτε μεχρι στιγμης... !!!
Δεν ξερω τι εχουν παθει οι τσατσαδες αλλα πολυ ορεξη για μπλα μπλα ειχαν οι περισσοτερες και μου λεγανε την ιστορια της ζωης τους
να μην σ αφηνουν να φυγεις! 
Κωλεττη η πιπινα Νικολ
Ουρανου η βυζαρου Ναταλι
Τσιρκο Λαουρα
Λα Φαμ Σιμονα

Ανδρ Γ 24 Βιολεττα
Κατεχακη η Καρμεν με νεο λουκ καστανο κοντο μαλλακι .. φωναζε στο τηλεφωνο... καρμεν δεν θελω να παιτσουμε
Σαπφους 5 Βερονικα
Τανταλου 14 ενα καινουργιο κοριτσακι μολις καλα καλα ειχε ερθη ντυμενο με ρουχα αβγαλτο τελειως
Τανταλου και Σαπφους η κορασιδα που ειχα εντοπισει και στην προηγουμενη αναφορα μου αυτη τη φορα με ισιο μαλλι .. παντα με εναν πελατη μεσα
κατεθεσα στη Βιολεττα στο καινουργιο ... μετριες οι εντυπωσεις μου .. καθως και στην Βερονικα που δεν ειχα δοκιμασει ποτε μεχρι στιγμης... !!!
Δεν ξερω τι εχουν παθει οι τσατσαδες αλλα πολυ ορεξη για μπλα μπλα ειχαν οι περισσοτερες και μου λεγανε την ιστορια της ζωης τους

al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Oπαααα....γυρισε??Eρημιτη η Μιλφ Αννα

Μας ξενερωνεις τωρα...τετοιο μουνακι και οδηγαει χιουνται??Επεσε στην υποληψη μου τωρα...Τανταλου 8α η Βικυ ουκρανιδα σπαστο δοντακι ... ηταν το χιουνται της απ εξω![]()
Επισκέπτης
Eρημιτη η Μιλφ Αννα
Κωλεττη η πιπινα Νικολ
Ουρανου η βυζαρου Ναταλι
Τσιρκο Λαουρα
Λα Φαμ Σιμονα
Ανδρ Γ 24 Βιολεττα
Σαπφους 5 Βερονικα
Δεν ξερω τι εχουν παθει οι τσατσαδες αλλα πολυ ορεξη για μπλα μπλα ειχαν οι περισσοτερες και μου λεγανε την ιστορια της ζωης τουςνα μην σ αφηνουν να φυγεις!
![]()
Χαχ! Με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν κ εγώ να γράψω. Στο ταντ 14 ήταν η Ντίνα, απ'ότι είπε η τσατσά δεν κάθησα να την δω. Αυτή η κοπελίτσα στο Σαπφούς με Ταντάλου φαίνεται ενδιφέρουσα, λίγο παραπάνω κιλά αλλά είναι ομορφούλα και φαινόταν να έχει κ μικρό αλλά καλοσχηματισμένο βυζάκι.
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.225
Oπαααα....γυρισε??![]()
![]()
![]()
την τιμησε ο φιλος μου που ειναι καργα μιλφολατρης!και ομολογουμενως δεν το μετανιωσε ...
Μας ξενερωνεις τωρα...τετοιο μουνακι και οδηγαει χιουνται??Επεσε στην υποληψη μου τωρα...
και τι χιουνται με φουλ ηχεια και σκαστρα που νομιζεις οτι οδηγας πορσικο![]()
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
αυταρχικο παιρνει ο φιλος σου;Πήγε τελικά πριν λίγο φίλος μου στην Κωλέττη και έφαγε Άφρο. Από ότι με είπε απ το τηλέφωνο έπεσε πολύ "ξύλο".Τα υπόλοιπα είπε θα με τα πει από κοντά. Τι να εννοούσε?
![]()
panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
ποσταρε το αυτο και στο διπλα θρεντ
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
αυταρχικο παιρνει ο φιλος σου;![]()
Όχι και είναι και "φρέσκος" στο σπορ. Θα του πω να γραφτεί και να ανεβάσει κριτική

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ναι....να δουμε τι εννοει.....Όχι και είναι και "φρέσκος" στο σπορ. Θα του πω να γραφτεί και να ανεβάσει κριτική![]()
![]()

jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Όχι και είναι και "φρέσκος" στο σπορ. Θα του πω να γραφτεί και να ανεβάσει κριτική![]()
![]()
εγγραφες δωρεαν
Χαχ! Με πρόλαβες, ετοιμαζόμουν κ εγώ να γράψω. Στο ταντ 14 ήταν η Ντίνα, απ'ότι είπε η τσατσά δεν κάθησα να την δω. Αυτή η κοπελίτσα στο Σαπφούς με Ταντάλου φαίνεται ενδιφέρουσα, λίγο παραπάνω κιλά αλλά είναι ομορφούλα και φαινόταν να έχει κ μικρό αλλά καλοσχηματισμένο βυζάκι.
ωραιοι , ως μπουρδελιαρηδες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38