Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
αυτή η αλεξάνδρα που δουλεύει στο black angels ωραίο κομμάτι,την πήρε κανείς?? σκέφτομαι να την επισκεφτώ,βέβαια γνώριμη στην μπουρδελοπεριοχή την έχω ξαναδεί στο site αλλά παίζει να είναι και φόλα,η ομορφιά καμιά φορά σε ξεγελάει....

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.289
Πόντοι
6.125
Φιλε μαλλον δεν ξερεις τον ορισμο του σκεμπε αλλα να παραθετεις αυτο που ρωταω και να μου λες εγλυψα τον κωλο της προσωπικα στα @@ μου αν εγλυψες και τις πατουσες της εγω αλλο ρωταω.

Τελευταία τροποποίηση:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
στο paradise μόνο λατίνες φέρνουν,τι κατάντια είναι αυτή?....

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
386
Πόντοι
21
αυτή η αλεξάνδρα που δουλεύει στο black angels ωραίο κομμάτι,την πήρε κανείς?? σκέφτομαι να την επισκεφτώ,βέβαια γνώριμη στην μπουρδελοπεριοχή την έχω ξαναδεί στο site αλλά παίζει να είναι και φόλα,η ομορφιά καμιά φορά σε ξεγελάει....
Ψηλό φόλα ήταν αδερφέ παλιότερα που ήταν στους παραδείσους,και δεν νομίζω να άλλαξε!τώρα αν πας και έχει αλλάξει ενημέρωσε εδω

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.259
Πόντοι
5.646
Φόλα alert!Γνωστός πήγε στην Τζένη στο Devil's girls το πράσινο στη Ν.Ουρανου 1Β και πλήρωσε 50€ για γυμνό μπουκι με τελείωμα στο στόμα κ η Τζένη αρνήθηκε το cim κ τον τελείωσε με φραπέ!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.790
Πόντοι
1.056
Φιλε μαλλον δεν ξερεις τον ορισμο του σκεμπε αλλα να παραθετεις αυτο που ρωταω και να μου λες εγλυψα τον κωλο της προσωπικα στα @@ μου αν εγλυψες και τις πατουσες της εγω αλλο ρωταω.
Μην ασχολείσαι με τον βλάκα. Διάβασε τα 39 ποστ από την Κυριακή που γράφτηκε και θα καταλάβεις

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Εγω δεν καταλαβα τιποτα.
Πηγαινε ο στοκος την πληρωνε κι η αλλη δεν τον αφηνε να τη γαμησει κι αντι να την ριξει κανα καντιλι και να σηκωθει να φυγει πηγε και ξανα πηγε και μετα απορουν καποιοι γιατι οι περισσοτερες γιναν αρπακτικκα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Πες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζω
Ποιο στοκος πεθαινεις τυπε πραγματικα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ούτε εγώ...μου έκαψε το μυαλό η τύπισσα...μεγάλο ταλέντο...ταχυδακτυλουργός...
Δεν ειναι η γκομενα μεγαλο ταλεντο εσυ εισαι στοκος και σε πηρε πρεφα και σε ξεζουμιζε χωρις να γαμας που πιστευω ακομα σε ξεζουμιζει

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Εγώ?εγώ πλήρωσα κανονικά...στην τύπισσα πεστα που θέλει να μειώνει τον εαυτό της σε κόσμο...κ μην μου πεις ότι έκανε την δουλειά της...ξεφτίλα κ μόνο που την συζητάμε φυσικά κ χωρίς ονομα
Καλητερα μην απαντας τυπε ρεζιλι γινεσαι η γκομενα κανει τη δουλεια της μερικους σαν εσενα να βρει δε θα χρειαστει να ξαναγαμηθει

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Στο χερι σου ειναι φιλε να μπεις η οχι. Δεν νομιζω να μας τραβανε με το ζορι να περασουμε!
Αν νομιζεις οτι ειναι πολλα τα λεφτα και λιγος ο χρονος, απλα κοιτας να βρεις καπου αλλου.. σ αλλους χωρους, καλυτερα για σενα πραγματα.
Αυτό λέω στο χερι μας γιατί όσο κάνουμε συμβιβασμό ότι εντάξει μωρέ 40 είναι εντάξει μωρέ στο 10λεπτο χτυπάει ,η φωνάζει την κοπέλα η διαφορά αλλά τότε θα πάρουν περισσότερο αέρα...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Εγώ?εγώ πλήρωσα κανονικά...στην τύπισσα πεστα που θέλει να μειώνει τον εαυτό της σε κόσμο...κ μην μου πεις ότι έκανε την δουλειά της...ξεφτίλα κ μόνο που την συζητάμε φυσικά κ χωρίς ονομα
Ρε φίλε πραγματικά με εκπλήσσει το πως μπορεί να σκέφτεσαι, γανησες 1 φορά και πήγες άλλες 14??για να στον παίξει και σε τελειώσει με πιπα??εμένα αυτό μου φαίνεται κουλό ,αν εσύ βέβαια γουστάρεις να πληρώνεις για πιπα και φραπέδια πάω πάσο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω φιλε θα κανω αποχη απο το σαιτ, γιατι σας βαρεθηκα μερικους.
Καλά θα κάνεις

