panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
+10000000δες 2 σελιδες πισω![]()
![]()
![]()
+10000000δες 2 σελιδες πισω![]()
![]()
![]()
Η τζαστιν ειχει ξαναγυρησει????
για πες
εχετε την εντυπωση οτι οι κοπελες σαν λενε το πραγματικο τους ονομα ??? δεν νομιζω , οτι θελουν μπορουν να μας πουνε αλλαζουν και μαλλια τα βαφουν πηγαινουν και αλλου αλαζουν τοποθεσια κλπ... στο ονομα εγω δεν κολαω γιατι κατι ξερω , οτι ουτε σε αυτες που παμε δεν αποκαλυπτουν το ονοματεπωνυμο τους εγω παντως δεν ζητησα την ταυτοτητα της σε οποια παω ....εσεις ??? μην ειστε και τοσοοοοο κολημενοι πια ελεος με τα ονοματα ......ψευδωνυμα ειναι και αμα θελουν τα αλλαζουν ...
πληροφοριακα και φιλικα σας στα λεω !!!
ναι την γαμησατελικα ρε φιλε την γαμησες την μαντυ ή οχι
θα σας πω και κατι λογω εμπειριας φιλοι ολα ειναι το θεατρινε , θεατρο μας παιζουν εκει που παμε , να μας κανουν απλα το κεφι οι ιεροδουλες αυτο χωνεψετο ολοι καλα και μην τρωτε χορτο και κολατε δεν το κανει η α η β επειδη τις αρεσει η μας αρεσε ξαφνικα .. αλλα για το χρημα και να μην χασουν πελατεια τα αλλα τα ακουω βερεσε ...!!!
ρε κουκλακη τα κουδουνια ντριν ντριν τι τα θελες;το μονο που κανει ντριν ειναι το ηχητικο συστημα ειδοποιησης.....εε το παρατραβηξα λιγακι στην κριτικη χτες ,
ναι την γαμησα
πηγα αντριαννα και μαντυ και σισσυ και ευα και ευα λαρισα , οσο για τα κουδουνια τι επερεπε να γραψω δεν καταλαβα ετσι το περιεγραψα απλα, να περιεγραφα και το κουδουνι ??????το γραψα ντριν ντριν και που κολαμερε κουκλακη τα κουδουνια ντριν ντριν τι τα θελες;το μονο που κανει ντριν ειναι το ηχητικο συστημα ειδοποιησης.....
για τα αλλα δεν καταλαβα .....με αντριαννα πηγες,με μαντυ;με ποια;![]()
Κατάθεση σήμερα σε μια φίλη απ΄ τα παλιά που άλαξε στέκι και μετακόμοισε από τη Θεσσαλονίκη στην Κοζάνη.
Ο λόγος για την γνωστή σε πολλούς Δανάη όπου ξεκίνησε μια καινούργια καριέρα ως Ειρήνη στο κατάστημα της Κοζάνης.
Θα ακολουθήσει και πανηγυρική κριτική.![]()
Η Ξανθια ποια ηταν???
I m still i m still vero from the block.![]()
![]()
Αυτή η Βερόνικα όταν την είχα πρωτοπάρει πριν 2-3 χρόνια ήταν μεγάλη πατάτα. Από πέρυσι όμως είναι έχει γίνει ίσως η πιο vfm στην πόλη. Μπράβο Βερόνικα![]()
Άντε gameover ακόμα η κριτική? Έχω πάρει Pop corns από χτες και περιμένω...![]()
Ενταξει τελειωσαμε και με την υποθεση "σκανδαλο κουκλακης"![]()
τι αλλο θα δουμε ρε
παντως η ερωτηση που ηθελα να του κανω ηταν τι μαρκα προφυλαχτικα εχουν στο συγκεκριμενο μαγαζι ενταξει αυτη ειναι ερωτηση για τις 10.000 μπορει μεχρι και ο τζο να μην την ηξερε
ελπιζω να μην ξαναδουμε τετοιες μουφες στο μελλον
Εγγυρες πληροφοριες μου λενε οτι ξανανοιγει η Κοροβαγκου με ιδιοκτητρια ποια??? Την Χριστινα την Πολωνεζα.!!![]()
![]()
Επισης εμαθα απο την ιδια μιας και περασ το πρωι, οτι η Εφη, 15 απριλιου σταματαει για παντα.!! Μιας και αραβωνιαζετε. Για αυτο το λογο θα δουλευει απο σημερα και καθε μερα πρωινα για να ευχαρηστησει ολους τους φαν της τοσα χρονια, Οποιος προλαβει προλαβε, παντρευετε η κοπελια...
Στην θεση της θα ερθει η Αγαπη μονιμα και ενδεχετε να επιστρεψει και η Σαρα......
Αυτα...![]()