Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Αυτή είναι γκαυλα και από μπροστά αλλά δεν μπήκα γιατί δεν είχα δυνάμεις και μην πάμε άπατο διότι πουτανες δεν προσπαθούν πολλή
Έτσι στη συγκεκριμένη θέλει να πας δυναμωμένος, χρειάζεται σκούντιγμα ...

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Πάντως με τη διαφήμηση της Στέλλας γινόντουσαν ουρές τις προάλλες .
Θα καεί η κοπέλα . Δεν έχω γνώμη , δεν πήγα , όταν βλέπω ουρές φεύγω γιατι αγχώνομαι

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Κεφάλαιο Στέλλα πρόσφατη επίσκεψη: πρόσωπο έτσι και έτσι θα έλεγα γούστα είναι αυτά, έχει όμως πατάρα και πόδια όρεξη να έχεις να πιάνεις. Βιζί όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι πιο πάνω, μόνο ρόγα. Στα του αγώνα δε θα την έλεγα κακή αξίζει μια κατάθεση μόνο και μόνο για την πατάρα της. Αν ήξερε και να τη χρησιμοποιεί θα έκανε παπάδες. Όσο από χαρακτήρα δε πρέπει να ήταν η μέρα της όταν πήγα, άσχετα σχόλια και παρατηρήσεις εκ μέρους της, αν και έκανε φιλόδοξες προσπάθειες να παραμένει χαμογελαστή. Δε τη λες όμως και κακόκεφη. Πίπα μέτρια προς καλή χωρίς περαιτέρω περιποίηση. Αυτό που μου την έσπασε σε πρόγραμμα γυμνό όχι απλά δε τον πίπωσε να τον τελειώσει, τον έπαιζε και με το προφυλακτικό γιατί φοβόταν που θα φύγουνε... Το αφήνω ασχολίαστο. Πρωτοβουλίες όχι ιδιαίτερες, συμμετοχή σχετικά καλή.
Συμπέρασμα: Δε θα πω ότι με τρέλανε, αξίζει όμως σίγουρα μια κατάθεση για την κωλάρα της. Θα ακολουθήσει και εδώ κριτική με λεπτομέρειες.

Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Κεφάλαιο Στέλλα πρόσφατη επίσκεψη: πρόσωπο έτσι και έτσι θα έλεγα γούστα είναι αυτά, έχει όμως πατάρα και πόδια όρεξη να έχεις να πιάνεις. Βιζί όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι πιο πάνω, μόνο ρόγα. Στα του αγώνα δε θα την έλεγα κακή αξίζει μια κατάθεση μόνο και μόνο για την πατάρα της. Αν ήξερε και να τη χρησιμοποιεί θα έκανε παπάδες. Όσο από χαρακτήρα δε πρέπει να ήταν η μέρα της όταν πήγα, άσχετα σχόλια και παρατηρήσεις εκ μέρους της, αν και έκανε φιλόδοξες προσπάθειες να παραμένει χαμογελαστή. Δε τη λες όμως και κακόκεφη. Πίπα μέτρια προς καλή χωρίς περαιτέρω περιποίηση. Αυτό που μου την έσπασε σε πρόγραμμα γυμνό όχι απλά δε τον πίπωσε να τον τελειώσει, τον έπαιζε και με το προφυλακτικό γιατί φοβόταν που θα φύγουνε... Το αφήνω ασχολίαστο. Πρωτοβουλίες όχι ιδιαίτερες, συμμετοχή σχετικά καλή.
Συμπέρασμα: Δε θα πω ότι με τρέλανε, αξίζει όμως σίγουρα μια κατάθεση για την κωλάρα της. Θα ακολουθήσει και εδώ κριτική με λεπτομέρειες.
πιο καλο κωλο απο την φιλη μας την παλια καραβανα εχει ? να ξερω αν πραγματικα αξιζει η οχι.

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Δε θα γίνω άδικος ο κάθε πάτος έχει τη χάρη του φίλε μου, απλά η δικιά μας ξέρει να τον δουλεύει είναι επιστήμονας. :sunglasses: Επίσης είναι μια κατηγορία από μόνη της, άδικο να συγκρίνουμε τα νέα κοριτσάκια μαζί της.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Δε θα γίνω άδικος ο κάθε πάτος έχει τη χάρη του φίλε μου, απλά η δικιά μας ξέρει να τον δουλεύει είναι επιστήμονας. :sunglasses: Επίσης είναι μια κατηγορία από μόνη της, άδικο να συγκρίνουμε τα νέα κοριτσάκια μαζί της.
Με καλυψες απολυτα! χαχαχαχαχαχαχαχα

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
Εγω μαγκες σας ειπα με προφυλακτικο μου εκανε τρελη πιπα η στελλαρα ,

η γκομενα ειναι καθαρα 100% λες και την ψαρεψες απο καποιο κλαμπ στις 6 το πρωι , σκεφτειτε μια πολυ ωραια κοπελα ντυμενη σαν τσοντα
αυτο μου βγαζει η φατσα της και το σωματοτυπο της ( δουλευω σε κλαμπ στο κεντρο για αυτο το λεω )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κτίριο που φαίνεται στην φωτογραφία του μπου δεν υπάρχει. Νομίζω στο σημείο βρίσκεις πλέον τέσσερα μικρά σπιτάκια
ναι και απο αυτα τα 4 το 1 δουλευει μονο το πιο κοντινο στο δρομο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Πάντως με τη διαφήμηση της Στέλλας γινόντουσαν ουρές τις προάλλες .
Θα καεί η κοπέλα . Δεν έχω γνώμη , δεν πήγα , όταν βλέπω ουρές φεύγω γιατι αγχώνομαι
Και γιατί αγχώνεσαι?Δεν θα δώσεις εξετάσεις για δίπλωμα!

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Και γιατί αγχώνεσαι?Δεν θα δώσεις εξετάσεις για δίπλωμα!
χαχα καλα ναι ετσι οπως το ειπα..
Δεν μπορω να ειμαι σε δωματιο σε μπουρδελο κ απο εξω να περιμενουν 10 νοματαιοι !
Ολα γινονται ακομα πιο πολυ στο μπαμ και η κοπελα επισης το εχει στο μυαλο της και η ξεπετα γινεται σουπερ ξεπετα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
χαχα καλα ναι ετσι οπως το ειπα..
Δεν μπορω να ειμαι σε δωματιο σε μπουρδελο κ απο εξω να περιμενουν 10 νοματαιοι !
Ολα γινονται ακομα πιο πολυ στο μπαμ και η κοπελα επισης το εχει στο μυαλο της και η ξεπετα γινεται σουπερ ξεπετα
Δυστυχώς!

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
ωχ ποιον συναγωνιστή να χασαμε ;ρ

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.154
Πόντοι
201
Πηρα την Στελλα αυτες τις μερες εμφανισιμη κοπελα αλλα μεχρι εκει..απο υπηρεσιες χαλια...
0 προκαταρκτικα,πιπα κατω του μετριου με πολυ χερι,δεν αντεχει σφυροκοπημα δυνατο στα τεσσερα και στο δεκαλεπτο μου ειπε πρεπει να τελειωνω με ασχημο τροπο..
Ειναι αγενης και εχει υφος ψωναρας κλασικη ελλεινιδα...
Δεν αξιζει....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Πηρα την Στελλα αυτες τις μερες εμφανισιμη κοπελα αλλα μεχρι εκει..απο υπηρεσιες χαλια...
0 προκαταρκτικα,πιπα κατω του μετριου με πολυ χερι,δεν αντεχει σφυροκοπημα δυνατο στα τεσσερα και στο δεκαλεπτο μου ειπε πρεπει να τελειωνω με ασχημο τροπο..
Δεν αξιζει....
Εχει κ@λαρα ομως! :coffee:

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Εγω μαγκες σας ειπα με προφυλακτικο μου εκανε τρελη πιπα η στελλαρα ,
Φίλε τρελή πίπα είναι να να σου τον έχει αρπάξει όλων μέσα και να σκάβει από κάτω με τη γλώσσα της και να ακουμπάει τα @@ σου!
Όλα τα υπόλοιπα από κάτω λέγονται καλή, μέτρια, και πάει λέγοντας. Όσο για τον ορισμό της τρελής πίπας: ο καθένας την εμπειρία του.

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Δεν αξιζει....
Πίπα ένα τικ πάνω του μετρίου θα έλεγα, ίσως σε εμένα την έπιασε το φιλότιμο. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ - Μέχρι και σε σημείο θρασύς θα έλεγα. Παρόλα αυτά έχει κωλάρα.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
Φίλε τρελή πίπα είναι να να σου τον έχει αρπάξει όλων μέσα και να σκάβει από κάτω με τη γλώσσα της και να ακουμπάει τα @@ σου!
Όλα τα υπόλοιπα από κάτω λέγονται καλή, μέτρια, και πάει λέγοντας. Οπό για τον ορισμό της τρελής πίπας: ο καθένας την εμπειρία του.
συμφωνα με τον ορισμο σου , θα πω μια καλη πιπα
συμφωνα με αυτα που εχω δει στα μπουρδελα η πιπα της ηταν τρελα καλη

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
συμφωνα με τον ορισμο σου , θα πω μια καλη πιπα
συμφωνα με αυτα που εχω δει στα μπουρδελα η πιπα της ηταν τρελα καλη
δεν είπα ότι η πίπα της είναι κακή. Θα προτιμούσες Στέλλα ή Βλάντα στη πίπα; (ξέρω γίνομαι άδικος).

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom