η Εμμανουελα και η κάθε Εμμανουελα έχει δικαίωμα να γαμιεται ακάποτα με όποιον πελάτη θέλει και θεωρώ ότι οι 9 στις 10 ιεροδουλες ενίοτε γαμιουνται και ακάποτα έτσι επειδή το γουστάρουν με κάποιον πελάτη
Η διατύπωση όμως ο φίλος μου τη γαμαει ακάποτα... Και μου το λέει κιόλας κι εγώ επειδή σας αγαπάω έρχομαι και το γράφω δημόσια εδώ μέσα για να σας σώσω... Που δεν έχω δώσει και κανένα τρομερό στίγμα για την σχέση μου με τα μπουρδελα... Μου φαίνεται το λιγότερο αστεία και ότι μόνο σκοπό έχει να προκαλέσει ζημιά είτε στην κοπέλα είτε στο μαγαζί και εντελώς τυχαία λίγες μέρες μετά από μαζεμένα θετικά σχόλια που γράφτηκαν
Τώρα για το αν συνεργαζομαι με μαγαζιά που μου γράφει σε πμ επαναφεροντας μια παλιά καραμελιτσα απλά υπενθυμίζω και σ'αυτον και σε όσους πριν κάποια χρόνια άφησαν υπονοούμενα για μένα ότι δεν είμαι εγώ αυτός που βρέθηκε με 20 κλώνους εδώ μέσα
Αν έχεις το στοιχειώδη ανδρισμό κάνε ένα screenshot όλο το μήνυμα που σου έστειλα και όχι αποσπασματικά να αναφέρεις πράγματα.
Όποιος λέει κάτι διαφορετικό εδώ μέσα και χαλάει συμφέροντα γίνεται αποδέκτης επιθέσεων.
Και θα σου το ξαναπώ σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα.
και επαναλαμβάνω όταν θα είμαι Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε όπου επιλέξεις εσύ για να δεις ποιος είμαι και ποιος δεν είμαι...
Αρκετά με τη λάσπη σου αγαπητέ.
μπήκα στη διαδικασία από το πρωί να διαβάσω όσα περισσότερα δικά σου ποσταρίσματα μπορούσα.
έβγαλα κάποιο συμπέρασμα το κρατάω για τον εαυτό μου γιατί ο καθένας λειτουργεί όπως επιτάσσει το μυαλό του και η ψυχή του και κανένας δεν μπορεί να του κάνει παρατήρηση για αυτό.
επαναλαμβάνω όμως και δεν θα επανέλθω για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους Αν έχεις το στοιχειώδη ανδρισμό Δημοσίευσε αυτούσιο το μήνυμά μου