Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.951
Πόντοι
3.796
Γενικά γνώμη μου είναι τα μαγαζια στην εριμιτη τα τρία μαζι να τα αποφεύγετε. Φόλες πάντα. Εγω περνάω μόνο για το μάτι που κ που πριν καταθέσω κάπου.
Όσο για Μιρελα, κ γω εχω πολλά χρόνια να την πάρω. Μονότονη. Ωραια γκομενα αλλά δεν ψαχνω για βαρετό σεξ.

Ριτα επίσης δεν πάω γτ γίνεται χαμός σε αναμονή κ αυτό μόνο φτάνει. Την εχω παρει εννοείται αρκετές φορές στο παρελθόν. Εννοείται να περάσει κάποιος που δεν την ξέρει.
Αξιόλογο 30αρι η 40αρι προγράμμα η Ρεββεκα όσοι περνάν από Εριμητη.
Επίσης Αγάπη, Σοφια, και Αλινα που δεν αναφέρεται ποτε η συγκεκριμένη. VFM και οι τρεις. Θα έβαζα κ την Ρουμανα την Ινα για όσους γουστάρουν μπουτι κ κωλο. Δεν κάνω αναφορά σε άλλες γνωστές γτ διαφέρουν οι απόψεις αρκετα από τον έναν στον άλλον. Πχ Ανιτα, που εγώ περνούσα πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα μαζί της. Απλα αναφέρθηκα στις άλλες γτ πιστεύω ότι όλοι έχουν περάσει καλά με εκείνες
Αλίνα την έχω αναφέρει και εγώ παλιότερα .καλή περίπτωση

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.339
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.339
Πόντοι
16.235
Μετά θα έρθει το Μετρο και θα έχετε απωθημένο που δεν στριμωχτηκατε σε αστικό για μπουρδελοτσαρκα στην Θεσσαλονίκη!:2funny:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.339
Πόντοι
16.235
Έχω κατέβει και στην στάση πριν και μετά την Ιχθυόσκαλα με καλά αποτελέσματα...
Δυστυχώς δεν θα ξαναμπώ στην γραμμή 12 για να κατέβω στον πρώην Ναό της θεάς Αφροδιτης... :cry: :smitten:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.339
Πόντοι
16.235
Στην κατάσταση που υπάρχουν καλύτερα με τα πόδια! Το θέμα είναι άλλο, όχι πως θα πάει ο καθένας!
Μια χαρά είναι τα αστικά...έχει και σχετικά πυκνά δρομολόγια για τις κεντρικές γραμμές γιατί άλλου είναι δύσκολα.
Πράγματι άλλο είναι το θέμα ,απλώς εκλεκτοί συναγωνιστές μίλησαν νωρίτερα για το ότι είναι κάπως περίεργα εκεί στο θέμα της ασφάλειας των αυτοκινήτων.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
745
Πόντοι
81
Εχει σημασια αν πιο πριν τσιμπουκωσε 1 η 15 πριν σε φιλησει? Ρωταο γιατι σκεψου ποσες "νορμαλ" γκομενες θα μας το εχουν κανει χωρις να εχουμε παρει χαμπαρι. Καποτε γαμουσα μια γκομενα που με επερνε πιπες και αργοτερα βγαιναμε ολοι παρεα και αυτη με τον γκομενο της φιλιοτανε μπροστα μου και εγω ελεγα απο μεσα μου αααα ρε μαλακα που να ηξερες που ηταν αυτη η γλωσσα πριν.
Εδώ εγώ έβγαινα με κοπέλα 3 μήνες που τελικά είχα σχέση 1.5 χρόνο και την γάμουσε και ένας φίλος της . Το πρωί γαμιωταν με εμένα και το βράδυ ήταν με τον γκομενο η και το αντίθετο και κάποιες φορές έβαζε και τον φίλο της το μεσημέρι χαχαχααχα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201
Μια χαρά είναι τα αστικά...έχει και σχετικά πυκνά δρομολόγια για τις κεντρικές γραμμές γιατί άλλου είναι δύσκολα.
Πράγματι άλλο είναι το θέμα ,απλώς εκλεκτοί συναγωνιστές μίλησαν νωρίτερα για το ότι είναι κάπως περίεργα εκεί στο θέμα της ασφάλειας των αυτοκινήτων.
Ναι θίχτηκε το θέμα αυτό γιατί υπάρχουν άτομα αμφιβόλου προθέσεως! Πουλάνε κλοπιμαία είπε κάποιος! Άμα είναι να πάω να δώσω 40-50€ για ένα γαμησι και να φύγω με 200€ ζημιά από κανα σπασμένο τζαμί τι κατάλαβα!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.339
Πόντοι
16.235
Ναι θίχτηκε το θέμα αυτό γιατί υπάρχουν άτομα αμφιβόλου προθέσεως! Πουλάνε κλοπιμαία είπε κάποιος! Άμα είναι να πάω να δώσω 40-50€ για ένα γαμησι και να φύγω με 200€ ζημιά από κανα σπασμένο τζαμί τι κατάλαβα!
Πολύ σωστά!
Για αυτό το πιο ασφαλές είναι το αστικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Επειδή αυτή την Καρίνα δεν τη έχω πετύχει ποτέ και κάποιοι λέτε καλά λόγια εμφανησιακα, σε ποιο τη βρίσκω; Είναι σήμερα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.951
Πόντοι
3.796
Πολύ σωστά!
Για αυτό το πιο ασφαλές είναι το αστικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Και με αστικό να πηγαίνεις άμα αρχίσει να ανεβαίνει η εγκληματικότητα της περιοχής θα είναι χειρότερα .θα σου την πέφτουν στα στενά με μαχαίρια τα πρεζόνια ,όπως γινόταν κάποτε στα στενά πίσω από την Γιαννιτσών που είχαν μεταφερθεί κάποια στούντιο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Επειδή αυτή την Καρίνα δεν τη έχω πετύχει ποτέ και κάποιοι λέτε καλά λόγια εμφανησιακα, σε ποιο τη βρίσκω; Είναι σήμερα;
Μινώταυρου 3... συνήθως είναι κάθε νύχτα λογικά θα την βρεις

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.339
Πόντοι
16.235
Και με αστικό να πηγαίνεις άμα αρχίσει να ανεβαίνει η εγκληματικότητα της περιοχής θα είναι χειρότερα .θα σου την πέφτουν στα στενά με μαχαίρια τα πρεζόνια ,όπως γινόταν κάποτε στα στενά πίσω από την Γιαννιτσών που είχαν μεταφερθεί κάποια στούντιο
Ακόμα πιο ασφαλές είναι να μην τρέχετε πολύ πολύ στην βραδινή βαρδυα....πιο νωρίς είναι πιο ασφαλής η κατάσταση.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.339
Πόντοι
16.235
Στην Κοροβαγκου είχε μαχαιρωθει ένας και πέθανε προ δεκαπενταετίας και βάλε αν ενθυμουμαι καλώς....
Πάντα ένιωθα ασφαλής ακόμα και όταν κυκλοφορούσα μόνος ακόμα και βράδυ στα στενάκια κοντά στον Μύλο και στην περιοχή κοντά στην Ερημίτη....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.951
Πόντοι
3.796
Ακόμα πιο ασφαλές είναι να μην τρέχετε πολύ πολύ στην βραδινή βαρδυα....πιο νωρίς είναι πιο ασφαλής η κατάσταση.
Αυτά γινόταν πρωί όχι βράδυ..
Δεν έχει σημασία η ώρα ,άμα μια περιοχή γκετοποιηθει όλες οι ώρες ίδιες είναι

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Εγλυφε δηλαδή το κωλοτρυπιδι σου και μετά ο επόμενος μπήκε και γλωσσοφιλιαζε
Αρα αν βγει καποιος συντομα,και πει οτι πηρε φιλια απο την Ριτα τζαμπέ,αλλα ήταν αλμυρα και με γευση πιπεράτη,θα ξερουμε γιατί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.951
Πόντοι
3.796
Αρα αν βγει καποιος συντομα,και πει οτι πηρε φιλια απο την Ριτα τζαμπέ,αλλα ήταν αλμυρα και με γευση πιπεράτη,θα ξερουμε γιατί
Η Ρίτα αυτά έτσι και αλλιώς δεν τα χρεώνει ..τα φιλιά .
Ελπίζω να μην τους κερνάει γλυφοκωλια

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Μινώταυρου 3... συνήθως είναι κάθε νύχτα λογικά θα την βρεις
Πήγα τη βρήκα τελικά. Καλή περίπτωση έπρεπε να την είδα δοκιμάσει νωρίτερα αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Μπήκε κι αυτή στο παλμαρέ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom