Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Περασμα απο villa prive και με Ντανιελα. Πετιτ κοριτσι ισως για καποιους παραπανω πετιτ, με μαυρισμενο δερμα. Απαλη επιδερμιδα. Ωραιο γλυκο προσωπακι. Βυζια σιλικονατα με πετρα ρωγα. Στο πλαϊ σκληρα αλλα απο μπροστά σε χουφτωμα κ γλυψιμο πιο καλη αφη. Αισθισιακη κ ταυτόχρονα καυαλιαρα σε ολες τις κινησεις τις. Ευγενικη στην ομιλια κ χαμογελαστη. Καθολου fake αισθηση σε βαθμο τετοιο οι τρόποι της κ στο σεξ για να ξενερώσεις. Το παιζει καλα το εργο. Βγαλσιμο εσωρουχων με ωραιο αργο τροπο. Στοματικο αισθισιακο και απαλο με γλυψιμο παντου σε ολο τον πουτσο και αρχιδια, και με deep throat αργο. Δεν αφησε εκατοστο ανακμεταλευτο. Ματιες ταυτοχρονα γκαβλωτικες. Φιλια σε λαιμο κ γενικα στο σωμα με απαλο γλυψιμο. Πρωτη σταση απο πανω, με αργη κινηση να μπει μεσα της κ με το που μπει σιγα σιγα το βαζει ακομα πιο βαθιά. Ωραιο ρυθμο κ λυκνισμα μεσης λυγιζοντας το σωμα της μπροστα σε μενα, σφυχτα με κρατουσε με απαλα φιλια κ γλυψιμο στο λαιμο. Φιλια επισης αισθησιακα αλλα με μικρη διαρκεια. Καποια φαση τον βγάζει ενω ειναι απο πανω κ τον τριβει στο μουνι της κ στην κωλουρυπιδα της ενω κοιτούσε τον καθρεφτη. Δευτερη σταση στα τέσσερα με ωραο στησιμο με ενα ωραιο συν τα καστανα μαλλια της να πεφτουν στον κωλο της. Αντέχει στο δυνατο αλλα κ ωραια συμμετοχή κ σε αργο τεμπο στα τέσσερα λυκνιζοντας αυτη το κορμι της μς ωραιο ρυθμο. Πολυ καλη σε ολα θα ξανα πηγαινα 100‰Στο τελος βγαλσιμο καποτας κ καθαρισμα με μαντηλακι απο τα χερια της. "μου αρεσει να σας προσεχω" τα λογια της. Δουλεύει μεχρι κ Σάββατο κ μετα φεύγει. Θα ξανα γυρίσει ομως.

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
1
Γνώμη για Μόνικα και Αφροδίτη αν μπορείτε.Λεω να κάνω μια κατάθεση το μεσημέρι

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Καλημέρα παιδιά, στο σπιτάκι στην Φρίξου 12 στον πρώτο όροφο (πάνω από το σπιτάκι με το κουβούκλιο στην πόρτα) σταμπαρα ένα μελαχρινό σχετικά νέο μωρό με μεγάλα βυζιά, δυστυχώς μου διαφεύγει το όνομα, μήπως την ξέρει κανείς, να δώσει πληροφορίες.

Paizei tpt kalo?

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
62
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες! Την Αλεξάνδρα την Κυπρια στο paradise-badgirls κτλ την έχει πάρει κανεις; Επίσης παίζει καμία μαυρούλα ή λατίνα;

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
992
Πόντοι
86
Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Γνώμη για Μόνικα και Αφροδίτη αν μπορείτε.Λεω να κάνω μια κατάθεση το μεσημέρι
Η Αφροδίτη είναι καλή, βγάζει γούστα αλλά βιαστική είχα δώσει πριν την καραντίνα 70€ γυμνό τσιμπουκι και 69 και έκατσε μόνο 15 λεπτά, δεν ξέρω αν τι πέτυχα σε λάθος μέρα... Πάντως είναι ευγενική και κάνει καλή πιπα αλλά όπως είπα όλα στοfast forward.... Αυτά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.450
Πόντοι
4.766
Ρε φίλε εδώ γράφουμε για μπουρδέλα δε γράφουμε μυθιστορήματα συγγραφέας είσαι; Δε γράφεις κανένα έχεις ταλέντο ?
Μια χαρά τα έγραψε αλλά έπρεπε να ποσταρει κριτική... Συνέχεια το λέμε να γράφετε κριτικές όχι μόνο πήγα εκεί κι εκεί

