yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Δεν τα πιστευω αυτα..εγω κοιταω τους γυρω μου τον κυκλο μου. ριαλ πραγματα δλδ και οχι κατι που εχει γραφτει απο καποιους σε κατι σαιτ.λαθος στατιστικα εχεις.
ολες οι ερευνες απο κοινωνιολογους και ψυχολογους λενε οτι 9 στα 10 ειναι αποτυχημενα ζευγαρια.
απλα στους γαμους στους 9 αποτυχημενους στην ελλαδα διαζυγιο παιρνουν οι 4,5, στην αμερικη οι 6, στην σουηδια εχουν ξυπνησει οι περισσοτεροι και λογω συστηματος που πριμοδοτει τα εξωγαμα, δεν μαπινουν οι περισσοτεροι στην διαδικασια του γαμου, κανει παιδι η γυναικα επειδη εχει μητρικο ενστικτο ( ο αντρας ΔΕΝ εχει πατρικο ενστικτο, ειναι κατι που του δημιουργειται οταν και αμα γινει μπαμπας) αυτη ειναι η βασικη ψυχικη διαφορα μας με τις γυναικες εμεις θελουμε να γαμαμε πολλες και αυτες θελουν να κανουν παιδια με τον καλυτερο.
Εχω πολλους φιλους και γνωστους σε θεσσαλονικη και επαρχια λογο δουλειας και βλεπω οτι οι περισσοτεροι παντρεμενοι τα πανε μια χαρα..και καποιοι λιγοτεροι οχι.
Τωρα αν θεωρειται απο καποιους ψυχολογους αποτυχημενο ζευγαρι γιατι μαλωσαν κανα δυο φορες..εμενα αυτο μου λεει αλλα,οτι περισσοτερο τα γραφουν αυτα για να εχουν δουλεια αυτοι και οι πραγματικοτητα ειναι αλλη.