jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 4.587
Η μιρελα έχειν παντρευτεί την Θεσσαλονίκη φίλε...Γνωρίζεις αν θα ξαναγυρίσει η Μιρέλλα;
Η μιρελα έχειν παντρευτεί την Θεσσαλονίκη φίλε...Γνωρίζεις αν θα ξαναγυρίσει η Μιρέλλα;
Ο ζμπαουγκΚαλησπέρα φίλοι, σας διαβάζω αρκετό καιρό. να ρωτήσω τη γνώμη μας, ποια πιστεύετε έχει το καλύτερο στήσιμο στα 4; τούρλωμα κώλο, κλπ.;
Καλύτερο από του οαρη αποκλείετεΟ ζμπαουγκ
Αν εννοείς την Ραϊσα-Έλενα που δουλευε κ στο Venus το είπαμε 2 με 3 σελιδες πισω. Κανε τον κοπώ.Καλημερα για την denisse ρε παιδια ξερει κανεις κατι; Το ειχε γυρισει σε εσκορτ αλλα το link δεν δουλευει που ειχε βαλει καποιος εδω και δεν μπορεσα να την βρω και σε καποιο γραφειο. Ξερει καποιος κατι παραπανω;
Ε άμα αποκλειετ(ε)Καλύτερο από του οαρη αποκλείετε
Η Denise είναι άλλη... ήταν πέρσι στου Ερημίτη το μεσαίο...Αν εννοείς την Ραϊσα-Έλενα που δουλευε κ στο Venus το είπαμε 2 με 3 σελιδες πισω. Κανε τον κοπώ.
δεν ειναι η denisse Η Ραισα ΕλεναΑν εννοείς την Ραϊσα-Έλενα που δουλευε κ στο Venus το είπαμε 2 με 3 σελιδες πισω. Κανε τον κοπώ.
Οχι φιλε δεν εννοω αυτη μια αλλη με μεγαλο στηθος πεσμενο κοντα 25-30 που ηταν ερημιτη. Ειχατε βαλει λινκ που ξεκινησε να κανει ραντεβου σαν εσκορτ αλλα δεν δουκευει το λινκ τωραΑν εννοείς την Ραϊσα-Έλενα που δουλευε κ στο Venus το είπαμε 2 με 3 σελιδες πισω. Κανε τον κοπώ.
Βαγγέλη, εσύ;Ε άμα αποκλειετ(ε)
Συγγενής του Ζμπουτζαμ;Ο ζμπαουγκ
Του ζκαταψιξΣυγγενής του Ζμπουτζαμ;
...της γνωστής οικογένειας!Του ζκαταψιξ
Σωστα τώρα καταλαβαΗ Denise είναι άλλη... ήταν πέρσι στου Ερημίτη το μεσαίο...
Την έβαλαν ξανά βλέπω στο άλλο σάιτ , αύριο πρωινή στο Red Light.Αυτή τη Nary που θα τη βρούμε τυπε;
Στον τερη χρυσό...Καλησπέρα παιδιά έχει τύχη να σπάσει η Καποτα σε κανεναν και να χύσει μεσα;
Σε εμένα έτυχεΚαλησπέρα παιδιά έχει τύχη να σπάσει η Καποτα σε κανεναν και να χύσει μεσα;
Και σε εμένα σημερα και δν ξερω τι να κανω, η κοπέλα το πηρε πολυ ψυχραιμα παντως και με ανησυχεί κάνουν καθόλου τεστ; Παίζει να εχουν HIV;Σε εμένα έτυχε