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά πήγα μια γύρα και νικολ δεν βρήκα δυστυχώς ... βρήκα μια αντελινα στο ποισον έχει κάποιος εμπειρία από αυτήν;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
1
Για Μόνικα ξέρει κανείς τίποτα ? Είναι καλή ή να διαλέξω ανάμεσα σε Λάρα/Ντανιέλα?

thestoxw

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Πέρασμα μόλις με Αφροδίτη , παρά πολύ καλό μουνι, δλδ δεν γίνεται να το δεις και να πεις δν περνάω. Κοντούλα γενικά βυζαρες και αρκετά όμορφη στο πρόσωπο. Κάνω μπάνιο μπαίνει μέσα, αρχίζει να γλύφει αρχιδια για να με καυλωσει, (εγώ γενικά δν έχω μεγάλη εμπειρία με μπουρδελα και είχα άγχος) αρχίζει πίπα, καλή να μπουκωνεται κατά καιρούς και να με αφήνει να της πιάνω το κεφάλι και την πνίγω για αρκετή ώρα. Μετά ανεβαίνει πάνω μου και τελείωμα στα 4. Γενικά την προτείνω από αυτήν την μικρή εμπειρία που έχω, αλλά θα συμφωνήσω στο ότι βιάζεται νομίζω αυτή την εντύπωση μ έδωσε. Κατά τα αλλά ευγενική και όμορφη. Αυτά από μένα.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;
Στο βενους όταν δουλεύουν 2 ταυτόχρονα . Συνήθως μεσημέρι με απόγευμα , Τσεκαρε τα πρόγραμματα για σιγουριά

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
Στα Venus κάνουν σίγουρα. Σε κάποιες βίλες επίσης κάνουν αλλά πρέπει να πετύχεις δύο κοπέλες την ίδια ώρα και πρέπει να κάνουν και duo

thebigboss1818

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
0
μαγκες μου μολις γυρισα απο Denise (Μεντουσα δουλευε). Μπηκα την ειδα ακριβως στα μετρα μου..εχεις στηθος μεγαλο αλλα χαλαρο (πεσμενο) που το προτιμω ετσι σε σχεση με τα πλαστικα και ωραιο κωλαρακι χωρις παραπανισια κιλα και πραγματικα πανεμορφο προσωπο για τα γουστα μου. Πηρα απλο με ελευθερο στοματικο.. στα του αγωνα η κοπελα με το που με ειδε λεει εχεις μεγαλο πουλι.. οποτε με παρακαλεσε να μην μπαινω ολοκληρος και να μην την "σκοτωσω" που ξενερωσα λιγο γιατι γουσταρω αγριες καταστασεις.. πιπα αδιαφορη και στο σεξ γουσταρει αλλα δεν ηθελε γρηγορουσ ρυθμους. Επισης η κοπελα δεν μιλαει πολλα ελληνικα αλλα μιλαει καλα Αγγλικα.. δεν ξερω τι αλλο θα πω εγω θα ξαναπηγαινα τωρα αν θελετε να ρωτηστε κατι μου το λετε..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.939
Πόντοι
1.706
μαγκες μου μολις γυρισα απο Denise (Μεντουσα δουλευε). Μπηκα την ειδα ακριβως στα μετρα μου..εχεις στηθος μεγαλο αλλα χαλαρο (πεσμενο) που το προτιμω ετσι σε σχεση με τα πλαστικα και ωραιο κωλαρακι χωρις παραπανισια κιλα και πραγματικα πανεμορφο προσωπο για τα γουστα μου. Πηρα απλο με ελευθερο στοματικο.. στα του αγωνα η κοπελα με το που με ειδε λεει εχεις μεγαλο πουλι.. οποτε με παρακαλεσε να μην μπαινω ολοκληρος και να μην την "σκοτωσω" που ξενερωσα λιγο γιατι γουσταρω αγριες καταστασεις.. πιπα αδιαφορη και στο σεξ γουσταρει αλλα δεν ηθελε γρηγορουσ ρυθμους. Επισης η κοπελα δεν μιλαει πολλα ελληνικα αλλα μιλαει καλα Αγγλικα.. δεν ξερω τι αλλο θα πω εγω θα ξαναπηγαινα τωρα αν θελετε να ρωτηστε κατι μου το λετε..
Τιμουλες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom