yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Αν ειναι να παντρευτει κανεις ουκρανη..να με κανει κουμπαρο!

Δεν απαντησες..
Για γαμο μιλας η για διακοπες?
Το ραντεβου που εγινε στο ΚΑΨΗΣ?ξερει τα παντα σχεδον για εμενα.... ;)
τα ρωτησε ολα στο πρωτο ραντεβου που καναμε.. ;)
ταξιδευει γιατι τα φυσαει τα φραγκα φακιρη και οχι γιατι την προσκαλουν σπονσορες... ;)
οταν της ειπα να της κανω εγω τα αεροπορικα εισηρια δεν της αρεσε, μου ειπε μπορω να τα κανω και μονη μου ;)
Το ραντεβου που εγινε στο ΚΑΨΗΣ?
Πιασταυγο και κουρευτο..για σοβαρη σχεση
Στο Holiday Inn. Στο Capsis πάνε οι Ρωσίδες !Το ραντεβου που εγινε στο ΚΑΨΗΣ?
Αν κυβερνούσαμε εμείς με τον Αλέκση ....θα είχε κίνηση στους δρόμους , θα είχαμε ξαμολήσεις κάνα 2 μύρια λαθρο-μόγγολα στους δρόμους (χωρίς σύνορα) και εσείς μέσα στα σπίτια κλειδωμένοι φασισταριά .....γεια σου συντροφε![]()
Στο Holiday Inn. Στο Capsis πάνε οι Ρωσίδες !
Πιασταυγο και κουρευτο..
Διακοπες δλδ..
Για γαμο μιλουσαμε με τον ΜΙΛΟΣ..
Αν κυβερνούσαμε εμείς με τον Αλέκση ....θα είχε κίνηση στους δρόμους , θα είχαμε ξαμολήσεις κάνα 2 μύρια λαθρο-μόγγολα στους δρόμους (χωρίς σύνορα) και εσείς μέσα στα σπίτια κλειδωμένοι φασισταριά .....
Με ΠΑΣΟΚ να δεις τι θα γινόταν ...Αν κυβερνούσαμε εμείς με τον Αλέκση ....θα είχε κίνηση στους δρόμους , θα είχαμε ξαμολήσεις κάνα 2 μύρια λαθρο-μόγγολα στους δρόμους (χωρίς σύνορα) και εσείς μέσα στα σπίτια κλειδωμένοι φασισταριά .....
Καταλαβα..σοβαρη σχεση εδω..
Και ελευθερη οταν γυρναει στη χωρα της..
Ασε..τα εζησα πιο μπροστα απο εσενα αυτα..
και για απολυμαντικό χεριών johnnie walker μπλεΜε ΠΑΣΟΚ να δεις τι θα γινόταν ...
Και τα δυο τα αναφερω..γιατι αναφερεις μονο το εδω, επανω δλδ δεν θα ανεβαινεις να την δεις?
αλλά και παλι εσυ θα εισαι πιστος οταν δεν θα βλεπεστε?![]()
Και τα δυο τα αναφερω..
Και σοβαρη ,και ελευθερη σχεση..
Πανω κατω και επι τα αυτα..
και για απολυμαντικό χεριών johnnie walker μπλε