al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Και η Άννα στο Venus το κάνει αυτό να ξέρεις και με μεγάλη όρεξη μάλισταεγώ αν ξανά πάω στη Ρίτα θα είναι μόνο για να μου γλείψει τον κώλο
Και η Άννα στο Venus το κάνει αυτό να ξέρεις και με μεγάλη όρεξη μάλισταεγώ αν ξανά πάω στη Ρίτα θα είναι μόνο για να μου γλείψει τον κώλο
Αλίνα την έχω αναφέρει και εγώ παλιότερα .καλή περίπτωσηΓενικά γνώμη μου είναι τα μαγαζια στην εριμιτη τα τρία μαζι να τα αποφεύγετε. Φόλες πάντα. Εγω περνάω μόνο για το μάτι που κ που πριν καταθέσω κάπου.
Όσο για Μιρελα, κ γω εχω πολλά χρόνια να την πάρω. Μονότονη. Ωραια γκομενα αλλά δεν ψαχνω για βαρετό σεξ.
Ριτα επίσης δεν πάω γτ γίνεται χαμός σε αναμονή κ αυτό μόνο φτάνει. Την εχω παρει εννοείται αρκετές φορές στο παρελθόν. Εννοείται να περάσει κάποιος που δεν την ξέρει.
Αξιόλογο 30αρι η 40αρι προγράμμα η Ρεββεκα όσοι περνάν από Εριμητη.
Επίσης Αγάπη, Σοφια, και Αλινα που δεν αναφέρεται ποτε η συγκεκριμένη. VFM και οι τρεις. Θα έβαζα κ την Ρουμανα την Ινα για όσους γουστάρουν μπουτι κ κωλο. Δεν κάνω αναφορά σε άλλες γνωστές γτ διαφέρουν οι απόψεις αρκετα από τον έναν στον άλλον. Πχ Ανιτα, που εγώ περνούσα πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα μαζί της. Απλα αναφέρθηκα στις άλλες γτ πιστεύω ότι όλοι έχουν περάσει καλά με εκείνες
Υπάρχουν και αστικά....Στάση Ιχθυόσκαλα!Θα φοβόμαστε να αφήσουμε και τα αμάξια άμα συχνάζουν τέτοια λαμόγια εκεί γύρο!
Στην κατάσταση που υπάρχουν καλύτερα με τα πόδια! Το θέμα είναι άλλο, όχι πως θα πάει ο καθένας!Υπάρχουν και αστικά....Στάση Ιχθυόσκαλα!
Μια χαρά είναι τα αστικά...έχει και σχετικά πυκνά δρομολόγια για τις κεντρικές γραμμές γιατί άλλου είναι δύσκολα.Στην κατάσταση που υπάρχουν καλύτερα με τα πόδια! Το θέμα είναι άλλο, όχι πως θα πάει ο καθένας!
Εδώ εγώ έβγαινα με κοπέλα 3 μήνες που τελικά είχα σχέση 1.5 χρόνο και την γάμουσε και ένας φίλος της . Το πρωί γαμιωταν με εμένα και το βράδυ ήταν με τον γκομενο η και το αντίθετο και κάποιες φορές έβαζε και τον φίλο της το μεσημέρι χαχαχααχαΕχει σημασια αν πιο πριν τσιμπουκωσε 1 η 15 πριν σε φιλησει? Ρωταο γιατι σκεψου ποσες "νορμαλ" γκομενες θα μας το εχουν κανει χωρις να εχουμε παρει χαμπαρι. Καποτε γαμουσα μια γκομενα που με επερνε πιπες και αργοτερα βγαιναμε ολοι παρεα και αυτη με τον γκομενο της φιλιοτανε μπροστα μου και εγω ελεγα απο μεσα μου αααα ρε μαλακα που να ηξερες που ηταν αυτη η γλωσσα πριν.
Ναι θίχτηκε το θέμα αυτό γιατί υπάρχουν άτομα αμφιβόλου προθέσεως! Πουλάνε κλοπιμαία είπε κάποιος! Άμα είναι να πάω να δώσω 40-50€ για ένα γαμησι και να φύγω με 200€ ζημιά από κανα σπασμένο τζαμί τι κατάλαβα!Μια χαρά είναι τα αστικά...έχει και σχετικά πυκνά δρομολόγια για τις κεντρικές γραμμές γιατί άλλου είναι δύσκολα.
Πράγματι άλλο είναι το θέμα ,απλώς εκλεκτοί συναγωνιστές μίλησαν νωρίτερα για το ότι είναι κάπως περίεργα εκεί στο θέμα της ασφάλειας των αυτοκινήτων.
Πολύ σωστά!Ναι θίχτηκε το θέμα αυτό γιατί υπάρχουν άτομα αμφιβόλου προθέσεως! Πουλάνε κλοπιμαία είπε κάποιος! Άμα είναι να πάω να δώσω 40-50€ για ένα γαμησι και να φύγω με 200€ ζημιά από κανα σπασμένο τζαμί τι κατάλαβα!
Και με αστικό να πηγαίνεις άμα αρχίσει να ανεβαίνει η εγκληματικότητα της περιοχής θα είναι χειρότερα .θα σου την πέφτουν στα στενά με μαχαίρια τα πρεζόνια ,όπως γινόταν κάποτε στα στενά πίσω από την Γιαννιτσών που είχαν μεταφερθεί κάποια στούντιοΠολύ σωστά!
Για αυτό το πιο ασφαλές είναι το αστικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Μινώταυρου 3... συνήθως είναι κάθε νύχτα λογικά θα την βρειςΕπειδή αυτή την Καρίνα δεν τη έχω πετύχει ποτέ και κάποιοι λέτε καλά λόγια εμφανησιακα, σε ποιο τη βρίσκω; Είναι σήμερα;
Ακόμα πιο ασφαλές είναι να μην τρέχετε πολύ πολύ στην βραδινή βαρδυα....πιο νωρίς είναι πιο ασφαλής η κατάσταση.Και με αστικό να πηγαίνεις άμα αρχίσει να ανεβαίνει η εγκληματικότητα της περιοχής θα είναι χειρότερα .θα σου την πέφτουν στα στενά με μαχαίρια τα πρεζόνια ,όπως γινόταν κάποτε στα στενά πίσω από την Γιαννιτσών που είχαν μεταφερθεί κάποια στούντιο
Στην Κοροβαγκου είχε μαχαιρωθει ένας και πέθανε προ δεκαπενταετίας και βάλε αν ενθυμουμαι καλώς....Και με αστικό να πηγαίνεις άμα αρχίσει να ανεβαίνει η εγκληματικότητα της περιοχής θα είναι χειρότερα .θα σου την πέφτουν στα στενά με μαχαίρια τα πρεζόνια ,όπως γινόταν κάποτε στα στενά πίσω από την Γιαννιτσών που είχαν μεταφερθεί κάποια στούντιο
Αυτά γινόταν πρωί όχι βράδυ..Ακόμα πιο ασφαλές είναι να μην τρέχετε πολύ πολύ στην βραδινή βαρδυα....πιο νωρίς είναι πιο ασφαλής η κατάσταση.
Αρα αν βγει καποιος συντομα,και πει οτι πηρε φιλια απο την Ριτα τζαμπέ,αλλα ήταν αλμυρα και με γευση πιπεράτη,θα ξερουμε γιατίΕγλυφε δηλαδή το κωλοτρυπιδι σου και μετά ο επόμενος μπήκε και γλωσσοφιλιαζε
Η Ρίτα αυτά έτσι και αλλιώς δεν τα χρεώνει ..τα φιλιά .Αρα αν βγει καποιος συντομα,και πει οτι πηρε φιλια απο την Ριτα τζαμπέ,αλλα ήταν αλμυρα και με γευση πιπεράτη,θα ξερουμε γιατί
Πήγα τη βρήκα τελικά. Καλή περίπτωση έπρεπε να την είδα δοκιμάσει νωρίτερα αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Μπήκε κι αυτή στο παλμαρέ!Μινώταυρου 3... συνήθως είναι κάθε νύχτα λογικά θα την βρεις