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Ρε μαγκες βλεπετε οτι σας κοροιδευουν και σας τρωνε τα λεφτα... ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ???
τοσο καιρο τα λεμε οτι δεν αξιζει καμια αυτη τη στιγμη!! μαζεψτε λεφτα και παρτε ενα καλο callgirl 1-2 φορες το μηνα να το ευχαριστηθειτε τουλαχιστον!!!!
Εγώ αν διάβασες λέω ότι δεν μπήκα απλά λέω άλλο είπε σαλόνι και άλλο στο δωμάτιο η τσατσά, εγώ έχω τα σταντσρακια που πηγαίνω

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Μην τα βαζεις μονο με τις κοπελες, σε πολλες περιπτωσεις φταιει και το μαγαζι, μπορει η κοπελα να θελει να κατσει παραπανω και να μην την αφηνουν.
Αυτό ισχύει σε αυτές που δεν έχουν κόσμο, λαρα Νάταλι Ρίτα κτλ που ο κόσμος πάει για αυτές τότε δεν λέει τίποτα το μαγαζί..

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.273
Πόντοι
10.555

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
1.346
οχι ρε τρελε δεν κοροιδευω, αληθεια το λεω. Πολυ σημαντικο ειναι να εχουμε λαιβ ενημερωση και να μην τραβιομαστε τζαμπα
Κονσερβες γενικα δεν μ αρεσουν.
Με δυο τρια ατομα δουλεια δεν γινεται ομως, θελει ροη το νημα.. εδω περα συζηταμε περισσοτερο για ασχετα θεματα και οχι για τα κοριτσια.
Ξεσκαρταρισμα θελει η μπουρδελοκατασταση αλλα δεν βλεπω ορεξη απο τους διαχειριστες!
Προς το παρον δεν θα κανω αποχη! αφου μου δινει την δυνατοτητα το σαιτ.. απο δω και περα οποιος με ειρωνευεται εδω μεσα η γραφει ασχετα θεματα συνεχεια στο νημα αυτο, θα του κανω αγνοηση. Για αρχη καλα ειναι μετα βλεπουμε.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.289
Πόντοι
6.125
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει αξια προσθηκη για να κανει καποιος πορνορεπορταζ. Ειχα ενα χρονο αποχης λογω σχεσης. Τωρα που επεστρεψα κατεβηκα αρκετες φορες σε διαφορετικες βαρδιες. Εφυγα παντα απραγος. Η σιντυ που αναφερθηκε πιο πισω πηγα την ειδα ενδιαφερον πολυ αλλα, αφου gfe δεν, νεξτ πλζ. Στην μικρη ποικιλια μας προστεθηκε μια μεγαλη μαζα "λατινων" που 99% ειναι φολες και προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο το αρτσουμπαλο σωμα με τον γιγαντιο κωλο. Οποτε εχει πολυ λιγες στην πρωινη βαρδια και πολυ λιγες στην βραδινη. Για οσους ψαχνουν πιο gfe απειροελαχιστες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Κονσερβες γενικα δεν μ αρεσουν.
Με δυο τρια ατομα δουλεια δεν γινεται ομως, θελει ροη το νημα.. εδω περα συζηταμε περισσοτερο για ασχετα θεματα και οχι για τα κοριτσια.
Ξεσκαρταρισμα θελει η μπουρδελοκατασταση αλλα δεν βλεπω ορεξη απο τους διαχειριστες!
Προς το παρον δεν θα κανω αποχη! αφου μου δινει την δυνατοτητα το σαιτ.. απο δω και περα οποιος με ειρωνευεται εδω μεσα η γραφει ασχετα θεματα συνεχεια στο νημα αυτο, θα του κανω αγνοηση. Για αρχη καλα ειναι μετα βλεπουμε.
Lips Are Sealed Wtf GIF by NETFLIX

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom