Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
λαθος στατιστικα εχεις.
ολες οι ερευνες απο κοινωνιολογους και ψυχολογους λενε οτι 9 στα 10 ειναι αποτυχημενα ζευγαρια.

απλα στους γαμους στους 9 αποτυχημενους στην ελλαδα διαζυγιο παιρνουν οι 4,5, στην αμερικη οι 6, στην σουηδια εχουν ξυπνησει οι περισσοτεροι και λογω συστηματος που πριμοδοτει τα εξωγαμα, δεν μαπινουν οι περισσοτεροι στην διαδικασια του γαμου, κανει παιδι η γυναικα επειδη εχει μητρικο ενστικτο ( ο αντρας ΔΕΝ εχει πατρικο ενστικτο, ειναι κατι που του δημιουργειται οταν και αμα γινει μπαμπας) αυτη ειναι η βασικη ψυχικη διαφορα μας με τις γυναικες εμεις θελουμε να γαμαμε πολλες και αυτες θελουν να κανουν παιδια με τον καλυτερο.
Δεν τα πιστευω αυτα..εγω κοιταω τους γυρω μου τον κυκλο μου. ριαλ πραγματα δλδ και οχι κατι που εχει γραφτει απο καποιους σε κατι σαιτ.
Εχω πολλους φιλους και γνωστους σε θεσσαλονικη και επαρχια λογο δουλειας και βλεπω οτι οι περισσοτεροι παντρεμενοι τα πανε μια χαρα..και καποιοι λιγοτεροι οχι.
Τωρα αν θεωρειται απο καποιους ψυχολογους αποτυχημενο ζευγαρι γιατι μαλωσαν κανα δυο φορες..εμενα αυτο μου λεει αλλα,οτι περισσοτερο τα γραφουν αυτα για να εχουν δουλεια αυτοι και οι πραγματικοτητα ειναι αλλη.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
ποσο χρονων εισαι φιλε?
ποσες σχεσεις εκανες μεχρι τωρα?
πουτανες τουλαχιστον γαμας?
42 είμαι ρε συ, ναι απο πουτάνες άλλο τίποτε αλλά δεν είναι λύση αυτή...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Πλακα μας κανει πρωινιατικα κι εσυ? ..μια χαρα ηλικια εχεις,πλεον ο 40αρης ειναι ο 30αρης παλιοτερων δεκαετιων..βρισκεις ανετα μια 30αρα να κανει κατι μαζι της. αρκει βεβαια να ψαχτεις ,μην περιμενεις να σου χτυπισει την πορτα χωρις να κανεις τιποτα εσυ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν απαντησες για τις σχεσεις,
οποτε αυτο σου λειπει,

ΟΧΙ Ο ΓΑΜΟΣ, οι σχεσεις.

τωρα θα μου πεις δασκαλε που διδασκες..

ε οκ παντρεψου και εσυ μια φορα να δεις την γλύκα, μπορει να εισαι ο 1 στους 10 που ευτυχει, απλα μην πεις μετα οτι δεν τα ακουσες, δεν ξες ποσο ξενιαστος εισαι.

βλεπεις ολους αυτους που εχουν γκριζαρει απο το στρες και ειναι σπιτι - δουλεια. στην καλυτερη οταν ξεπαιδιασεις θα βγαινεις στο καφενειο για να μην εισαι ωρα με την γυναικα σου

• Like
Αντιδράσεις: miloss

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346

μια χαρα εισαι στην καλυτερη ηλικια. εγω νομιζα εισαι κοντα στα 50. Ανετα βρισκεις 30-35αρα γυναικα και αρκετα εμφανισημη για γαμο στην Ουκρανια.

• Like
Αντιδράσεις: miloss

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
οχι μακρια , οι ελληνιδες εχουν 6.000.000 λεξεις για να γκρινιαξουν οταν η μεση ευρωπαικη γλωσσα εχει 200.000

καηκες απο τον χυλο και φυσας και το γιαουρτι με τις ελληνιδες... ;) τουλαχιστον καποιοι μπορει να σε νιωθουν χωρις να εχουν παντρευτει ποτέ ελληνιδα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Το καλο πραγμα αργει να γινει πατερ!  :cheesy:

ναι αν ειναι να περιμενει άλλα 10 χρόνια μεχρι να ωριμασει λιγο ακομη η κατασταση :grin:, μεχρι τοτε ομως θα εμφανιστει και ο Αντίχριστος απο την αποκαλυψη.... :grin:

μολις τελειωσει η καραντινα και πλεον δεν θα αποτελεί απειλή ο covid-19 για την ανθρωποτητα σε περιπου 3 με 6 μηνες απο οσο λενε οι επιστημονες. Να παρει την πρωτη πτηση που θα βρει για Ουκρανια.

Εδω τοσα και τοσα προβληματικά άτομα με κουσούρια πολλά (κοινώς ΑΜΕΑ) εκαναν την τυχη τους στην Ουκρανια.

ο millos μια χαρά παλικάρι είναι, τον διαβάζω χρόνια και πιστεύω όσο άτυχος είναι στην ελλαδα τοσο τυχερος θα σταθει εκει  ;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.244
Πόντοι
37.562
Συρια..με προικα διαμερισμα στο Χαλεπι και εξοχικο στην Ιντλιμπ..

:afro:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
ναι αν ειναι να περιμενει άλλα 10 χρόνια μεχρι να ωριμασει λιγο ακομη η κατασταση :grin:, μεχρι τοτε ομως θα εμφανιστει και ο Αντίχριστος απο την αποκαλυψη.... :grin:

μολις τελειωσει η καραντινα και πλεον δεν θα αποτελεί απειλή ο covid-19 για την ανθρωποτητα σε περιπου 3 με 6 μηνες απο οσο λενε οι επιστημονες. Να παρει την πρωτη πτηση που θα βρει για Ουκρανια.

Εδω τοσα και τοσα προβληματικά άτομα με κουσούρια πολλά (κοινώς ΑΜΕΑ) εκαναν την τυχη τους στην Ουκρανια.
Τις ουκρανες τις εχουμε ΜΟΝΟ για να της πηδαμε στα μπουρδελα!  :rockon:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
κατι ξερουμε
καποια πειρα εχουμε

και εμενα πριν παντρευτω μου λεγανε παντρεψου να δεις τι ωραια που ειναι

ε και ειδα τι ασχημα που ειναι.

οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ
Ο γάμος, αδερφέ, είναι σαν το λαγό στιφάδο. Τον τρως στις 8 το βράδυ και τον απολαμβάνεις, και κατά τις 10 αρχίζεις να λες : Δεν έπρεπε να τον φάω ο πουστης ...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

Stories

Νέο!