DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Σε παρέθεσα για το θέμα που έγραψες ,δεν εννοούσα εσένα.αφου εμενα παρεθεσες..τεσπα δεν εγινε και τιποτα.
Φάνηκε ποιος θίχτηκε
Σε παρέθεσα για το θέμα που έγραψες ,δεν εννοούσα εσένα.αφου εμενα παρεθεσες..τεσπα δεν εγινε και τιποτα.
Όσο και να προσπαθείς να απαξιώσεις την λέξη είναι ήδη αποδεδειγμένο.
Γιατί δεν μας ανέβασες το πρόγραμμα από free house και κάθε εβδομάδα μαθαίναμε μόνο για Βένους .
Πρέπει να καταλάβεις ότι και εμείς πάμε αρκετά συχνά αλλά ήμαστε ουδέτεροι ,εκτός αν είχες κέρδος από όλο αυτό μπας και σε αφήσουν να γλείψεις κανένα 10λεπτο παραπάνω
Ναι μπριζωσε τον κι εσυ..να γραφετε μεχρι αυριο το πρωι![]()
Δεν εκτιθομαι καθόλου Κούλη ..έγραψα και για το free house και ιδίως στις τελευταίες ενημερώσεις που έκανα γενικά για το free house και τις ώρες δουλεύει η Λιλίανα και η τελευταία κριτική καθώς απάντησα και σε ερωτήσεις συναγωνιστών. Εσύ συνεχίζεις να εκτίθεσαι όσο γράφεις γιατί στο free house με κέρασαν και ποτάκι. Μάλλον είμαι προμότορας και του free house![]()
Το έχεις γράψει 8 φορές αυτό το μύνημα ..μετά εγώ είμαι ο σουρωμενος;ας ξεσουρώσει πρωτίστως και έπειτα να διαβάσει τι μαλακίες έγραψε![]()
Εγώ του έγραψα ότι κάνω παύση αλλά ο Κούλης ψάχνεταιΑφηστε τωρα αυτα..με το να μαλωνουμε μεταξυ μας δεν κερδιζει κανενας τιποτα.
Πρεπει να ειμαστε ενωμενοι σαν μια γροθια και να στηριζουμε ο ενας τον αλλον!
Ε ναι αφου πρωτα εγραψες δυο τομους εγκυκλοπαιδεια ειπες να κανεις παυσηΕγώ του έγραψα ότι κάνω παύση αλλά ο Κούλης ψάχνεται
Δεν εκτιθομαι καθόλου Κούλη ..
Ξέρω καλά τι λέω ,είχε και άλλους σαν εσένα εδώ δεν είσαι ο πρώτος που περνάει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το έχεις γράψει 8 φορές αυτό το μύνημα ..μετά εγώ είμαι ο σουρωμενος;
Φτανει τελειωσε το θεμα. Πες τιποτα καλο να τσεκαρω, πεμπτη η παρασκευη θα κανω καμια γυρα πρωινη.ναι με ξεσκέπασες τώρα μπράβο και συγχαριτίρια εγώ κρύβομαι πίσω από το προμόσιον των μαγαζιών γιατί με κερνάνε καφέδες και ποτάκια και όχι επειδή κάνουν σούπερ σεξ στο δωμάτιο οι κοπέλες.
σαν τον μπαρμαγιάννη τον Μπουτάρη θα καταντήσεις αν συνεχίσεις έτσι θα χρειαστεί να μπεις σε κέντρο αποτοξίνωσης![]()
Καλά πάνε ασχολεισου λίγο με το θέμα της Ουκρανίας και μετά έλα να μας κάνεις μάθημα πως θεωρείς ότι πρέπει να είναι τα μπουρδέλα και οι κοπέλες και τι πρέπει να γίνει σαν ξερολας που είσαιναι με ξεσκέπασες τώρα μπράβο και συγχαριτίρια εγώ κρύβομαι πίσω από το προμόσιον των μαγαζιών γιατί με κερνάνε καφέδες και ποτάκια και όχι επειδή κάνουν σούπερ σεξ στο δωμάτιο οι κοπέλες.
