jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1.246
Η επιστροφή της τρελό-Τζένης;;;
Ειχε μια τρελη φατσα να σου πω,... αλλα δεν την ηξερα και απο παλια
Μαυρομαλα μακρυ μαλι , και μεγαλουτσικη ...δε με τραβηξε καθολου
Η επιστροφή της τρελό-Τζένης;;;
ποσα ανοιχτα ειδες στην Προμηθεως??λογικα το 11 και το 25Ελα μπας και βγαλουμε ακρη , αν εχω δικιο ειστε για ξυλο ολοι , αγεωγραφητοι καργαμονο να γαματε ξερετε
Αν δεν κανει κοπο ας πει καποιος για αυτες τις μερες, 3 κοπελες.
3 προτασεις value for money, στο απλο μονο.
Κυριος καλο service και οχι πανω απο 30.
Πειτε σπιτι(οδο κ αριθ.) και ωρα που ειναι εκει.
αυτο που λες ειναι Σαπφους 5,η εδρα της Βερονικας που λεμε,το πρωτο διδυμο που λεμελοιπων οπως βλεπεις την φωτο , απο δεξια απ αυτο εχουν κανει ενα κιοσκι , προμηθεως και σαπφους γωνια γωνια ,πισω απο το κιοσκι εχει βορδελο
απο το κιοσκι απο κατω πηγες να μπεις ρε συ?και δε πλακωσε ο φυλακαςαυτο ειχε ενα ταμπελακι μπλε που εγραφε 5 δεξια της πορτα και απο πανω δεν ειδα λαμπα ( μπορει να μην την προσεξα )
παντως η πορτα δεν ανοιγε
??εκεινη η πορτα οδηγει στην κουζινα του Σαπφους 5....επισης πολλοι μπερδευονται και προσπαθουν να ανοιξουν και τη 2η πορτα που υπαρχει λιγα μετρα πιο πανω απ'το Προμηθεως 11(επι της Προμηθεως).εκει εχει λαμπα απο πανω αλλα σβηστη.ενα βραδυ μαλιστα δυο πιτσιρικαδες αφου προσπαθησαν να μπουν και δεν ανοιγε αρχισαν να χτυπαν με το χερακι τους απ'εξω για να τους ανοιξει καποιοςαπο το κιοσκι απο κατω πηγες να μπεις ρε συ?και δε πλακωσε ο φυλακας![]()
??εκεινη η πορτα οδηγει στην κουζινα του Σαπφους 5....

Λαθως δικο μου.Στο 30αρι δεν έχω κάτι να προτείνω νομίζω.. Κάτι ειπώθηκε για την Εβελίνα στο Σαπφούς 8 το βράδυ, αλλά δεν την έχω πάρει εγώ.. Σε σύγκριση με τις άλλες στο Βαρδάρη πρέπει ν΄αξίζει..
Για 40αρι σε στούντιο, μπορώ να προτείνω κάποιες..
τεσπα μην σκας κιολας.παντως ο χαρτης ειναι σωστος οπως τα εχει.πιθανον να ηταν κλειστο σημερα το Σαπφους 5....οποτε εκει μπερδευτηκεςΛοιπων κατι δεν ταιριαζει εδω ... η εγω τα εχω μπερδεψει η ο χαρτης του φορουμ θελει σερβις
Λαθως δικο μου.
30 ηληκια λεω.
Σορυ.
ειναι παλια η καρτα....τωρα με δεχονται παντου....
οριστε και η καρτα μας , να ρθειτε
ο πρωτος που θα με χαρακτιρησει νταβα κερδιζει γλυφιτζουρι
( και θα εχει και δικιο γιατι ουτε νταβας να ημουν με ολα αυτα)
Δεχονται και κυριους με ιδιαιτεροτητες λεει (για τον gl θα λενε)