σαν τον μπαρμαγιάννη τον Μπουτάρη θα καταντήσεις αν συνεχίσεις έτσι θα χρειαστεί να μπεις σε κέντρο αποτοξίνωσης![]()
Πάνε free house και εσύ ..το Βένους είναι κλειστόΦτανει τελειωσε το θεμα. Πες τιποτα καλο να τσεκαρω, πεμπτη η παρασκευη θα κανω καμια γυρα πρωινη.
Της γαμαμε γιατί τιμάνε τα λεφτά που δίνουμε εμείς, παντού γεμάτο πιτσιρίκια είναι και μάλιστα έχουν αλλάξει μαγαζιά και τις λένε και καινουργιεςΝαταλι και Ριτα ειναι 45+ απορω πως τις γαματε....
Αυτες οι πιτσιρικες που λες που υπαρχουν και δεν τις βλεπω εγω?
Ψυχολογικά έχει πολλαΨιλοπρεζακι το έκοψα γυφτακι
Καλά πάνε ασχολεισου λίγο με το θέμα της Ουκρανίας και μετά έλα να μας κάνεις μάθημα πως θεωρείς ότι πρέπει να είναι τα μπουρδέλα και οι κοπέλες και τι πρέπει να γίνει σαν ξερολας που είσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάνε free house και εσύ ..το Βένους είναι κλειστό
Σωστά τα λεςΦίλε μου όντως είναι μεγάλες,όχι πάνω από 45 βέβαια αλλά έχει αποδειχθεί ότι στην πρωινή ζώνη ειδικά μόνο στα μιλφονια θα περάσεις καλά.δουλευουν με ζήλο για να έχουν πελατεία.
Οι νέες οπότε και να πας οι περισσότερες είναι βαριεστημενες και απλά σε ξεπετανε για να σου πάρουν τα φράγκα ,για αυτό δεν καθιερώνεται καμία και αλλάζουν κάθε 2 εβδομάδες .
Αν θες απλά να γαμας μπαίνεις σε όποια σου γυαλίσει για μια φορά .αν θες στανταρακια θα επιλέξεις μεγάλη .
Σιγα μην ξανα παω εκει περα μετα απο αυτα που εγιναν.. σιγουρα θα τσεκαρω αν ηρθε η Λαρα και μπορει να περασω αν και ειπα οτι 50αρικο δεν δινω.. αλλαξα γνωμη γιατι η κατασταση ειναι τραγικη μετα και την ηττα που εφαγα απο την Ελενιτσα.Πάνε free house και εσύ ..το Βένους είναι κλειστό
. Πες τιποτα καλο να τσεκαρω, πεμπτη η παρασκευη θα κανω καμια γυρα πρωινη.
Δεν μ αρεσουν οι θειες.godiva Νατάλι![]()
Πάνε στο bella donna είναι η Νατάσα η Ουκρανή η κοκκινομάλλα .Φτανει τελειωσε το θεμα. Πες τιποτα καλο να τσεκαρω, πεμπτη η παρασκευη θα κανω καμια γυρα πρωινη.
Δεν μ αρεσουν οι θειες.
κανα καλο πιπινι να βρουμε.. και να μην ειναι κομοδινο φυσικα.
Δεν μ αρεσουν οι θειες.
κανα καλο πιπινι να βρουμε.. και να μην ειναι κομοδινο φυσικα.
Ενταξει τετοιες ηλικιες παω.. αν βεβαια ειναι ομορφες, γυμνασμενες, ψιλες και εννοειται καλες στο δωματιο... τι ζηταω πολλα;;πάνε Τάνια στο belarus πιο μικρή σε ηλικία κοντά στα 35, υπηρεσίες σούπερ